עבור לתוכן

איך עובד ווינדוס 7 עם CORE I7 860

Featured Replies

פורסם

אמרו לי כשקניתי אית המחשב והוא עבד לי על 3.4 גיגהרטז שזה טבעי שאם תוכנה או משחק לא פועלים על מרוע ליבות שמהירות אחת הליבות עולה TOORBO BOOST השאלה שלי האם ווינדוס יודע לנצל את ארבעת הליבות של המעבד I7? לדוגמה אם אני מתקין משחק למעשה זה נחשב פעולה של הווינדוס והוא ישתמש בכל הכוח של המעבד אבל, הבעיה שכשהתקנתי משחק המעבד מתאמץ בין 10-20 אחוז (נגיד שההתקנה לא תומכת במרובע ליבות) והמחשב זז לאט בזמן הזה במקום לעבוד על 30% ובלי להיתקע, אם משהוא יכול להסביר איך הווידוס 7 64 ביט עובד עם מעבד I7 תודה מראש!

פורסם
BSOD_2.gif
פורסם

Windows 7 יודע לנצל את כל ה 4 ליבות .

כאשר אתה מעלה את "מנהל המשימות" אתה יכול לראות את עבודת המעבדים

פורסם
  • מחבר

אכן ראיתי שהם עובדים כולם אבל איך יכול להיות שכאשר אני מתקין משחק המחשב עובד רק על 20% גג ובכל זאת המחשב עובד לאט כאילו זה פנטיום 4 2 גיגהרטז?

פורסם

זה בדיוק המטרה של multi tasking - לעשות כמה משימות שדורשות הרבה משאבים במקביל.

למה שסקריפט התקנה פשוט יביא את המעבד (במיוחד מעבד כזה) ליותר מ50%? אם כן ההתקנה עצמה לא נכתבה נכון.

פורסם

אף אחד לא הבין את ההומור שלי :(

פורסם

^אף אחד לא חושב שזה מספיק מצחיק כדי להגיב.

ashbit_q זה קורה בכל התקנה או רק של משחק מסויים?

פורסם

חבר שלי קנה מחשב חדיש ומהיר עם I7 וWIN7 לעבודה.

משום מה פעולה שהיתה אמורה להיות יותר מהירה במחשב החדש עם החומרה החדשה היתה יותר איטית מהמחשב הישן והאיטי.

אחרי כל מיני נסיונות הוא גילה משהו מעניין.

בפרופיל חיסכון חשמל BALLANCED למרות שההגדרות שונו להגדרות זהות ל MAXIMUM PEFORMANCE PROFILE המעבד עבד יותר לאט.

כששינה לפרופיל MAXIMUM המערכת התחילה לעבוד כמו שצריך.

אולי גם אצלך יש את הבאג הזה.

פורסם

זה קשור גם למהירות של הדיסק קשיח שלך ... יש מגבלה

פורסם
  • מחבר

ההרדיסק שממנו אני מתקין הוא SATA 2 GREEN WD אל הרדיסק לא SATA (דור לפני) בדקתי משחקים אחרים אותו דבר עובד על 10% והמחשב בכללית תקועה.

פורסם

בהתקנות משחקים המעבד אמור לעבוד מעט מאוד.

מה שעובד קשה זה ההרדיסק כמובן.

בהתקנת משחק מהרדיסק אל עצמו (לאותו הרדיסק) המהירות יורדת לאיזה 30% מהמהירות שהוא היה מעתיק להרדיסק אחר.

ואם יש הרבה קבצים בהתקנת המשחק (לפעמים יש כמות מטורפת של קבצים קטנית) אז המהירות תרד אפילו עוד.

כך שאם אתה מתקין משחק עם אלפי קבצים מאותו הרדיסק אל עצמו אתה תקבל מהירות מזעזעת.

תוסיף לזה מצב שהרדיסק לא עבר DEFRAG איזה שנה ואולי גם הוא דור או שניים אחורה וגם אז לא היה נחשב מהיר, ותקבל סיוט של איטיות.

לגבי זה שהמערכת נתקעת בזמן ההתקנה זה יכול לקרות.

כמה זה מורגש גם תלוי בכמה גורמים.

אם ההרדיסק SATA ובביוס מכוון מצב AHCI והדריוור של הבקר SATA מעודכן אז זה אמור לשפר את המצב.

אם ההרדיסק שממנו ואליו אתה מתקין הוא נפרד מההרדיסק של מערכת הפעלה אז גם זה ישפר את המצב.

הרבה זיכרון למערכת זה גם דבר טוב, כי אם חסר זיכרון המערכת יכולה לסבול בזמנים שכאלה.

למשל אצלי אני משתמש בשלושה הרדיסקים פיזיים שונים ומפזר את הפעולות בצורה אופטימלית.

בזמן שאני מתקין משחק יש לי מולטיטסקינג חלומי, הכל טס חלק.

אני אפילו יכול לשחק משחק תוך כדי ולא להרגיש את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים