עבור לתוכן

מחפש ספק אינטרנט שיכול לתת רוחב פס 10 MB בחו"ל ללא בעיה

Featured Replies

פורסם

יש דבר כזה בארץ ?

פורסם

מה זאת אומרת ללא בעיה? 100% רוחב פס 24 שעות ביממה?

אם אתה רוצה רוחב פס מובטח של 10 מגה אני מנחש שזה יעלה לך לפחות כמה אלפי שקלים לחודש. ספקיות האינטרנט מסבסדות את זה לצרכנים והעובדה שהם מוכרים לך עד 10 מגה אומר ש10 מגה יכולים להכנס ל"צינור" אינטרנט שיש לך בבית . בשעות העומס אין מספיק רוחב פס לכולם אז מחלקים את מה שיש בדרך כזאת או אחרת. יש כל מני חבילות פרמיום שמאפשרות רוחב פס גבוה וככה אתה יכול להיות בין הראשונים בתור כשמחלקים את רוחב הפס. עדיין זה לא מבטיח 100% כי אם מוכרים חבילת פרימיום להמון אנשים יש הרבה פיות להאכיל.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת ללא בעיה? 100% רוחב פס 24 שעות ביממה?

אם אתה רוצה רוחב פס מובטח של 10 מגה אני מנחש שזה יעלה לך לפחות כמה אלפי שקלים לחודש. ספקיות האינטרנט מסבסדות את זה לצרכנים והעובדה שהם מוכרים לך עד 10 מגה אומר ש10 מגה יכולים להכנס ל"צינור" אינטרנט שיש לך בבית . בשעות העומס אין מספיק רוחב פס לכולם אז מחלקים את מה שיש בדרך כזאת או אחרת. יש כל מני חבילות פרמיום שמאפשרות רוחב פס גבוה וככה אתה יכול להיות בין הראשונים בתור כשמחלקים את רוחב הפס. עדיין זה לא מבטיח 100% כי אם מוכרים חבילת פרימיום להמון אנשים יש הרבה פיות להאכיל.

לא הבנת את השאלה או אתה ירוק מאוד

ההסבר שלך מתאים לתאוריה ולא רלוונטי למציאות

אני נמצא בכמה חברות אינטרנט אף אחת מהם לא נותן לראות שידורי LIVE יותר מ- 1 MB

בכל שעות היום בלי קשר ללחץ גם בשעה 3 בבוקר או 8 בבוקר

ובשידורי ספורט עם ביקוש בארץ

גם 200 KB מטמוטט כל 10 שניות גם לאתרים בארץ ובטח בחו"ל

אז על איזה חלוקה אתה מדבר ? מה זה מעניין אותי על פיות להאכיל ?

אותי מעניין מה הבטיחו לי בתור לקוח ועל מה אני משלם .

ולא ניתן או חוקי למכור 10 MB ולתת בפועל 500 KB במקרה הטוב במשך רוב מוחלט של היום

1MB מאתרים ספורים לשעה שעתיים ביום

לא יתכן שחברות אינטרנט מגייסות מאות אלפי לקוחות ומוכרים להם 10 MB ובפועל

אני יכול להשתמש ב- 1/20 מהקו ששילמתי עליו

זאת הונאה .

פורסם

ההסבר העובדתי של Niseg לצערינו מדוייק.

הבעיה של ספקיות האינטרנט זה מונופול ה MED1.

כל תעבורת האינטרנט של ישראל יוצאת מכבל אחד, ולכן המחירים שהספקיות משלמות הוא מטורף, וכדי לשמור על רמת מחירים סבירה, הן נאלצות להשתמש בכל מיני טריקים כדי לחלק את התעבורה לחו"ל.

בעבר דובר על כך שפרטנר תקים סיב אופטי לירדן ( אני לא יודע מה נסגר בסוף ואם הפרוייקט באמת יצא לפועל ).

בעוד כשמונה חודשים אמור להסתיים פרוייקט של הנחה וחיבור של שני סיבים אופטיים לקפריסין, ומשם לעולם.

זה אמור לסיים את המונופול של MED1 ולפי ההצהרות של היזם זה יוזיל את המחירים וישפר את השירות לצרכנים

פורסם
  • מחבר

ההסבר העובדתי של Niseg לצערינו מדוייק.

הבעיה של ספקיות האינטרנט זה מונופול ה MED1.

כל תעבורת האינטרנט של ישראל יוצאת מכבל אחד, ולכן המחירים שהספקיות משלמות הוא מטורף, וכדי לשמור על רמת מחירים סבירה, הן נאלצות להשתמש בכל מיני טריקים כדי לחלק את התעבורה לחו"ל.

בעבר דובר על כך שפרטנר תקים סיב אופטי לירדן ( אני לא יודע מה נסגר בסוף ואם הפרוייקט באמת יצא לפועל ).

בעוד כשמונה חודשים אמור להסתיים פרוייקט של הנחה וחיבור של שני סיבים אופטיים לקפריסין, ומשם לעולם.

זה אמור לסיים את המונופול של MED1 ולפי ההצהרות של היזם זה יוזיל את המחירים וישפר את השירות לצרכנים

מה הקשר מונופול ה MED1

אם חברת תוכן קונה X רוחב פס מהמונופול ה MED1 זה מה שיש לה .

זה לא נותן זכות לחברות הספקים למכור חבילות שלא יכולות כלל לעמוד ברמת מינימום

כי אי עמידת ברמת מינימום זה צחוק מהחוק וצחוק מהלקוח

תאר לי שאתה רוכש חבילת YES

100 ערוצים ובפועל אתה מקבל 5 ערוצים שניתן לראות אותם

שאתה שואל אבל קניתי 100 ערוצים יגידו לך עד 100 ערוצים ואין לנו תקנים או רוחב פס לשידור יותר מ- 5 ערוצים

אז למה YES מוכרת 100 ערוצים אם אין להם מספיק קווים לתת יותר מ- 5 ערוצים ???

זאת הונאה ורמאות הלקוח וכל הסיפורים שלא כדאי לחברות האינטרנט לרכוש קווים הוא בולשיט , את מי זה מעניין אני שילמתי לכם כסף .

אם לא כדאי לספקיות לקנות קווים נפלא שלא ישקרו את הציבור !

שלא ימכרו חבילות שלא יכולות להתממש !

שלא יגבו כסף לקווים ורוחב פס שאין כלל !

כי זה גניבה והונאה !

פורסם

מה אתה כועס עליהם? הם רק נתנו תיאור מצב (שאתה ביקשת) ואני מניח שהם לא מרוצים ממנו יותר ממך...

פורסם

לרגע לא טענתי שזה צודק, אבל הסברתי את המצב העובדתי, אני מקווה שהשינויים הנרקמים ישפרו את המצב ושאכן תהיה תחרות ושלא ניקלע למצב שיהיה מונופול דואלי, כמו בין בזק להוט שלא ממש מתחרות אחת בשניה בתחום התשתית.

פורסם

החיבור לחול הוא במהירות של 3.8 טרהביט לשניה שזה 3800000 מגהביט לשניה. החיבור אינטרנט הממוצע בארץ הוא כ 3.5 מגה . וזה אומר שבמקרה הטוב אפשר לספק את המהירות הזאת ל 1.1 מליון בתים . מתי שהמממוצע המהירות בארץ עולה מספר הלקוחות לא משתנה (בגדול הוא עולה קצת) ורוחב הפס נשאר זהה אז מגיעים למצב שאין מספיק רוחב פס לכולם . אם אתה מכיר את הנוסחה המפורסמת של גזים אצילים : PV = nRT זה עובד בערך אותו הדבר. גם עם חשמל ומים יש בעיה של עומסים כשיש עומס על מערכת המים הלחץ יורד (קצב היציאה שלהם מהצינור גם יורד) ומתי שיש עומס על מערכת החשמל הספק מבקש מהלקוחות להרגע ואם הם לא נרגעים הוא חותך חלק מהם כדי לא לפגוע במערכת.

אותי מעניין מה הבטיחו לי בתור לקוח ועל מה אני משלם .

ולא ניתן או חוקי למכור 10 MB ולתת בפועל 500 KB במקרה הטוב במשך רוב מוחלט של היום

1MB מאתרים ספורים לשעה שעתיים ביום

לא יתכן שחברות אינטרנט מגייסות מאות אלפי לקוחות ומוכרים להם 10 MB ובפועל

אני יכול להשתמש ב- 1/20 מהקו ששילמתי עליו

זאת הונאה .

זאת לא הונאה מה שהם מוכרים לך זה עד 10 מגה ומסבסדים לך את האינטרנט .אבל הם לא אומרים לך על ה"עד" הזה בפרצוף. וזה די ברור שאם יש להם 1/20 מזה המצב עוד נחשב לטוב. אתה מכיר את הקטע שמתי שהיו פיגועים רשתות הסליולר היו קורסות מעומס. זה אותו הרעיון הם בונים על זה שלא כולם משתמשים ב100% כל הזמן.

בגלל שידוע מראש שבעית העומס קיימת הספקיות אינטרנט מוצאות כל מני דרכים להתמודד עם זה כמו proxies , traffic shaping ותיעדופים למינהם . אפשר פשוט לא להתמודד עם זה ולתת למערכת להתאזן בעצמה ומקבלים אינטרנט באיכות גרועה . אתה מכיר את הפקק באיילון... זה כביש מהיר שאפשר לנסוע בחלקו 100 קמש אבל בבוקר המערכת מתאזנת לסביבות ה20 קמ"ש במקרה הטוב. נהג סבלני מוריד את המהירות ומתאים אותה למהירות התנועה מה שמאפשר תנועה יחסית חלקה. יש נהגים שנוסעים מהר את המרחק שנפתח ואז עוצרים לכמה שניות ואז עוד פעם . אז בגדול בשעות עומס אתה לא יודע מה אתה מקבל , ירידה בקצב או נפילות פקטים בדרך כלל מקבלים קצת הרבה משניהם באופן בלתי צפוי.

אם אתה רוצה אינטרנט מובטח של 10 מגה אני מזמין אותך להתקשר לאחת מהספקיות ולבקש לדבר איתם על איזה חבילה עסקית. ושכחתי עוד משהו לפעמים גם הצד השני לא מסוגל לספק את ה10 מגה שאתה רוצה. אז גם אם יבטיחו לך עולם ומלאו ויגידו לך שאתה מקבל 100% עומס בצד של מי ששולח לך יהרוס לך את כל התוכניות.

פורסם

למה אתם, ובעיקר פותח הדיון, כ"כ מופתעים מזה שחברה למטרת רווח בישראל מוכרת שירות שאין ביכולתה או בכוונתה לספק, תוך הוספת הסייגים המתאימים באותיות הקטנות כדי להתנער מתביעות פוטנציאליות?

באתרים בישראל, יש סיכוי סבר שתקבל את הקצב הנקוב (אלא אם יש הגבלה מצד האתר עצמו, כמובן). גם בהורדת טורנטים, אם יש מספיק אנשים שאפשר להוריד מהם בתחומי הארץ... אבל STREAMING מחו"ל? כל הזין, כאשר כל התקשורת עוברת דרך קו אחד עם משאבים מאוד מוגבלים כמו שכבר הוסבר. אני מסכים שזה ממש לא אמור לעניין לקוח שמכרו לו "חבילת 10 מגה", אבל מה לעשות שאני לא קובע את החוקים, שבנתיים מצדדים דווקא בזכותן של החברות לרמות את הלקוחות במגוון תחומים.

פורסם

פותח הנושא, אתה סתם מתעצבן.

אם אתה רוצה לדעת מה בדיוק הם מבטיחים לך, תפתח את החוזה.

הם מבטיחים 10MBIT בתוך הארץ, מחוץ לארץ זה כבר נתון למה שהם רוצים/יכולים לספר לך.

אין אף חברה שמבטיחה לך 10MBIT לחו"ל, ואם היא מבטיחה כזה דבר בחוזה, והיא לא מקיימת תגיד לי, אני עוזר לך לטבוע אותה.

ואני ממש לא בעד החברות האלה, וגם אני מתרגז, אבל אלא הנתונים, ואף חברה לא מבטיחה לחו"ל שום דבר.

פורסם

מזל טוב . אני מקווה שישימו שם מספיק סיבים מד נטיולוס זה רק שישיה אבל כל אחד כזה 640 גיגהביט לשניה.

הכתבה גם אומרת כמה עולה 10 מגה מובטח לחול 10 גיגה עולה 22 מיליון דולר לשנה אני מנחש. 1.83 מיליון לחודש ל10 גיגה אז 10 מגה מובטח לחול עולה רק 1833 דולר לחודש. זיל הזול היום אני מזמין...

פורסם

מישהו אמר 3.5 מגה ל1.1 מליון בתים.

כמה בתים היום מחוברים לאינטרנט יש בישראל?

אני הייתי מאושר אם היו נותנים לי בשעות העומס 3 מגה.

פורסם

לבזק לבד יש למעלה ממליון לקוחות ADSL

תוסיף את הכמעט מליון של הכבלים.

תוסיף את החברות העסקיות עם הקוים של 100 מגה , 40 מגה , וכל השירותים שאתה חולם עליהם בלילה.

תוסיף כמובן את החוות שרתים עם האתרים שנותנים שירותים לחו"ל

ואולי שמישהו יוסיף כבר טופיק עם סטיקי שכתוב "די להתבכיין על המהירות לא הבטיחו לכם כלום פרט לחבילה של עד X מגה !"

פורסם
  • מחבר

החיבור לחול הוא במהירות של 3.8 טרהביט לשניה שזה 3800000 מגהביט לשניה. החיבור אינטרנט הממוצע בארץ הוא כ 3.5 מגה . וזה אומר שבמקרה הטוב אפשר לספק את המהירות הזאת ל 1.1 מליון בתים . מתי שהמממוצע המהירות בארץ עולה מספר הלקוחות לא משתנה (בגדול הוא עולה קצת) ורוחב הפס נשאר זהה אז מגיעים למצב שאין מספיק רוחב פס לכולם . אם אתה מכיר את הנוסחה המפורסמת של גזים אצילים : PV = nRT זה עובד בערך אותו הדבר. גם עם חשמל ומים יש בעיה של עומסים כשיש עומס על מערכת המים הלחץ יורד (קצב היציאה שלהם מהצינור גם יורד) ומתי שיש עומס על מערכת החשמל הספק מבקש מהלקוחות להרגע ואם הם לא נרגעים הוא חותך חלק מהם כדי לא לפגוע במערכת.

זאת לא הונאה מה שהם מוכרים לך זה עד 10 מגה ומסבסדים לך את האינטרנט .אבל הם לא אומרים לך על ה"עד" הזה בפרצוף. וזה די ברור שאם יש להם 1/20 מזה המצב עוד נחשב לטוב. אתה מכיר את הקטע שמתי שהיו פיגועים רשתות הסליולר היו קורסות מעומס. זה אותו הרעיון הם בונים על זה שלא כולם משתמשים ב100% כל הזמן.

בגלל שידוע מראש שבעית העומס קיימת הספקיות אינטרנט מוצאות כל מני דרכים להתמודד עם זה כמו proxies , traffic shaping ותיעדופים למינהם . אפשר פשוט לא להתמודד עם זה ולתת למערכת להתאזן בעצמה ומקבלים אינטרנט באיכות גרועה . אתה מכיר את הפקק באיילון... זה כביש מהיר שאפשר לנסוע בחלקו 100 קמש אבל בבוקר המערכת מתאזנת לסביבות ה20 קמ"ש במקרה הטוב. נהג סבלני מוריד את המהירות ומתאים אותה למהירות התנועה מה שמאפשר תנועה יחסית חלקה. יש נהגים שנוסעים מהר את המרחק שנפתח ואז עוצרים לכמה שניות ואז עוד פעם . אז בגדול בשעות עומס אתה לא יודע מה אתה מקבל , ירידה בקצב או נפילות פקטים בדרך כלל מקבלים קצת הרבה משניהם באופן בלתי צפוי.

אם אתה רוצה אינטרנט מובטח של 10 מגה אני מזמין אותך להתקשר לאחת מהספקיות ולבקש לדבר איתם על איזה חבילה עסקית. ושכחתי עוד משהו לפעמים גם הצד השני לא מסוגל לספק את ה10 מגה שאתה רוצה. אז גם אם יבטיחו לך עולם ומלאו ויגידו לך שאתה מקבל 100% עומס בצד של מי ששולח לך יהרוס לך את כל התוכניות.

תודה לניסיון להסביר אך לא הבנת את מהות השאלה !

אני לא מחפש סיפורים ,אני מחפש לדעת בפועל כיום איזה חברה ספק אינטרנט יכול לתת לי יותר רוחב פס כי "בזק בינלאומי מפוצץ בלקוחות

ורוחב פס שלה עלוב לחו"ל וגם בארץ !

ציפיתי לתשובה פשוטה החברה שאני ממליץ היא X כיוון שעל פי בדיקות שנערכו למדינות אלו ואלו נמצא שבמשך X שעות רוחב הפס שהיתקבל ה- X

צרוף הבדיקות , תודה ושלום .

שכתבתי

אותי באמת לא צריך לעניין רוחב פס כללי לישראל

אם חברה מציע לי 10 MB אני רוצה 10 MB

כל הסיפור 3.8 טרה נפלא בתאוריה , לא יתכן ש-10 MB גם לא פועל בבדיקת מהירות בבזק בינלאומי !( 1000KB איפה נעלם 250 KB )

אני בתור לקוח לא צריך לרחם או לחשב מהירות ממוצעת ללקוח ולא רלוונטי לא מעניין אותי רוחב כללי של מדינה

(אותי לא מעניין בתור לקוח שרוכש קו 10 ,20.50 MB רוחב פס של מדינה )

כמו שלא מעניין אותי שאני שוכר עו"ד ליצג אותי שיספר לי שיש לו עוד 27 לקוחות ובעצם הם שילמו לו יותר אז הוא ייצג אותם טוב יותר .

דוגמא נוספת :

שאני מגיע לרכוש רכב ומזמין ומשלם על יגואר עם נפח מנוע 4000 והספקה להיום

הציפיה ועל פי חוזה מצפה לקבל את הרכב שהוזמן

ולא מעניין אותי בתור הלקוח שהזמין והתחייבו בפניו שיש להם רק סובארו

אם אתה יודע שאין לך כל אפשרות למכור ולספק רכב שהזמנתי

על תמכור
, מאוד פשוט .

שאני נכנס להצגה ומשלם על כרטיס ,הצפייה שהכסא שלי יהיה פנוי ולא יגידו לי באולם שמכרו לכמה אנשים אותו כסא

ההגנה שלך על שאני צריך להתחשב על מי שעבד עלי , גנב את כספי , לא מתאימה ,קלוקלית .

ההגנה שלך על עיסקאות ספקי אינטרנט

מתאימה לעולם שלישי
.

נוסחת הגז שציינת לא רלוונטית כלל

כי ציינתי ש- 24 שעות ו-7 ימים בשבוע מקבל קו באותה רמה פחות מעשירית (אין שום וויסות )

לילה ,יום ,סוף שבוע אותה מהירות פחות מעשירית .

יותר מכך אין הבדל בין קו 5 MB לקו שלי 10 MB

אז על מה אני משלם כפול ???

אם זה אותה מהירות ???

בחברה שאני עובד יש לנו 50 MB ועדיין אותה מהירות כמו קו 5 MB באתרים לוידאו

ועוד אתה מספר לי סיפור על סיבסוד ? סיבסוד של מה ? 5 MB =

כמו קו 10 MB אז על מה אני משלם ? יותר ?

שהיתחברתי לבזק אמרו לי כל השרתים בארץ 10 MB

בפועל ערוץ 5 ,שידורי ספורט של 300 KB אתמול בוויבלנדון של שחר פאר כל 10 שניות טעינת שידור

למה זה ???

מה זה קשור לשרתי חו"ל ,כאן השרתים בארץ

כלומר גם 300 KB לא ניתן לראות ??? משרת בארץ

אז על משלמים 10 MB ,כדי לווסת את דחיסת הכסף ליחצנים של בזק ???

כל הטרימינולוגיה שלך לוקה מאוד בחסר ,כי אתה לא מבין מהות של

חוזה
התקשרות ,הבטחות מוכרנים ומהלים בבזק

חוזה זה לא אם בא לי , ולא אם ירצה השם ,

הטרימינולגיה שלך זה פתח ומתן ליגיטמציה להונאה

מחר תזמין פיצה - במקום משפחתית תקבל אישית ,

צר לי אך השכלה שלך ילדותית או לא קיימת כלל לחוק או מוסר שקיימת בישראל או מדינה מתוקנת בעולם המערבי

[br]פורסם בתאריך: 23.06.2010 בשעה 12:23:14

לבזק לבד יש למעלה ממליון לקוחות ADSL

תוסיף את החברות העסקיות עם הקוים של 100 מגה , 40 מגה , וכל השירותים שאתה חולם עליהם בלילה.

תוסיף כמובן את החוות שרתים עם האתרים שנותנים שירותים לחו"ל

ואולי שמישהו יוסיף כבר טופיק עם סטיקי שכתוב "די להתבכיין על המהירות לא הבטיחו לכם כלום פרט לחבילה של עד X מגה !"

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464344.msg3969765#msg3969765

תקרא את התשובה שכתבתי ,צר לי אבל אתה לוקה מאוד בהבנה ומהות חוזה במדינת ישראל

כמו שאתה משלם לחנות על כרטיס מסך 5870 ומספקים לך כרטיס 5400

ואומרים לך שניגמר ליבואן ועוד לא יחזירו לך את ההפרש בין הכרטיסים

וגם לא ישאלו אותך אם אתה רוצה בכלל את הכרטיס 5400

אתה בעצמך מציין

בזק לבד יש למעלה ממליון לקוחות ADSL

תוסיף את החברות העסקיות עם הקוים של 100 מגה , 40 מגה ,

אם אין להם את המוצר רוחב פס אז למה מוכרים אותו ???

זאת עבודה בעיניים !!!

זה הונאה , רמאות ,שרלטנות מכוונת !!!

אולי שמישהו יוסיף כבר טופיק עם סטיקי שכתוב "די להתבכיין על המהירות לא הבטיחו לכם כלום פרט לחבילה של עד X מגה !"

למה אתה בכלל עונה אם אתה שונא את השאלה הזאת ? ומשפיל אנשים ששואלים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים