פורסם 2010 ביוני 1915 שנים אני כרגע על 10 מגה, אלה הם נתונתי הקו: אני מודע לכך שאני יכול לקבל 15 מגה, אך מה שמוזר איך יכול להיות שהDS Attenuation על 12 בעוד שה US Attenuation על 2? יש מצב שהאפסטרים מחובר ליחידת רחק אחרת? וגם לשאלתי מה המינימום לקבלת NGN חבילה 10 מגה מבחינת Margin ולחבילה 15? והאם אוכל לקבל גם 20 מגה לדעתכם? תודה לעונים
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים הנתונים שלך תקינים.המינימום זה 6NM כשמומלץ מעל 8NM.שים לב שיש לך הרבה שגיאות CRC בשידור ! תעקוב אחרי זה אם זה ממשיך תבקש להוריד אותך לLU.
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים מחבר תזכיר לי רק מה זה LU אני זוכר זה חבילה אחרת אבל לא זוכר מה בדיוק. מודע לכך שהם תקינים רק היו לו מספר שאלות אגב לא התייחסת לכל השאלות, אם תוכל בבקשה במקרה ואתה יודע
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים LU - LOW UP - חבילה נמוכה במעט מהנוכחית בUP על מנת לשפר את הNM.הUPSTREAM לא יכול להיות מחובר ליחידה אחרת ! באופן תיאורתי אפשר רק בSHDSL לבצע את זה !תמיד יש הבדל מסויים בAttenuation - שבסך הכל מראה על הניחות - בדרך כלל לא הבדל כל כך משמעותי - אני משער שהוא נובע מהניצול הגבוה של הUP.כדי לדעת כמה אתה באמת יכול לקבל אין טעם להתסכל על הAttenuation אלא על הMAX CAPACITY והNM.
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים מחבר תודה על התשובה מה זה בדיוק NM והיכן ניתן לראות את הMAX CAPACITY ואת NM?
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים NM זה מה שקראת לו Margin - בעצם זה NOISE MARGIN !יחס אות לרעש אם איני טועה
פורסם 2010 ביוני 1915 שנים תגובה מעבוד תמיכה של בזק הנתונים שלך תקינים מבחינת NM וכן NM זה רמת הרעש על הקוו שלך .
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר digitalseeker לצערי אתה טעית שאמרת שיש לי ארורים בשידור, מה שאתה ראית זה משהו אחר שקשור לCRC, בNETWORK STATISTICS רואים את מה שאתה אמרת : וכמובן שאין שום ארור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.