עבור לתוכן

מסך HD. תקציב כמה שיותר זול.

Featured Replies

פורסם

מחפש מסך HD לעריכת וידאו. גודל - 19 ומעלה חשוב שיהיה אכותי. תקציב 1700 שח אבל אני מחפש מסך HD טוב לא חייב שיהיה הכי יקר כי יכול להיות שאני יקנה 2 מסכים.

תודה לעוזרים

פורסם

לדעתי ה-Samsung F2380 יכול מאוד להתאים לצרכים שלך. פאנל איכותי, ארגונומיה מלאה ובמחיר סביר בהחלט.

הקפיצה הבאה היא כבר מסכי 24 שהאיכותיים (לא אלו עם פאנל TN) מתחילים באזור ה-2,300 ש"ח והם ברובם (אם לא כולם) ברזולוציה של 1920x1200 ויחס תמונה 16:10.

פורסם

מסך בעל פאנל TN, אמרת שאתה מחפש מסך איכותי לעריכת ווידיאו אז לכן פסלתי מראש מסכים בעלי פאנל TN. המסך גם לא ארגונומי (מה שמבחינתי לפחות מוריד "מאיכות" המסך).

בנוסף זה מסך 22" ברזולוציה של 1920x1080, ברזולוציה הזאת הטקסט המוצג עלול להיות קטן מדי. לא לכולם זה מפריע אבל כדאי לקחת זאת בחשבון.

אתה צריך את המסך לעריכת ווידיאו חובבנית, פרנסה? עד כמה חשוב לך דיוק הצבעים וזוויות צפייה רחבות (שאני מניח שחשובות לך אם אתה שוקל תצורה של שני מסכים)?

פורסם
  • מחבר

אחי מה זה מסך ארגונימי(מתכוונן???)

אני צריך מסך לעריכת FHD לפרנסה. זול, גדול(לא חובה, תלוי במחיר) ושלא יהיה מהמסכים החשוכיםכמו שלי יש עכשיו LG L1960TR מסך גרוע(ואני עורך עליו אז כל דבר אחר יהיה יותר טוב ממנו)

יש לי samsung syncmaster 931bf ואני ממש מרוצה ממנו. חד ומואר וגם יש לו כפתור אוטומטי שבלחיצה מסדר תאורה גודל וכו.

מה זה פנל TN? ועל מה אני צריך להסתכל שאני קונה מסך? אם תסבירו לי קצת על המושגים החשובים אני ישמח.

פורסם

למה בדיוק אתה חייב FHD? האם אינך יכול להסתפק ברזולוציה נמוכה יותר?

פורסם

ארגונומי מלשון ארגונומיה, וכן, הכוונה לכך שניתן לכוון את הגובה של המסך, לסובב אותו על ציר לצדדים ולהטות אותו.

לא ענית על השאלות ששאלתי אז קשה לי מאוד להבין מה הכוונה שלך באיכותי.

אני מציע שתקרא בסטיקי של הפורום על סוגי הפאנלים השונים ותחליט מה הכי מתאים לצרכים שלך.

אם תחליט שמסך בעל פאנל TN מספק אותך, אז קנה מה שהכי מוצא חן בעינייך/זול (כולל זה שקישרת אליו, אין ממש הבדלים מהותיים בין הדגמים מבחינת איכות/אופי תמונה).

פורסם
  • מחבר

טוב קראתי.

מה שאני מחפש זה מסך 23 עם פאנל אכותי

פורסם

אם כך אני חוזר וממליץ על המסך Samsung F2380. פאנל איכותי גודל ורזולוציה מתאימים עבורך ומחיר בהחלט סביר, לדוגמה, קניית שניים כאלה תעלה בערך 2600-2800 ש"ח שזה המחיר פחות או יותר של מסך 24" כגון ה-Dell U2410, רק שבתצורה כזאת מן הסתם מקבלים שטח תצוגה גדול בהרבה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי רשמתי לעצמי.

מה לגבי מסכי LED יש לך המלצה למסך לד FHD טוב בגודל 22-24?

(אגב תודה על העזרה)

פורסם
  • מחבר

סבבה אוקיי לגבי LCD יש לי שתי אפשרויות.

אם תוכלו לעזור לי גם לגבי מסכי LED יש לך המלצה למסך לד FHD טוב בגודל 22-24?

פורסם

אני מקווה שאתה יודע שהמונח מסכי LED כמו שעושים בו שימוש בארץ הוא מוטעה (ומטעה) מהיסוד ומדובר במסך LCD לכל דבר שפשוט התאורה האחורית שלו היא מסוג LED במקום ה-CCFL (או בפשטות יותר פלורסנט).

אני לא מכיר מסך 22" בעל תאורת LED אחורית ופאנל שאינו TN. למען האמת גם לא עולה בדעתי כרגע מסך 24" בעל תאורת LED (למרות שזה לא אומר שאין, פשוט לא מצליח לחשוב על אחד כרגע) אבל בכל מקרה מסך כזה יחרוג בהרבה מהתקציב שלך.

אין צורך אמיתי בתאורת LED אחורית, זה יותר גימיק נחמד מאשר משהו מהותי ולא שווה לשלם עבורו סתם יותר.

בקשר למסך Dell U2311H עליו המליץ תמיד מחייך בהודעה שמעלי, אני בהחלט מחזק את ההמלצה (לא חשבתי עליו) וגם קיים מסך Dell U2211H שכמו שמרמז מספר הדגם, הוא מסך זה בגודל 22". בכל מקרה לא הייתי ממליץ לקנות מסך 22" ברזולוציה של 1920x1080 מבלי לבדוק קודם שגודל הכתב לא מהווה בעיה למשתמש.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז זה או Samsung F2380 או Dell U2311H ???

פורסם

כתבת את זה כשאלה?

אם כן, אז מבחינת איכות תמונה במי מהם שלא תבחר יהיה בסדר. אתה לא יכול "לטעות".

אני באופן אישי הייתי קונה כנראה את ה-DELL מבין השניים (אם הפרש המחירים לא משמעותי) מכיוון שהוא מגיע עם מגוון חיבורים קצת רחב יותר (כולל ארבעה חיבורי USB וכניסת DisplayPort אחת -- אני למשל משתמש די הרבה בחיבור USB של המסך לחיבור התקנים חיצוניים, זה נוח מבחינת נגישות). ה-Samsung מגיע ללא חיבורי USB ועם שני חיבורי DVI (אולי דווקא זה נחוץ לך יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים