עבור לתוכן

כרטיס טלוויזיה Gigabyte E8000

Featured Replies

פורסם

הם יש ברשות מישהו את הכרטיס הנ"ל ?

האם הוא מומלץ ? כל רצוני הוא לצפות בטלוויזיה דרך המחשב בעזרת חיבור טלוויזיה אנלוגי.

הכרטיס הקודם שלי pci-tv-fm עבד יופי, אולם הוא אינו נתמך ע"י Windows 7 64bit.

תודה.

פורסם
  • מחבר

70 צפיות ואף תגובה ? בושה לכם.

פורסם

1. אף אחד לא חייב לך שום דבר.

בטח כשמדובר בכרטיס טלווזיה שאין עליו שום ביקורות ומעט מאוד מידע.

רוב האנשים בכלל לא משתמשים בכרטיס טלווזיה.

2.

אלא אם כן אתה חייב שהכרטיס יהיה בחריץ PCIE, הייתי הולך על ה WINTV HVR-1100.

Hauppauge חברה קצת יותר מנוסה בתחום כרטיסי הטלווזיה מ GB.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

לא משנה באיזה ממשק יהיה הכרטיס (PCI-E או PCI 32BIT רגיל)... רק שיעבוד על windows 7 64bit ושיכלול חיבור אנלוגי.

מה אתה ממליץ ?

פורסם

אני מניח שבחיבור אנאלוגי אתה מתכוון לקליטת שידורי DVB-T.

התסתכלתי קצת, ולא הבנתי למה שאלת על ה E8000. הכרטיס מיועד למערכות קטנות במיוחד.

עבור מחשב רגיל, אין שום טעם להעדיף אותו על ה GT-P8000 של גיגהבייט.

מאחר וה P8000 עולה 240 שקל (ב KSP), כנראה שהוא יהיה בחירה סבירה. הכרטיסים של Hauppauge עולים 100 שקל יותר.

אני לא יודע מה ההבדל בין הכרטיסים האמת, קשה מאוד למצוא על הכרטיסים האלה מידע. הרבה פעמים הבעייתיות בכרטיסי טלווזיה היא התוכנה שלהם. אני לא מכיר את התוכנה של GB, ולא מצאתי ביקורות, כך שאין לי מושג.

כמו כן, השבב שהכרטיסים של Hauppauge משתמשים בו אמור להיות עדיף. אך שוב, זו הערכה כללית, שלא ממש מבוססת.

פורסם

אני רכשתי את הכרטיס טלויזיה הזה.

יתרונות:

כרטיס טוב,רואים טוב את ערוצים הדיגיטלים וערוצים האנלוגים. יש אפשרות לשמוע רדיו ולעשות CAPTURING לוידאו דרך כניסת COMPOSITE. מתאים במיוחד ל-HTPC. אני התקנתי אותו עם WINDOWS 7 64 BIT. יש בו גם תוכנה לעריכת וידאו POWERDIRECTOR 7 . תוכנה נחמדה ונוחה אבל נופלת המון וגם בגרסה שנותנים אותה היא מוגבלת (חלק מאפשרויות עריכה סגורות).

חסרונות:

לוקח קצת זמן להעביר ערוץ (לא איטי כמו הוט אבל לא מהיר כמו ייס), תוכנה לעריכת וידאו כל הזמן נופלת.

שורה תחתונה: אם לא קונים אותו בשביל POWERDIRECTOR אז מאוד מומלץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים