עבור לתוכן

2 דברים שהייתי רוצה להבהיר

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שלאחרונה יש הרבה אנשים שחוזרים על 2 טעויות ואני רוצה לענות עליהן:

1. אם אני אחבר ממיר HD לטלוויזיה FHD אני אראה טוב יותר בערוצים רגילים?

לפחות בממירים של יס - חד משמעית לא! להפך, האיכות יכולה לרדת בגלל שימוש בHDMI/קומפוננט (למרות שבמקרים מסויימים הקומפוננט משפר טיפה) הם גם לא מסתירים את זה... תשאלו אותם בטלפון, זה מה שהם אמרו עוד לפני שרכשנו את הממיר! (חשוב לי לציין שאני לא עוד לקוח ממורמר שיס עשקו, להפך הם היו כנים ואני לא רוצה להוציא להם שם רע)

שימו לב! HDMI הוא החיבור הכי טוב לשידורי HD, הוא לא חיבור שמיועד לSD!

כמובן שבערוצי HD תראו יותר טוב מבערוצים הרגילים...

2. אני רוצה המלצה למערכת רמקולים בלי מגבר. אני לא רוצה מגבר כי הוא תופס ברבה מקום.

אין מצב שתוכלו להשתמש ברמקולים בלי מגבר

אז למה ברמקולים במחשב שלי אין מגבר?

טעות חמורה! ברמקולים במחשב יש מגבר! מגבר פנימי וקטן, אבל יש. זו הסיבה שמחברים אותם לחשמל.

קיימים 2 סוגי רמקולים (בקשר להגברה): אקטיביים ופאסיביים. הרמקולים במחשב הם רמקולים אקטיביים, הם מכילים מגבר פנימי מובנה. רמקולים פאסיביים זה רמקולים שחייבים לקבל אות מוגבר חיצוני שיוכל להפעיל אותם, לכן הם צריכים מגבר חיצוני. כמו רמקולים של מערכות סטריאו ורמקולים של מערכות קולנוע ביתי שצריכות מגבר.

מעתה, אמרו נא "רמקולים אקטיביים" ולא "רמקולים בלי מגבר". מקווה שזה יצמצם את השאלות האלו ;)

פורסם

זה תלוי בממיר יש ממירים שעושים אפסקייל די טוב וככה התמונה ניראת טוב יותר (ללא שום קשר לממירי YES או HOT)

וכמובן לשידורי SD של YES או HOT עדיף לחבר ב SCART-SCART

פורסם
  • מחבר

אין לי SCART בטלוויזיה... אין לי מושג איך זה..

בקשר למה שאמרת על האפסקייל, ציינתי שאני מדבר מנסיון אישי עם ממירי יס. יכול להיות שבטלוויזיות HDR רואים יותר טוב עם ממיר HD, לא התייחסתי למצב כי לא ניסיתי.

אני אשמח אם תוסיפו תיקונים:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים