פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרו העדכון המעלות עלו ל 50 ויותר למה זה קורה ?נגעתי במאורר הוא לא חם למה המעלות עלו ?וראיתי שאחרי העדכון המתח של המעבד עלה מי 1.65 ל 1.71 זה בגלל זה ?אם כן מה אני צריך לעשות כי חיפשתי אם אני יכול להוריד את המתח וזה כבר הכי נמוך !!המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTOלוח אם של גיגביט ניפורס512 DDRיש לי מאורר ולקנו 10 על המעבד ועוד 5 מאוררים במארזלפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרי שעדכנתי עלו ל50 ???
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים אני חושב שיש עדיין כמה חוקי פורום שלא עברת עליהם בת'רד הזה או שתתקן את מה שאפשר (כותרת) כי את זה שהקפצת אי אפשר לתקןאו שלחילופין תצליח לעבור על כל חוקי הפורום ואז נמסגר את הת'רד על הקיר בתור כשרון אמיתיבכל מקרה עד אז אני לא מאמין שיהיו הרבה שיענו לךנ.ב. גם לתת קצת יותר פרטים יכול לעזור (איזה לוח, מעבד, קירור מעבד + מארז) ככה שאנשים בכלל ידעו איפה הכל עומד
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים קודם כל זה ידוע שעדכון ביוס יכול לשנות את הקריאה של החיישנים גם אם הטמפרטורה לא השתנתהלצערי אני לא זוכר את המתח הסטנדרטי של המעבד שלך אבל אם המתח עלה זה באמת יכול להעלות את הטמפרטורה ותכתוב איזה לוח זה בדיוק כדי שאולי מישהו עם אותו לוח יגיד לך איך לשנות את המתחמה שכן אין לך מה לדאוג המעבד שלי עובד במעלות יותר גבוהות ולא קרה לו כלום כל עוד זה לא עובר את ה60 זה סביר ביותר והמעבד יכול לעמוד אפילו ביותר מזהעריכה: נזכרתי שלפחות בלוח ג'יגה-בייט שלי לא רואים בביוס את המתח עצמו אלא באחוזים כמה אתה רוצה מעל המקורי אולי אתה לא מוצא כי לא הסתכלת מספיק טוב וחיפשת את המספר של המתח
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחבר הלוח אם שלי הואGigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400 המתח עלה מי 1.65 ל 1.71 והחום עלה איתו אני לא יכול להוריד את המתח לא יודע למה
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים שאלה: Why CPU temperature rise by around 15 deg C when update bios F2 ? תשובה : Previous bios shown CPU temperature lower than real value. New bios improved CPU temperature monitor accuracy. נלקח מה-FAQ של GIGABYTE .שזה דרך אגב מקום לא רע להתחיל בו את החיפוש אחר פתרון לבעיות,תקלות או תופעות מוזרות במוצרים של gigabyte...
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחבר זהוא שאני לא יודע איך להוריד את המתח מצאתי רק איך לעלות אני לא יכול להוריד איך אני יכול להוריד ?
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחבר ניכנסתי לביוס חיפשתי שעה מצאתי מקום שאני יכול רק לעלות את המתח שום מקום להוריד את המתח המתח של המעבד נימצא על NORMAL המעבד שלי מתחמם בגלל שהמתח על 1.70 במקום 1.65 יש מקום אחר שאפשר לשנות את המתח ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.