פורסם 2010 ביוני 1715 שנים כשרכשתי את הכרטיס מסך נאמר לי שיש באפשרותו להוציא גם סאונד...עכשיו קניתי לי כבל DVI to HDMI וחיברתי את המחשב לlsd, והכבל היה אמור להעביר תמונה וגם סאונד לטלויזיה ממה שהבנתי, וזה במידה והכרטיס מסך אכן תומך באפשרות כזאת...בסופו של דבר רואים מצויין אבל אין סאונד גם אחרי ששיחקתי בהגדרות של ''לוח הבקרה''השאלה שלי היא האם אכן הכרטיס תומך ככרטיס קול כמו שנאמר לי, ואם כן מה עלי לעשות בכדי שהוא יעבוד?אני נורא זקוק לעזרה בנושא, ותודה מראש.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים LSD זה סם... אתה מתכוון ל LCD אני לא מבין גדול ביציאת סאונד בעזרת הכרטיס, אבל אני יודע שחייב להשתמש במפצל DVI 2 HDMI המקורי שמגיע עם הכרטיס.... זה המצב אצלך ?
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים LCD, אלא אם כן אתה לוקח חומרים בפיקוח ומחבר אליהם את המחשב שלך...ממה שכתבת אני מבין שבכרטיס מסך אין יציאה של HDMI אלא יש DVI אזחיברת את הטלוויזיה עם כבל שבצד אחד הוא DVI (מחובר למחשב) ובצד השניהוא HDMI (מחובר לטלוויזיה)?אם זה המצב, אז לא, אי אפשר להוציא ככה סאונד. אתה צריך יציאת HDMI בכרטיס.DVI מעביר רק וידאו, ולכן שימוש במתאם שכזה יעביר רק וידאו, ולא סאונד.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מחבר כן זה בדיוק המיקרה...אז מה עלי לעשות לקנות כבל נפרד של כניסה ויציאה זכר, לחבר אותו לכרטיס קול ומשם לטלויזיה?
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים עקרונית כן.אבל הבעיה היא שהטלוויזיה כנראה מצפה לקבל את הסאונד וגם את הוידאו באותו חיבור (HDMI)ובמקרה כזה תצטרך להגיד לה להשתמש בוידאו מחיבור אחד ובסאונד מחיבור אחר, וזה לאתמיד אפשר לעשות (או שאפשר לעשות רק עבור כניסות מסויימות), וזה כבר תלוי בטלוויזיה שלך.לחילופין, יש מכשירים (שאינם מאוד זולים, ואין לי ניסיון איתם בעצמי) שיש להם כניסת סאונדוכניסת DVI ונותנים יציאה של HDMI - כלומר הם מחברים את הסאונד ואת הוידאו לאות אחדומוציאים אותו ביציאת HDMIזה למשל מכשיר שעושה את זה, אם כי עבור יציאת VGA ולא עבור DVI:http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29769
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.