עבור לתוכן

חידשתי לפני כמה ימים חבילת אינטרנט בבזק בינלאומי ופרטים של חידוש החבילה

Featured Replies

פורסם

הופיע לי סעיף נורא מעניין שלא הייתי מודע אליו

*גלישה ללא הגבת זמן המהירות עד 5 מס"ש קצב הורדה ו800 קס"ש קצב העלטה בהיקף העברת נתונים של עד 65 ג'יגה בבית בחודש שירות.

הסעיף הזה בעצם נותן להם כאילו רשות משפטית להגביל לי את הצורה במהירויות במקרה שאני עובר את ההגבלה הזאת? ( כאילו שהם לא עושים את זה גם ככה לפני שאני עובר את זה)..

כדאי לי לעשות משהו.? להתקשר לדרוש לבטל את החבילה ולעבור לספק אחר (TRIPLE C החדש שאולי שם אין הגבלות כרגע )?

אם הכן אני יתקשר ויבקש לבטל את החבילה אולי הם יבטלו לי את הסעיף הזה?

פורסם

אצל כולם כמעט זה ככה ,פשוט לא כתוב ,בכול מקרה זה לא ממש חשוב ,לפי מה שאני יודע לאף אחד לא קרה שום דבר ,אני מנסיון אישי שמוריד טונות של GB כול הזמן לא נתקלתי בבעיה מצד בזק עם זה

פורסם

אני בבזק גם,לא נראה לי שהסעיף הזה משמעותי:

92756131.png

:lol:

פורסם

אני בבזק גם,לא נראה לי שהסעיף הזה משמעותי:

92756131.png

:lol:

איך אתה מעלה כול כך הרבה ביום :S

לא ניראה לי עם ה5 מגה שלי אפשר לעלות כול הרבה ביום :S

בכול מקרה אחלה נתוני הורדה ,אני לא רחוק ממך :xyxthumbs:

פורסם

אני מעלה ב 80kb ~ 100kb /s כאשר אני מוריד משהו,בדרך כלל שאני מוריד משהו בטורנטים דרך טראקרים פרטיים

(ששם ה ratio חשוב),אני משתף עד שאני מעלה פי 3\4 ממה שהורדתי (יש לי חיבור של 12Mb)

פורסם

אני מעלה ב 80kb ~ 100kb /s כאשר אני מוריד משהו,בדרך כלל שאני מוריד משהו בטורנטים דרך טראקרים פרטיים

(ששם ה ratio חשוב),אני משתף עד שאני מעלה פי 3\4 ממה שהורדתי (יש לי חיבור של 12Mb)

יש לך מהירות העלאה גבוהה יותר ,אני תקוע ב70 לא משהו,עד שיהיה NGN יקח קצת זמן ,חבל שאין לי בראוטר גם אפשרות להראות את כמות הנותנים שעברה ברשת ביום

פורסם

הראוטר אצלי wrt54gl עם קושחת tomato

פורסם

שלום redead,

סעיף זה אינו חדש והוא רלוונטי לכלל הסכמי ההתקשרות שלנו עם לקוחות שירותי הגישה לאינטרנט.

כיום לא נאכפת מגבלה כלשהי על השימוש בשירותים,

עם זאת בזק בינלאומי שומרת לעצמה את הזכות לשלוט בחריגות קיצוניות בנפחי התעבורה

ובכך ליישם מדיניות שימוש הוגן בשירותיה (fair usage policy), כמקובל בארץ ובעולם.

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

אני יודע שלא מדובר בסעיף שנאכף בפועל, אבל אולי הגיע הזמן שיהיה חוק ברור נגד כל מיני סעיפים של "החברה שומרת לעצמה את הזכות לעשות X אם תמצא לנכון", שהלקוח אפילו לא מודע לקיומם כי הם אינם מפורסמים בגלוי תחת "תנאי החבילה" אלא רק באותיות הקטנות בחוזה. בעצם, מה מונע מחברה פלונית להוסיף סעיף עמוק בתוך חוזה ההתקשרות ובו יאמר "החברה שומרת לעצמה את הזכות לנתק כל לקוח שהוא אם כבר לא משתלם לנו לתת לו שירות בתנאים עליהם הוא חתום, אפילו שהחוזה עוד בתוקף, מבלי לתת החזר כלשהו ומבלי לתת הסברים כלשהם ללקוח"?

פורסם

אולי זה רמז לאיך הם עושים traffic shaping ולמי הם מורידים את הקצב. הם יכולים לדרג את המשתמשים לפי השימוש היומי שלהם, השימוש שלהם ב30 הימים האחרונים ואז בשעות העומס לתת למורידים כבדים דירוג נמוך יותר מה שיגרום להם לוותר על רוחב פס ואיכות בשביל משתמשים קלים יותר.

עדיין אין לנו מושג איך 014 או כל ספקית אחרת עושה traffic shaping ואתמול שלחתי הוכחה ברורה שהוא קיים בחבילת גיימר( חייבים את זה בגיימר) והוא כנראה תלוי משתמש ולא תלוי session .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים