פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחר בשעה טובה (?) אני מתגייס לצה"ל. תשמרו יפה על הפורומים ותהיו ילדים טובים.מקווה שעניין הג'ובניקיות שלי יעזור לזה שאשאר פה.
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אוח, אני לא מקנא בך... אבל זה רק אני....לא בראש שלי ממש להתגייס....אבל לי יש זמן....עוד שנה לחיות.. בכל מקרה, נקווה שההתחלה תעבור לך בקלות ותתרגל לקטע אז בהצלחה
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים שיהיה בכיף !!.. מעכשיו שום דבר כבר לא יהיה לך כמו שהיה ...(אבל ככה זה כל יום !!)
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אתה מתגייס מחר - אני משתחרר מחריעבור לך מהר אם יהיה לך טוב - וטוב יהיה ככל שאתה רוצה ולא מישהו אחרתפיק את המירב מהצבא שלא תשאל את עצמך מה עשיתי כל השלוש שניםהצלחה !!
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים Welcome to hell!!! :cwm23:סתם... תהנה ותאמין לי גם עכשיו שנתיים אחרי הצבא (ברוך השם) אני עדיין חושב שזה הדבר ההכי טוב שקרה לי בחיים(למרות שלפני המילואים האחרונים שלי היו לי סיוטים בלילה שאני חוזר לסדיר *Shiver*)
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים שיהיה בהצלחה!תחזור לבקר כשאתה יכול!ואל תדאג, מעיין יותר לא מתקרב למאקדונלדס!... אתה יכול לסמוך עליי... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.