עבור לתוכן

האם מחשב מבוסס אינטל E5400 יהיה מסוגל לנגן 1080P בצורה חלקה?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת...

תודה! :)

פורסם

אמור להיות מסוגל עם הקודק המתאים.

פורסם

רוב כרטיסי המסך בימינו מסוגלים להריץ סרטים בהאצת חומרה, כדאי לך לנצל את זה.

פורסם

שלום,

לא רואה שום בעיה - אני מריץ בצורה חלקה על מעבד פחות.

אך כמו שנאמר לעיל- זה גם תלוי בקודק.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

יעבוד בסדר ,אבל יהיה נחמד להוסיף איזה כרטיס פשוט של NVIDIA ,בסיגנון של ה9500-400GT בשביל הPURE VIDEO HD מה שיקל על המעבד,וגם יביא תמונה יותר טובה ...

אבל תצתרך להשתמש בתוכנות כמו POWERDVD 10 שעליה אני ממליץ היא תומכת בצורה מלאה בהאצת חומרה :)

פורסם

לא צריך תוכנות מפוצצות, יש את MPC-HC הקלילה והחינמית שמגיעה כבר עם קודקים מובנים.

עם הזמן, התקנת קודקים צד שלישי הופכת להיות מיותרת.

פורסם
  • מחבר

מדובר על מחשב תקציבי, ולקונה (חבר) אין כוונה להוסיף כרטיס מסך אם אין בכך צורך. המחשב הזה מגיע עם כרטיס מסך אינטל GMA X4500 שמובנה על הלוח, ולפחות לפי האתר של אינטל הוא מסוגל לנגן 1080p, אם כי בחלק מהפרמטרים מופיע שהתמיכה חלקית:

http://www.intel.com/technology/graphics/gma.htm

פורסם

אתה יכול לראות בעצמך באתר של אינטל שהאצת החומרה נתמכת באופן חלקי, בעיקר בקידוד H.264 (שהוא ככל הנראה הקידוד הנפוץ ביותר לסרטי HD באינטרנט נכון לעכשיו) וסרטי 1080P בביטרייט גבוה כנראה שייתקעו או יואטו, בעיקר בגלל שאין להם מעבד חזק להסתמך עליו במקרה הנ"ל.

פורסם

מדובר על מחשב תקציבי, ולקונה (חבר) אין כוונה להוסיף כרטיס מסך אם אין בכך צורך. המחשב הזה מגיע עם כרטיס מסך אינטל GMA X4500 שמובנה על הלוח, ולפחות לפי האתר של אינטל הוא מסוגל לנגן 1080p, אם כי בחלק מהפרמטרים מופיע שהתמיכה חלקית:

http://www.intel.com/technology/graphics/gma.htm

אני יכול להגיד לך שה GMA4500M עם T4400 מריץ סרטים ב1080P בצורה סבירה בנייד ,אני מאמין שהGMA X4500 יותר חזק מבניידים וכמובן המעבד שלקחתה טוב יותר ככה שלא תיהיה בעיה ,אבל המעבד יהיה במאמץ תמידי למשך כול הסרט

פורסם
  • מחבר

סבבה. זאת לא בעיה שהמעבד יהיה במאמץ במהלך הסרט, ממילא לא יהיה שימוש באפליקציות אחרות במהלך הצפיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים