פורסם 2010 ביוני 2615 שנים איזה תקלה? של הEA?שמע, בן דוד שלי חורש על הפיפא במחשב שלי ובחיים זה לא קרה לי. חוץ מזה שרוב כרטיסי הקול הבובנים היום הם של רילטק ואני לא מכיר תקלחה כזאת.לדעתי זה פשוט בזבוז (וקצת טמטום) לא לנצל מעבד חזק כמו שלך וכמות זיכרון כמו שלך.. אבל איך שאתה רוצה.מה התקציב שלך?
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים מחבר תקציב שוב לא מוגדר מראש התקלה היא בכול משחק וזה מוציא אותי מדעתי שזה פשוט נתקע בעמצה הכול זה פשוט מפסיק להגיב אם אתה חושב שלא כדאי להחליף מחשב אז תעזור לי לפתור את הבעיה כי ניסיתי כבר הרבה דברים ... חצי מחשב הוחלף בשידרוגים קודמים כמו ה HD 4850 שיש עכשיו שלפנוי היה 8400GS הספר כוח שלפניו היה אחד אחר המארז והמאווררים כול הכבלים שיש במחשב לא יודע כבר מה זה .... אם אתה אומר שזה בזבוז אז צריך לפתור את הבעיה ...
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים רגע, אז מה הבעיה? הבעיה היא שהסאונד נתקע או שכל המחשב נתקע ולא מגיב בשום דרך?לדעתי זה או בעיה במערכת ההפעלה או בהרד דיסק/לוח אם. ניסית לפרמט?
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים מחבר פירמטטי אולי 20 פעם ניסיתי מערת XP ו 7 אותו הדבר בדיוק הכול נטקה אבל גם הסאונד שומעים טררררררררררררררררררררררררררר וכול המחשב קופה כולל בקרת מאווררים גם כשכול המחשב התקרר כי הוא בעצם לא עושה כלום בזמן הזה המאווררים עדיין מתאמצים כאילו הוא חם הכול פשוט קופה
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים לדעתי זה משהו בלוח אם.תפנה לפרום תמיכה טכנית שם נראה אם יצליחו להסביר לך.. אחרי שתחליט מה אתה תקפיץ את הדיון הזה.
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים אז תקפיץ.רק שנהיה בטוחים, תוריד את התוכנה הזאת ותריץ בדיקה על ההרד דיסק-http://www.hdtune.com/
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים מחבר אוקיי מה להכניס לו לעשות ? כמה GB וכול האופציות שיש לו מה לבחור ? מצטער אבל אני לא מתמצה כול כך ... [br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 22:01:03לחצתי הפעל וזה התוצאות |מינמום 42.5MB/Sמקסימום 77MB/Sממוצה 75MB/SACCESS TIME 9.1 MS BURST RATE 194.3MB/SCPU USEAGE 8.1%
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים הבדיקה הסתיימה לגמרי בהצלחה? הכל תקין? זה מה שחשוב.עשית את הבדיקה לכל הכוננים במחשב.?אם כל הכוננים תקינים אז הדבר היחיד שנשאר זה הלוח אם..
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים חכה! לפני שאתה הולך לקנות, יש חבר או משפחה עם לוח בסוקט 775? רק כדי שנהיה בטוחים שגם למעבד אין חלק בזה.
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים מחבר כול המחשב באחריות הייתי רוצה לממש ולתת להם לשבור את הראש הבעיה היא שכשמגיעים לשם אין שום בעיה ובדקה שאני מגיעה לבית שלי התקלה עולה הלכתי כבר 5~6 פעמים ואני לא רוצה לגעת כול כך בעוד מחשב שעובד טוב .... ועוד לפרק אותו לגמרה
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים יש לך את האפשרויות האלה-1. לקחת סיכון ולקנות לוח אם חדש2. לשלוח למעבדה לאבחון תקלות3. לבדוק לבד בעזרת מעבד של קרוב/חבר.3 הוא הכי כדאי אבל אתה לא רוצה בגלל האחריות ואתה גם לא רוצה לקחת סיכון ולקנות לוח חדש, נשאר לך רק את ה2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.