עבור לתוכן

OC בעזרת Omega driver

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

אני די חדש בעניין ה-OC וניסיתי לעשות OC לכרטיס המסך מסוג NVODIA RIVA TNT2 Model64/Model 64Pro

בעזרת ה-Omega driver KX 1.4523a.

אני מקבל בשתי צורות הבדיקה שתי תוצאות סותרות: הראשונה ע"י תוכנה אני מצליח להעלות ל180 גם מהירות מעבד וגם מהירות זיכרון (מתחיל ב125 ו-143 בהתאמה) ולאחר בדיקה ע"י תוכנה לא נמצאות בעיות וע"פ התוכנה ניתן להעלות עוד את המהירות.

הבעיה מתחילה בבדיקה ע"פ DirectX 7. שם כבר במהירות הראשונה (ברירת המחדל של הכרטיס) הוא מוצא באיזור ה-70000 artifacts, ומבקש להוריד את המהירויות מתחת לברירת המחדל.

לפי מה מומלץ לעבוד במקרה זה? אני לא רוצה לעבוד כרגע עם תוכנות לOC (אני מקבל מחשב חדש בשבוע הקרוב ואני לא רוצה לשפץ את הכרטיס הנוכחי, בכרטיס הבא אולי).

תודה

פורסם

אין צורך לרדת מתחת לברירת המחדל

פורסם

איך? אצלי באוברקלוק של 80 מה"ץ לזכרון ואיזה 30-40 לליבה הוא אומר לי PLZ OC SOME MORE וזה עוד במבחן HARDCORE

מה שמוזר זה זהמהירויות האלה לא יציבות כל כך.. האם זה מה שהוא בא לבדוק? כמובן הכל באומגה נוודיה

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שמוזר!

כפי שכתבתי בבדיקה של התוכנה, אני יכול להאיץ בעשרות אחוזים (!) הגעתי במעבד ל 183 (התחלתי ב125 )

ובזיכרון הגעתי ל182 (התחלתי ב143), אבל בבדיקה של הDX מההתחלה הוא מבקש להוריד.

יש מצב שהכרטיס בעייתי מבחינת ההאצה עם הדרייבר?

פורסם

דבר ראשון, אתה בטוח שהתקנת את האומגה מהמנהל התקנים? אתה בטוח שהתקנת אותו על DETONATOR ולא על סתם דרייבר?

ואוברקלוק כמו בן אדם, עושים עם Coolbits, זה מכניס לך עוד עמודה בדרייבר של OC פשוט וקל.

יש במדור

פורסם
  • מחבר

התקנתי את האומגה כפי שהיו בהנחיות והוא מופיע לי במנהל ההתקנים.

הדרייבר הקודם היה הדטונייטור . אם לזה התכוונת אז כן.

CoolBits - לא מוכר. חיפשתי באתר ולא מצאתי. אם תוכל לפרט אני אודה לך.

פורסם
  • מחבר

ידידי הנכבד

זה בדיוק מה שעשיתי (ללא הCoolBits). אני מקווה שדברי הובנו בהודעה הראשונה.

התמונה מייצרת כרגע את קונפיגורציית הבסיס.

פורסם
  • מחבר

סליחה.. קבל תמונה טובה יותר ולעניין (השעה מאוחרת...)

פורסם

התוכנה דפוקה, תריץ 3DMARK 01

נקודות כחולות-לבנות- זכרון לא יציב

ריבועים, הבהובים לבנים ובכל מיני צבעים, ספוטים מוארים ומוזרים- ליבה לא יציבה

ושלום על ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים