עבור לתוכן

מחפש ספק אינטרנט שיכול לתת רוחב פס 10 MB בחו"ל ללא בעיה

Featured Replies

פורסם

לnnmm1924 היקר שלום,

אשמח לענות לשאלתך !

1) אין חברה כזאת בארץ ישראל כיום.

2) בתור משתמש זמני (כזה שיש לו 4 הודעות פה, עם ניק חסר משמעות), אני חושד בך כבעל אינטרסים במקרה הרע ובמקרה הסביר, אתה סתם טרול אינטרנטי. בתור אחד שכזה, לא מגיע לך את כל התשומת לב והתשובות הקונקרטיות שקיבלת, אני עונה לך כמו בנאדם כי אני מתעב ההתלהמות חסרת הגיון שאתה מייצג, והדרך למתן את זה, זה לתת מידע הגיוני וקונקרטי.

3) ההסברים שקיבלת הם מאוד רלוונטים למציאות בניגוד לפנטזיות התיאורטיות שלך לגבי רוחב פס בלעדי קבוע ורציף, אין דבר כזה !

מה שאתה כנראה לא מבין, זה שיש המון מרכיבים במשוואה שמייצגת את "מהירות הגלישה" האישית שלך, מעבר לחבילה שלך (שגם מהירותה, כמו שאני מקווה שכבר הבנת, תלויה בהמון גורמים) יש את מהירות החיבור והעומס של כל אחת מהנקודות בדרך בינך לבין השרת שאליו אתה גולש ובעיקר, יכולת העלאה והעומס על השרת הספציפי שאליו אתה גולש.

אם נשים בצד את כל השטויות שפלטת וננסה לסנן מידע רלוונטי מתוך הטענות שלך (קרי - "לעולם אינני מקבל את המהירות המובטחת לי") אולי כדאי שתדבר עם התמיכה, אולי מדובר בתקלה אמיתית או אפילו טעות אנוש (כבר שמעתי על לפחות 2 מקרים שבהם אנשים רכשו חבילה של 10 אבל הקו שלהם היה מוגבל ל5 עקב שגיאה בהגדרת הקו).

עם כל התקוות לגבי הקו הנוסף, סביר להניח שהוא ישנה את המצב לכיוון דואופול :)

גם אחרי שיהיה עוד קו שכזה, וגם אם יהיו עוד 10 כמוהו, עדיין לא יהיה מצב כזה של חיבור בלעדי קבוע ורציף בלי לאגים עם פינג אפסי... זה מצב אידיאלי שאין לו שום קיום במציאות. מה שכן, יש מצב שעם תוספת משמעותית לרוחב הפס תיתכן צפיה רציפה בסטרימינג מחו"ל.

בהצלחה לך ברדיפה אחרי "הגביע הקדוש", נשמח אם תעדכן אותנו בתוצאות המסע שלך.

שלום !

פורסם

יש חבילת תעדוף בשם TAG4 בנטוויזן.

משלמים (הרבה) ומקבלים את מלא רוחב הפס כמעט לכל מקום ועם Ping מינימלי.

לא תהיה לך בעיה לקבל 10 מגה בחבילה הזו בכל שעות היום, כמעט לכל מקום.

פורסם

אני לא מכיר את החבילות אינטרנט המוצעות כיום בשוק בארץ כי אני גר בחו"ל.

אם היה לכולם בתוקף את מלוא רוחב הפס 24/7 לא היתה יכולת לספקיות להציע לך את המהירויות שיש היום באינטרנט.

אין ספקית אינטרנט כיום בעולם שמוכרת לך 10 או 20 או 50 וגם נותנת את זה בתוקף 24/7. לא קיים אלא אם אתה משלם על משהו קבוע, ולמה שתעשה דבר כזה? אתה היית משלם הרבה יותר עכשיו אם הייתי מקבל 10מ' כל הזמן. אתה רוצה לשלם גם כשאתה ישן? תפסיק לזרוק פה את העצבים שלך כי כולם פה יודעים לתעצבן ולשחק אותה "אבא לימד אותי לא לצאת פרייר כי אני ישראלי". חושב שדופקים אותך? למה אתה לא תובע?

תידע לך שגם כאן זה אותו סיפור "בערך". היות וישראל מבודדת ג"ג זה מקשה על חיבורים וניתובים נוספים, כמו שיש לנו באירופה למשל.

אני גרתי ברחוב לפני כשנה, אותה חבילת אינטרנט, אותו ספק, (20 על 1) וקיבלתי גג 13מ' הורדה. עכשיו עברתי דירה ובשכונה הזו אותה חבילה יש לי הורדות עד לכ 18.5 - 19 מגה.

בארץ יש שעות עומס בגלל אופי הפעילות החברתית. למשל יציאת השבת ידוע בתור זמן עמוס במיוחד.

דרך אגב, פותח השרשור, זה לא רק אנחנו שמוכרים לנו על בסיס "TIME SHARING", גם הספקיות אינטרנט מקבלות אותו דבר מהספקית שלהן!

זה א' ב' שאתה לומד אם אתה נכנס לתקשורת. אם תחשוב על זה גלובלית, אין טעם לפתוח לך צינור של 10 מ' קבוע כמו הרעיון של PERMANENT LEASE LINE

אם אתה לא עושה בו שימוש כל הזמן. ברגע שאתה לא מנצל את כל הרוחב פס, ניתן לתת את זה לאחר.

עכשיו מעבר היות זה צודק או לא, ועם כל העצבים, אם תסתכל על התמונה הגדולה תבין שרק ככה אתה יכול לקבל גם שירותי אינטרנט ממקורות אחרים ברמה שאתה מקבל היום.

זה שאתה מרגיש שאתה מקבל ז' זה בסדר, אני גם הייתי מרגיש כך אם הייתי חוזר לארץ ונאלץ לשלם כפול ממה שאני משלם היום בשביל חבילות "חוצפה" של תיעדוף. אין מה לעשות חוץ מלחכות שיורידו מחירים גם הגעת חיבורים נוספים לחו"ל.

אני מבין את האמוציות בתגובה שלך, אחרי הכל אל תתצעבן פה על אנשים כי הם בדיוק באותה סירה כמוך.

פורסם
  • מחבר

לnnmm1924 היקר שלום,

אשמח לענות לשאלתך !

1) אין חברה כזאת בארץ ישראל כיום.

2) בתור משתמש זמני (כזה שיש לו 4 הודעות פה, עם ניק חסר משמעות), אני חושד בך כבעל אינטרסים במקרה הרע ובמקרה הסביר, אתה סתם טרול אינטרנטי. בתור אחד שכזה, לא מגיע לך את כל התשומת לב והתשובות הקונקרטיות שקיבלת, אני עונה לך כמו בנאדם כי אני מתעב ההתלהמות חסרת הגיון שאתה מייצג, והדרך למתן את זה, זה לתת מידע הגיוני וקונקרטי.

3) ההסברים שקיבלת הם מאוד רלוונטים למציאות בניגוד לפנטזיות התיאורטיות שלך לגבי רוחב פס בלעדי קבוע ורציף, אין דבר כזה !

מה שאתה כנראה לא מבין, זה שיש המון מרכיבים במשוואה שמייצגת את "מהירות הגלישה" האישית שלך, מעבר לחבילה שלך (שגם מהירותה, כמו שאני מקווה שכבר הבנת, תלויה בהמון גורמים) יש את מהירות החיבור והעומס של כל אחת מהנקודות בדרך בינך לבין השרת שאליו אתה גולש ובעיקר, יכולת העלאה והעומס על השרת הספציפי שאליו אתה גולש.

אם נשים בצד את כל השטויות שפלטת וננסה לסנן מידע רלוונטי מתוך הטענות שלך (קרי - "לעולם אינני מקבל את המהירות המובטחת לי") אולי כדאי שתדבר עם התמיכה, אולי מדובר בתקלה אמיתית או אפילו טעות אנוש (כבר שמעתי על לפחות 2 מקרים שבהם אנשים רכשו חבילה של 10 אבל הקו שלהם היה מוגבל ל5 עקב שגיאה בהגדרת הקו).

עם כל התקוות לגבי הקו הנוסף, סביר להניח שהוא ישנה את המצב לכיוון דואופול :)

גם אחרי שיהיה עוד קו שכזה, וגם אם יהיו עוד 10 כמוהו, עדיין לא יהיה מצב כזה של חיבור בלעדי קבוע ורציף בלי לאגים עם פינג אפסי... זה מצב אידיאלי שאין לו שום קיום במציאות. מה שכן, יש מצב שעם תוספת משמעותית לרוחב הפס תיתכן צפיה רציפה בסטרימינג מחו"ל.

שלום !

תור משתמש זמני (כזה שיש לו 4 הודעות פה, עם ניק חסר משמעות), אני חושד בך כבעל אינטרסים במקרה הרע ובמקרה הסביר, אתה סתם טרול אינטרנטי

תשמע טוב חתיכת ריקבון ממהיר שכמוך

אני לא חבר שלך שתשפיל אותי

מעתי על לפחות 2 מקרים שבהם אנשים רכשו חבילה של 10 אבל הקו שלהם היה מוגבל ל5 עקב שגיאה בהגדרת הקו).

לא לא מוגדר לי 5 MB בשום חברה

ואם היית קורא את דברי היית לומד שבבדיקה מול בזק אני מקבל 1000 KB

ה שאתה כנראה לא מבין, זה שיש המון מרכיבים במשוואה שמייצגת את "מהירות הגלישה"

מה שאתה עדיין לא מבין שיש תואר ברשתות וללמד אותך זה יעלה לך יותר ממה שיש לך .

לאחר ששמעתי את הריקבון בשפתך ובפנייה אלי

פניתי לכמה חברות רכשתי כמה חבילות לחודש וכבר יש שיפור

צר לי שתשובתך חוץ ממגעילה ולא במקום גם מלאה בשטויות שלא רלוונטית לאדם שקצת מבין

אבל מפני שאתה מתאר את עצמך :

תור משתמש זמני (כזה שיש לו 4 הודעות פה, עם ניק חסר משמעות

כדאי שתעבור למקום אחר :kopfpatsch:[br]פורסם בתאריך: 23.06.2010 בשעה 15:05:05

יש חבילת תעדוף בשם TAG4 בנטוויזן.

משלמים (הרבה) ומקבלים את מלא רוחב הפס כמעט לכל מקום ועם Ping מינימלי.

לא תהיה לך בעיה לקבל 10 מגה בחבילה הזו בכל שעות היום, כמעט לכל מקום.

סוף סוף משהוא שעונה קצר ולעניין

כמה פשוט !

התקשרתי

אך בנטוויזן אף אחד לא יודע כולל מנהל בנוויזן

וגם אני לא יודע מה זה כדי להסביר להם מה אני רוצה או מה זה ?

יש לזה שם אחר ? מה להסביר להם ?

פורסם

תשמע טוב חתיכת ריקבון ממהיר שכמוך

אני לא חבר שלך שתשפיל אותי

לאחר ששמעתי את הריקבון בשפתך ובפנייה אלי

פניתי לכמה חברות רכשתי כמה חבילות לחודש וכבר יש שיפור

סוף סוף משהוא שעונה קצר ולעניין

כמה פשוט !

התקשרתי

אך בנטוויזן אף אחד לא יודע כולל מנהל בנוויזן

וגם אני לא יודע מה זה כדי להסביר להם מה אני רוצה או מה זה ?

יש לזה שם אחר ? מה להסביר להם ?

הייתי שמח להגיד לך כמה עולה בדיוק חבילה כזאת, ואיך אפשר להשיג אותה, אבל הרי אתה ישראלי שחושב שהוא מלך העולם ומגיע לו הכל, אז קדימה תתמוד לבד.

אנשים באים לעזור לך, ואתה צועק ומתעצבן? כדאי שתלמד קצת נימוסים.

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח להגיד לך כמה עולה בדיוק חבילה כזאת, ואיך אפשר להשיג אותה, אבל הרי אתה ישראלי שחושב שהוא מלך העולם ומגיע לו הכל, אז קדימה תתמוד לבד.

אנשים באים לעזור לך, ואתה צועק ומתעצבן? כדאי שתלמד קצת נימוסים.

תודה הסתדרתי לא צריך עזרה מאנשים שלא רוצים לעזור ( מדינה חופשית )

אני גאה בתור ישראלי

אף אחד לא חייב לי כלום ,אבל בטח לא להשפיל אותי , לקלל אותי , בגלל ששאלתי שאלה פשוטה

אנשים כאן עייפים מלענות ועונים בצורה לא טובה ואנני מבין את האובססיה לענות בכוח ואת השנאה לאלה ששואלים

מציע לך באמת לחפש עבודה בכסף במקום להשפיל אנשים

ואני באמת מוותר על יחס לא טוב וקללות ואנני מוכן להיות מושפל כדי שמישהו יענה לי

סמרטוט אני לא .

פורסם

אם אתר רוצה מידע לגבי TAG4 בנטוויזן תתקשר למספר 1-800-778899.

תברר שם.

פורסם

למישהו יש tag4 שיכול לבדוק לי פינג ל station.sony.com ?

;)

אם זה 180 ומטה שווה לי לעבור :lol: עדיין אני לא בטוח שהמשחק שאני משחק ישרוד כלכך הרבה זמן.

פורסם

TAG 4 זה אך ורק למשתמש עסקי בנטוויזן וזה בעצם תשלום נוסף על הניתוב, על התעדוף.

יש לך גם TAG 3 שאמור להספיק לתת לך את מה שאתה מבקש, והתעדוף מבחינת מחיר עולה אותו הדבר גם ל100 מגה וגם ל750K ולפי דעתי TAG 3 יענה על הצרכים שלך, מחיר? צור איתם קשר הם יתנו לך הצעת מחיר.

כנל יש שירות כזה ב012 בעסקי לגביי השמות של החבילות אני לא יודע אבל זה גם אותו עיקרון.

פורסם

ראיתי כבר את המחירים ואת הסיפורים. אותי מעניין רק נתונים שמצביעים על איכות הקו . אתה חושב שהם יתנו לי חשבון לניסיון? אני כרגע עם 014 גיימר והם לרוב בסדר אבל אם יש משהו יותר טוב אולי כדאי לשדרג. אני רוצה לפחות שיפור של 40 מילי שניות או שזה לא משמעותי מספיק.

פורסם

פותח הדיון לא שפוי - הוא חושב שהחוזה התקשרות שלו מחייב 10 מגה - כשפועל בפירוש כתוב "עד 10 מגה"

שמע אז אם כבר אתה הולך לתבוע אותם - אל תשכח לתבוע את החנויות שכותבות עד 70% הנחה - הרי גם שם לא כל החנות 70% נכון ?

אגב אם אתה רוצה יש שירות שהוא מובטח לחלוטין - שמו תמסורת (לא מטרו תמסורת ולא IP תמסורת) - רשת SDH שמתחברת אל רשת הXDM.

הכל ברשת הזה מובטח - עם זמני תגובה פנטסטיים !

אגב רק ההתקנה עולה כמה אלפי שקלים , ול2 מגה סימטרי לחודש תשלם כמעט 2000 ש"ח רק לבזק.

אני לא יודע כמה צריך להוסיף לספק - אבל בהתאם לדרישות שלך הייתי משער שבסביבות ה2000 ש"ח.

בקו הזה אגב - אם אתה לא מקבל את המהירות שאתה משלם עליה כל הזמן - אז אתה יכול לתבוע אותם !

פורסם

ראיתי כבר את המחירים ואת הסיפורים. אותי מעניין רק נתונים שמצביעים על איכות הקו . אתה חושב שהם יתנו לי חשבון לניסיון? אני כרגע עם 014 גיימר והם לרוב בסדר אבל אם יש משהו יותר טוב אולי כדאי לשדרג. אני רוצה לפחות שיפור של 40 מילי שניות או שזה לא משמעותי מספיק.

אם תבקש יפה, לא תקבל חשבון לניסיון, אם תרים את הקול, ותגיד להם או שאני עוזב בגלל שאתם לא מספקים לי X מגה, או שאתם מביאים לי משתמש מתועדף לניסיון, אני מאמין שהם יתנו לך.

פורסם

אם תבקש יפה, לא תקבל חשבון לניסיון, אם תרים את הקול, ותגיד להם או שאני עוזב בגלל שאתם לא מספקים לי X מגה, או שאתם מביאים לי משתמש מתועדף לניסיון, אני מאמין שהם יתנו לך.

כול משתמשי הנסיון האלה זה משתמשים על תיעדוף מוגזם ,אחרי שיגמר הנסיון ,והוא יקנה אותו מהם ,הוא עוד פעם ידפק :S

פורסם

דווקא טעות בידך, הם יכולים לתת לך את הTAG3-4 אך אל תשכח שאתה צריך קודם שיהיה לך יוזר אצלהם ואתה צריך להיות אצלהם מנוי עסקי שזה גם עולה כסף תלוי לפי החבילה.

וכמו שאמרתי\ יכולים לתת לך אותו לחודש נסיון, המחירים של זה לא בשמיים בכלל\ בוא נגיד לא מתקרבים למחירים של מה שdigitalseeker אמר חח.

אבל כמו שחברי digitalseeker אמר, וצדק תמסורת SDH א זה עסק מאוד יקר וזה גם סימטרי ושם זה כבר הולך לפי דולרים וזה מגיע מהספק על 10 מגה סימטרי קרוב ל3 אלף, אבל מה שאני המצעתי לך זה יותר ראלי ולפי דעתי יספיק לך מעל ומעבר.

אתה שואל מה לגביי הוכחות? תבדוק בפורום hometeather, יש שם בחור עם 30 מגה עם TAG 4 תראה את התוצאות שלו לעומת אחרים הבדל עצום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים