עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך HD5770 + כרטיס טלוויזיה, איזה לבחור מבין שניהם ?

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לשאול איזה מהכרטיסים האלה לקחת כי אני לא כל כך מבין איזה חברה טובה יותר, כרגע אני עם X1900XT של חברת Sapphire, אבל לצערי אני משדרג אותו למרות שהוא מספק לי את העבודה שאני עושה וממש כרטיס מדהים במיוחד שיש בו גם כרטיס טלוויזיה מובנה - All In Wonder.. פשוט אני מת לעבור ל-Windows 7 וחברת ATI לא מוציאים עדכון לכרטיס אז אחרי כמה חודשים נשברתי ונמאס לי מ-XP.

אחרי בירורים פה בפורום ראיתי שהרבה מדברים על הכרטיס 5770 והחלטתי שהוא הכרטיס שאני קונה.

אבל איזה לבחור מבין השניים - Sapphire (שאני מכיר ומבסוט) או PowerColor (שמעולם לא שמעתי על החברה הזאת) ?

Sapphire במחיר 815 ש"ח - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459

PowerColor במחיר 855 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27207

איזה מבין שניהם לקחת ? (בנועה מחשבים יש את ה-Sapphire אבל כתוב שיש לו קירור חדש שאני לא יודע אם זה במיוחד אצלהם או בכלל אצל כל אחד http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=6191(.. אשמח לייעוץ מכל מי שירצה לעזור לי.

ולגבי כרטיס טלוויזיה - הומלץ לי על AverMedia AVerTV CaptureHD H727 - מה דעתכם בנושא ?

מחירו 557 ש"ח והבנתי מכל מיני מקומות באינטרנט שזה אחלה כרטיס ושהוא דווקא טוב, אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים פה.

תודה ענקית ושיהיה שבוע מצויין לכולם.

פורסם
  • מחבר

מישהו ? אני ממש רוצה ללכת ולקנות כבר היום..

פורסם

בקשר ל 5770, קח את הזול ביותא שתמצא הספייר מעולה...

בקשר לכרטיס טלוויזיה, אין לי נסיון איתו אבל מדיבורים ברשת נראה שהוא מעולה... ( אין לי נסיון גדול עם כרטיסי טלוויזיה )

פורסם
  • מחבר

בקשר ל 5770, קח את הזול ביותא שתמצא הספייר מעולה...

בקשר לכרטיס טלוויזיה, אין לי נסיון איתו אבל מדיבורים ברשת נראה שהוא מעולה... ( אין לי נסיון גדול עם כרטיסי טלוויזיה )

אוקיי סבבה, תודה רבה על התשובה ועל ההמלצה לגבי הכרטיס מסך, זה מה שאני אעשה.

לגבי הכרטיס טלוויזיה - סבבה יאללה נקנה מה כבר יכול להיות גרוע.. חחח

שוב - תודה רבה על היחס והתשובה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב אני מאוד מתלבט עכשיו בין האסוס דווקא למרות המחיר, לא יודע הרבה אומרים שהאיכות בנייה טובה יותר.

מצאתי שני דגמים של אסוס ובחנות אחת יש גירסא אחת ובחנות שנייה את הגירסא השנייה - שתי החנויות טוענות שהכרטיס שלהם יותר טוב מהגירסא של החנות האחרת.

Asus V2 או Asus CUCore ?

איזה מבין שתי הגירסאות האלו של Asus טובה יותר ? מקוררת טוב יותר ?

תודה רבה.

(למנהלים - סליחה על ההקפצה, אבל נראה לי שעדיף שאני אקפיץ את ההודעה הזאת שהיא שלי שמדברת על אותו נושא, במקום לפתוח הודעה חדשה שבעצם כמעט אותו דבר, סליחה על החפירות ;D ותודה על ההבנה).

פורסם

מה בנוגע למפרט?

שאר החלקים יעזרו לקבוע מה תוכל להרכיב במחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

מעבד : Intel E6600 2.4GHZ.

לוח אם : Asus P5WDH.

כונן קשיח : WD Green 1T.

זכרון : 4GB בקרוב יקפוץ ל-6 ואחרי כמה חודשים (שיהיה כסף) ל-8.

כרטיס מסך נוכחי : X1900XT פשוט הוא לא תומך ב-Windows 7.

מערכת ההפעלה שאליה אני הולך לשדרג בשבועיים הקרובים Windows 7 Ultimate 64Bit.

פורסם

אין צורך ב8GB זיכרון.

אם גיימינג זה מה שאתה מחפש מעבר לסרטים,תחליף את המעבד לE8400\Q6600 (נמכרים בזול מאוד בזון)

במקום KIT של 8GB זיכרון וכך תוכל לסחוב עוד קצת עם המערכת בעלות זעומה.

כרטיס מסך HD5750 יהיה מעולה.

פורסם
  • מחבר

לא לא ממש מתעניין ועוסק בגיימינג..

לגבי הכרטיס מסך הבנתי שה-5770 יותר ממה שהמלצת ולכן לא משנה לי המחיר.

רק מה שמשנה לי זה מה ההבדל בין שתי הגירסאות של Asus ואיזה כדאי לקחת מבין השתיים.

תודה :)

פורסם

למה דווקא 5770? איזה מסך יש לך?

הV2 לפי מה שאני רואה יותר טוב.. אבל לא יהיה הניהם הבדל משמעותי

פורסם
  • מחבר

כי לפי הביקורות פה והסטיקי פה הוא מומלץ מאוד.

המסך שלי הוא סמסונג 19 - דגם T190.

פורסם

לא כולכך הבנתי מהתגובה שלך אם אתה משחק או לא.

פורסם
  • מחבר

לא, לא משחק.

אבל לא רוצה לשלול את האפשרות להיות מסוגל לשחק.

בגדול 99% אני לא משחק.. (המשחקים הקבועים שלי זה פוקר בפייסבוק ופעם ב.. סוליטר ;D).

אני מעוניין בכרטיס הזה בגלל הביקורות הטובות פה - גם כדי להשאיר את האופציה אם אני ארצה לשחק שתמיד תהיה זמינה.

פורסם

אז לא חבל על הכסף?

קח 4670, יספיק למשחק בינוני מדיי פעם.

פורסם
  • מחבר

קצת חבל על הכסף אבל בסופו של דבר אני בוודאות לא אחליף אותו בשלוש השנים הקרובות.

אני כרגע עם כרטיס ספייר X1900XT וכמו שתמיד אמרתי - אני מרוצה מהכרטיס הוא עושה לי אחלה עבודה בכל מה שאני משתמש, הכרטיס טלוויזיה שבו בכלל עוזר לי ואני מבסוט ממנו.. הסיבה העיקרית שאני מחליף אותו - אין דרייבר ל-Windows 7 וניסיתי את של ויסטה ולא עזר לי כלום.. אז לצערי הרב ובאמת רב אני מחליף אותו, אם הוא היה מותאם גם ל-7 אין ספק שהייתי נשאר איתו.. כי בנוסף לכרטיס מסך 5770 אני קונה גם כרטיס טלוויזיה בעוד איזה 350 שקלים.. הכל בגלל ATI הזונ.. האלה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים