עבור לתוכן

עשיתי עדכון לביוס והמעלות עלו לי מי 38 ל 50 מעלות למה ?

Featured Replies

פורסם

לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרו העדכון המעלות עלו ל 50 ויותר למה זה קורה ?

נגעתי במאורר הוא לא חם למה המעלות עלו ?

וראיתי שאחרי העדכון המתח של המעבד עלה מי 1.65 ל 1.71 זה בגלל זה ?

אם כן מה אני צריך לעשות כי חיפשתי אם אני יכול להוריד את המתח וזה כבר הכי נמוך !!

המפרט שלי הוא

AMD 2500 BARTO

לוח אם של גיגביט ניפורס

512 DDR

יש לי מאורר ולקנו 10 על המעבד ועוד 5 מאוררים במארז

לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרי שעדכנתי עלו ל50 ???

פורסם
  • מחבר

בבקשה אני מפחד שישרף לי המעבד לךמה הצעלות עלו ?

פורסם

אני חושב שיש עדיין כמה חוקי פורום שלא עברת עליהם בת'רד הזה או שתתקן את מה שאפשר (כותרת) כי את זה שהקפצת אי אפשר לתקן

או שלחילופין תצליח לעבור על כל חוקי הפורום ואז נמסגר את הת'רד על הקיר בתור כשרון אמיתי

בכל מקרה עד אז אני לא מאמין שיהיו הרבה שיענו לך

נ.ב. גם לתת קצת יותר פרטים יכול לעזור (איזה לוח, מעבד, קירור מעבד + מארז) ככה שאנשים בכלל ידעו איפה הכל עומד

פורסם

קודם כל זה ידוע שעדכון ביוס יכול לשנות את הקריאה של החיישנים גם אם הטמפרטורה לא השתנתה

לצערי אני לא זוכר את המתח הסטנדרטי של המעבד שלך אבל אם המתח עלה זה באמת יכול להעלות את הטמפרטורה

ותכתוב איזה לוח זה בדיוק כדי שאולי מישהו עם אותו לוח יגיד לך איך לשנות את המתח

מה שכן אין לך מה לדאוג המעבד שלי עובד במעלות יותר גבוהות ולא קרה לו כלום כל עוד זה לא עובר את ה60 זה סביר ביותר והמעבד יכול לעמוד אפילו ביותר מזה

עריכה: נזכרתי שלפחות בלוח ג'יגה-בייט שלי לא רואים בביוס את המתח עצמו אלא באחוזים כמה אתה רוצה מעל המקורי אולי אתה לא מוצא כי לא הסתכלת מספיק טוב וחיפשת את המספר של המתח

פורסם
  • מחבר

הלוח אם שלי הוא

Gigabyte GA-7N400-L nForce2 Ultra400

המתח עלה מי 1.65 ל 1.71 והחום עלה איתו אני לא יכול להוריד את המתח לא יודע למה

פורסם

שאלה: Why CPU temperature rise by around 15 deg C when update bios F2 ?

תשובה : Previous bios shown CPU temperature lower than real value. New bios improved CPU temperature monitor accuracy.

נלקח מה-FAQ של GIGABYTE .

שזה דרך אגב מקום לא רע להתחיל בו את החיפוש אחר פתרון לבעיות,תקלות או תופעות מוזרות במוצרים של gigabyte...

פורסם

המתח המקורי שלו אמור להיות 1.6 או 1.65 תוריד וזה יסתדר לך...

פורסם
  • מחבר

זהוא שאני לא יודע איך להוריד את המתח מצאתי רק איך לעלות אני לא יכול להוריד איך אני יכול להוריד ?

פורסם
  • מחבר

ניכנסתי לביוס חיפשתי שעה מצאתי מקום שאני יכול רק לעלות את המתח שום מקום להוריד את המתח המתח של המעבד נימצא על NORMAL

המעבד שלי מתחמם בגלל שהמתח על 1.70 במקום 1.65 יש מקום אחר שאפשר לשנות את המתח ?

פורסם

מה הלחץ, 50 מעלות זה לא כזה רותח

המחשב שלך רחוק מאוד מלהשרף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים