פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים בהצלחה לכל המדרים שמתגייסים . תעשו מוד לרובה ותביא תמונות . מחכה.......................................!!!!!!!!!!
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים בהצלחה גבר... על מי אני אצחק עכשיו כשהפועל תבזה את עצמה פעם אחר פעם? (למרות שהיום אני צריך לשתוק, וחזק )
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים לא הייתי פה ואין לי כוח לקרוא את מה שכתבו לפני... בקיצור, שפשוף נעים ושירות קל, תעביר אותו בסבבה ותנסה לזכור ת'דברים הטובים בו בהצלחה אחי
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים בהצלחה גבר... על מי אני אצחק עכשיו כשהפועל תבזה את עצמה פעם אחר פעם? (למרות שהיום אני צריך לשתוק, וחזק ) בהחלט כששמעתי על זה ברדיו ישר קפץ לי דרור למחשבה (nice-1) כמו שאמרתי לך באיציק, בהצלחה ושפשוף נעים!!
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מה יש לי להירגע?! כולה אמרתי את האמת ואם היא כואבת אז כמו שאומרים...האמת כואבת.
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים הגיע הזמן דרור תהנה, נקווה שיהיה שירות קל ומהיר. אני בטוח שתמצא שם גם כמה דברים טובים !
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים שיהיה בהצלחההבקו"ם זה מקום מבאס אבל אל דאגה תוך שבוע גג שבועיים אתה תעוף משם!אם אומרים לך "אם לא תעשה את זה ... אתה נשאר שבת" אל תאמין כי בבקו"ם לא משנה מה יוצאים חמשושים!!!! אפילו החברה במעצר יוצאים הבייתה!!!1 אם אתה הולך לעשות טירונות 02 אל דאגה...לך לרופא וככל שתוציא יותר פטורים יהיה לך יותר בית זונות!זה עובר מהר אחי אני שנה בצבא וזה עבר לי ממש מהר!
פורסם 2003 באוקטובר 1922 שנים מחבר תודה תודה תודה תודה תודה.למי ששאל על התפקיד, עוד אין לי כל כך מושג.. פרטים בהמשך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.