עבור לתוכן

2209WA-DVI/VGA + PS3 כמה שאלות ...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אז ככה :

1.המחשב שלי מחובר כרגע בכבל DVI-DVI למסך ( אני צופה בסרטים באיכות של HD 720/1080 ומשחק משחקים )

רציתי לדעת , אם אני מחבר כבל VGA-VGA למסך ( מה שקבלתי עם המסך ) אני יראה אותם פריטים כמו ב-DVI ? ז"א זה ישדר באותה איכות כמו קודם ?

2.יש לי רק חיבור אחד של DVI ולכן רציתי לחבר את ה-PS3 בכבל של HDMI-DVI שיהיה מחובר קבוע למסך ( במקום להוציא ולהחליף כל פעם כבל של המחשב או של הPS3 ) .

אז רציתי שהמחשב יהיה מחובר VGA והPS3 יהיה ב-DVI , ככה שאחסוך לי בשינויים .

השאלה היא אם באמת VGA יכול לתת איכות כמו של DVI בסרטי HD , משחקים ועבודה שוטפת עם המחשב .

תודה ;)

פורסם

VGA כחיבור אנלוגי יותר רגיש להפרעות, לאיכות הכבל וכו', מה שלפעמים גורם לתמונה פחות חדה / מדויקת. לרוב גם כשזה קורה, ניתן עם מספר כיוונונים של המסך לקבל תוצאה מספקת, שאמנם ניתן לראות את ההבדל בינה לבין DVI, כאשר מנסים, אבל במצב רגיל זה ממש לא מפריע לשום דבר.

למה שלא תבדוק פשוט איך אתה רואה בVGA ותחליט?

פורסם
  • מחבר

VGA כחיבור אנלוגי יותר רגיש להפרעות, לאיכות הכבל וכו', מה שלפעמים גורם לתמונה פחות חדה / מדויקת. לרוב גם כשזה קורה, ניתן עם מספר כיוונונים של המסך לקבל תוצאה מספקת, שאמנם ניתן לראות את ההבדל בינה לבין DVI, כאשר מנסים, אבל במצב רגיל זה ממש לא מפריע לשום דבר.

למה שלא תבדוק פשוט איך אתה רואה בVGA ותחליט?

האמת ממה שזכור לי , אני חושב שזה היה אותו דבר ב-VGA ..אבל שעברתי ל-DVI לא מזמן העניים החלו להיתאמץ פתאום והיו לי סחרחורות משום מה .. :-\

חשבתי שאקנה מסך LCD וזה ישפר לי את המצב מה-CRT הקודם שריצד לי , אבל אני רואה שגם פה יש בעיה . אני יושב 70 ס"מ מהמסך בערך ..ועדיין סובל מבעיות פה ושם .. וב-VGA לא זכור לי מצב שכזה

יש הגדרות צבע חדות שאתה ממליץ לעבוד איתם או מאיזה מרחק רצוי לעבוד ?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים