עבור לתוכן

שאלה על סוג חיבור במאורר ועוד שאלה

Featured Replies

פורסם

במאווררים בנוסף לחיבור המלוקס יש עוד סוג של חיבור שבא איתם למה הוא ?

ראיתי בלא גלריות אנשים שיש להם תמונות על המארז איך אפשר לעשות את זה ?

פורסם

לחיבור ישיר ללוח האם ? (אם זה מחבר 3 פינים)

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני שואל ... זה לחיבור ללוח אם ?

התכוונתי לחיבור האדום למשל שרואים במאוורר הזה :

http://www.pch.co.il/docs/pd568376502.htm

פורסם

אי אפשר לדעת מהתמונה, אבל אני אומר לך, שאם זה מחבר של 3 פינים (יש על החיבור 3 חורים) אז הוא מתחבר ללוח אם.

זה בדיוק מה שאמרתי בתגובה הראשונה ...

פורסם
  • מחבר

ומה נותן לי אם אני יחבר את זה ללוח אם ? זה במקום חיבור המולקס ?

פורסם

כן.

אם תגיד על איזה מאוורר מדובר ספציפית, זה יעזור לי מאוד לעזור לך.

לדוגמא : SF2 אסור לחבר ישירות ללוח האם כי הוא חזק מידי והוא ישרוף לך את הלוח אם.

בעיקרון, אם המאוורר הגיע עם חיבור מולקס, אז עדיף לחבר אותו ישירות לספק ...

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע שני מאווררים - Vantec Thermoflow 80mm fan

http://www.pch.co.il/docs/pd1046163405.htm

אפשר לחבר את המאוורר גם לחיבור המולקס וגם ללוח אם ? זה ישנה משהו ?

ואתה יכול לעזור לי גם בקשר לשאלה השניה ?

פורסם

תראה לפי מה שהבנתי..החיבור של 3pin (שזה החיבור ללוח אם במקרה שלנו..)..אתה יכול לחבר לשם מאווררים שבאים עם החיבור הזה ואין שום דבר שונה בין זה לחיבור המולקס פרט לזה שיש לו שלושה חוטים בחקום שנים החוט הנוסף לפי מה שאמרו לי אם אני לא טועה(ותקנו אותי אם אני כן..)..זה חיבור נוסף שנותן לך את האפשרות לראות את מהירות המאוורר, נכון? ::)

אבל חיבורי 3pin מוגבלים על הלוח אם למרות שיש מוצר שמפצל מחיבור מולקס ל4 חיבורי 3pin ואני בספק שיש לו את האפשרות להשתמש בחוט הנוסיף(שמאפשר לראות את המהירות) כי זה מתחבר מחיבור מולקס וחיבור מולקס לא קשור ללוח אם..וחוץ מזה המפצל הזה מפצל מ4 חוטים של החיבור מולקס ל8 חוטים - ( 2 חוטים כפול 4 חיבורים..), אז נראה לי שעשו את המפצל הזה רק בשביל אנשים שנגמר להם החיבורים של 3pin על הלוח והם לא רוצים לחתוך את החוטים ולהלחים אותם לחיבור המולקס..אז פשוט עשו מפצל שאפשר לקרוא לזה מתאם..שהוא מתאם את החיבורים מחיבור מולקס לארבעה חיבורי 3pin, עשיתי מזה קצת הרבה בילבול..אבל זאת הייתה רק הרחבה בנושא..

בכל זאת אין הבדלים כל כך משמעותיים בין החיבורים.. ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי ... נראה לי שהבנתי :\

אמרתה שיש חיבור במאוורר שאפשר לחבר אותו ללוח M והוא מראה את מהירות המאוורר איזה מהם הוא ? וזה יעשה בעיות או משהו אם אני יחבר רק אותו ?

פורסם

אוקיי ... נראה לי שהבנתי :\

אמרתה שיש חיבור במאוורר שאפשר לחבר אותו ללוח M והוא מראה את מהירות המאוורר איזה מהם הוא ? וזה יעשה בעיות או משהו אם אני יחבר רק אותו ?

ללוח M, מזה אומר? ::)

ובקשר לחיבור שמראה את המהירות..זה החיבור של ה 3pin שנמצא על הלוח..אין לא יודע כמה וולט זה מספק למאוורר החיבור הזה אבל אם אתה רוצה לראות את המהירות של המאוורר אז תקנה מאוורר עם כניסת חשמל של 3pin ותחבר ללוח..מקסימום אם זה איטי אתה יכול לחתוך את החיבור הזה ולחבר את שני החוטים של החשמל בלי החוט הנוסף (שלפי מה שהבנתי החוט הנוסף הוא כנראה צהוב..)..אז אתה מחבר רק את השחור והאדום לחיבור המולקס..על ידי הלחמה או הדבקה או כל רעיון שיש לך.. ;)

פורסם

לוח M = לוח אם ;D

פורסם

לוח M = לוח אם ;D

אה חיחיחי..למדתי משהו חדש..טוב אף פעם לא קראתי ללוח אם שלי לוח M אהה חחח עכשיו שאני אומר את זה בלב זה מעיין משחק מילים

חחח

יעני האות M נשמעת כמו "אם" (לא כמו, ככה היא נשמעת - חחח..)..אז יעני לוח M..קול.. חיחיחי ;D ;D ;D :D

פורסם

גם אני ראיתי את זה בפעם הראשונה רק עכשיו, רק שהבנתי את זה מהר, זה הכל ...

באמת דרך נחמדה לקצר בכתיבה

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני ישאיר את החיבורים ככה עדיף לא להסתבך :\

אתם יכולים להגיד לי איך אני מדביק תמונה על המחשב ? צריך דף\מדבקה מיוחדת ?

פורסם

זה לא מסובך כל ה"סיבוך" שלך זה מאוורר עם תוספת שמראה את המהירות או מאוורר רגיל כמו כל מאוורר..הכל תלוי לשיכול דעתך אם אתה רוצה כזה או כזה, 3pin תמיד תוכל להשתמש בו על הלוח או על חיבור המולקס, וחיבור מולקס(מאוורר עם חיבור מולקס..) תוכל להשתמש בו מין הסתם בחיבור המולקס אבל אני בספק שתוכל לחבר אותו ללוח אם..אתה יכול אם יש לך את הפלסטיק של ה 3pin אז אתה מחבר שני חוטים לפלסטיק הזה ואת הפלסטיק ללוח אם..כמובן שצריך לבדוק בחיבור פלסטיק הזה (3pin) איפה ה+ איפה ה- ואיפה החוט הנוסף מתחברים ואתה פשוט מחבר את ה+ ל+ ואת ה- ל- ואת התוספת אתה לא נוגע בה..ככה שזה יכול לעבוד אם אני לא טועה.. ::)

ובקשר לתמונה על המחשב..תיתן דוגמא ואני אנסה לעזור לך..אתה מתכוון לחרוט או סתם מדבקה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים