עבור לתוכן

יעוץ לגבי כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי

הזמנתי מפרט חדש למחשב עם כרטיס מסך-GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe

הכרטיס כרגע לא במלאי אז הוצעו לי הכרטיסים הבאים במקום -LeadTek GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe

או TripleD Axle GeForce GT220 1GB GDDR3 HDMI PCIe

שהם גם בDDR3

ויש גם אופציה של DDR2

XFX GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe

או PNY GeForce GT220 1GB GDDR2 PCIe

לוח האם הוא Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET

אשמח לדעת אם כרטיסי המסך פחות טובים ממה שהזמנתי ומה ההבדל בין DDR2 ל DDR3

ואיזה מהם מתאים ללוח האם

יש לציין שאיני משחקת במשחקים לכן כרטיס המסך פשוט

תודה רבה על העזרה

פורסם

אף אחד מהם את האמת ,עדיף לך לקחת את זה http://skypc.co.il/pl_product~R467ZL1GI~8~0.htm

אולי את לא צריך הרבה ,אבל באותו מחיר יש כרטיס שפשוט נותן תמורה רבה יותר למחיר .

פורסם

ההבדל בין DDR3 ל DDR2 הוא כמות הערוצים המשמשים להעברת מידע. DDR3 - שלושה ערוצים, DDR2 - שני ערוצים.

אפשר להקביל את זה לכביש מהיר. כביש עם 3 נתיבים יהיה מהיר יותר מכביש עם שני נתיבים על אותו נפח תנועה בגלל שהצפיפיות קטנה יותר.

ובקשר לשאלתך, אין הרבה הבדל בין החברות המיצרות את הכרטיס עצמו, כך ש GeForce 220GT יהיה זהה בין כל היצרנים שפירטת.

LeadTek היא חברה ידועה בשוק שמייצרת בין היתר כרטיסי מסך איכותיים לשוק הביניים.

הכרטיס החלופי שהציעו לך בטווח המחירים הזה (400-450 ש"ח) הוא די והותר לצרכים שלך.

מה גם שיש לו יציאת HDMI, כך שתוכלי לחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטים ב HD מהמחשב בקלות (טלוויזיה תומכת HD עם כניסת HDMI כמובן...)

ולידידי davkl95, אין צורך לבלבל את הגברת עם "הרפתקאות" מיותרות.

לדעתי כרטיס המסך של LeadTek שהוצע לך הוא חלופה מצויינת לצרכייך. תתחדשי. ;)

פורסם

ההבדל בין DDR3 ל DDR2 הוא כמות הערוצים המשמשים להעברת מידע. DDR3 - שלושה ערוצים, DDR2 - שני ערוצים.

אם אין לך מושג על מה אתה מדבר, לפעמים עדיף שלא תדבר. אין קשר ישיר בין DDR1/2/3/5 (ה5 לשבבים גרפיים בלבד, בינתיים) לבין Dual Channel או Tripple Channel. יש די ויותר לוחות שעובדים עם DDR3 בערוץ כפול ולא משולש, למשל.

מדובר פשוט בארכטקטורת זכרון שונה מעט, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העוזרים

בסוף רכשתי Power Color ATI Radeon 4730 512MB GDDR5 HDMI

שאמרו לי שהוא יותר טוב ממה שרשמתי למעלה וגם עלה לי זול יותר

עכשיו ראיתי שרשמתם שDDR5 לשבבים גרפיים בלבד מזה אומר?

והאם הכרטיס יעבוד אצלי?

תודה

פורסם

מה שכתבתי התייחס להסבר המטעה שנתן מר רעב. אמרתי שבכרטיסי מסך קיים גם DDR5, בעוד שלא קיים עדיין זכרון ראשי מהסוג הזה (ושממש לא מדובר על "ערוץ מחומש"). אין לזה קשר לשאלת התאימות של הכרטיס - יעבוד אצלך כמו אצל כל אחד אחר.

פורסם

מה שכתבתי התייחס להסבר המטעה שנתן מר רעב.

:lol: :lol: :lol: אף פעם עוד לא קראו לי "מר רעב". אהבתי :xyxthumbs:

אם אין לך מושג על מה אתה מדבר, לפעמים עדיף שלא תדבר. אין קשר ישיר בין DDR1/2/3/5 (ה5 לשבבים גרפיים בלבד, בינתיים) לבין Dual Channel או Tripple Channel. יש די ויותר לוחות שעובדים עם DDR3 בערוץ כפול ולא משולש, למשל.

מדובר פשוט בארכטקטורת זכרון שונה מעט, זה הכל.

צודק. מצטער אם הטעיתי אותך. :-\

ולגבי המחשב וכרטיס המסך שלך, תתחדשי. גם אני קניתי ממש אתמול את אותו כרטיס בדיוק :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

תתחדש גם אתה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים