פורסם 2010 ביוני 1715 שנים שלום לכל הסטלנים תקראו ותגיבו לדעתי יש הרבה מין האמת במאמר הזה למרות שלא הכל כפי שהוא מתאר http://www.mako.co.il/men-leisure/going-out/Article-4e3b76ce1141921004.htm
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מי אמר שהפירוש שלך נכון ? את בירור ההלכה עשו הפוסקים+חז"ל כל עוד לא תביא מהם הלכה אתה סתם מקשקש
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים הנה מצוטט מפי הנביא יחזקאל:"כה אמר יהודה בן ישראל לא תעשה לך עשב לשם הדעת אלא לשם שמים"-משמע אסור להתמסטל מצמחייםנו ואם אני מעשן את העשב לשם שמיים?רק אני יודע לשם מי אני מעשן העשב,חוץ מזה בפורים מותר לעשן-"עד לא ידע" לא?
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מחבר חבר'ה?!?!?איפה אתם ואיפה הנושא בכלל?! איך הגעתם עכשיו לפסוקים בתורה!אבקש להתייחס למאמר ולהציג את עמדתכם בעד או נגד.אוקיי הראשון היה בעד מבחינת הלכה דתית.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מחבר בגלל שאין התיחסות אני אביע את דעתי בעיניין:אין, ואני בספק אם תיהיה, הוכחה כלשהי שמריחואנה מזיקה לבריאות בצורה כלשהיכל מה שמראים בסרטוני ה"הסברה" זאת חרטא אחת ענקית, ואני בטוח שיש פה לא מעט אנשים שיודעים על מה אני מדברזאת הגזמה-בלתי-פרופורציונלית חחחהמדינה מוציאה המון כספים למשטרה ולכל הקטע של התיקים\משפטים\שאר החרא ואני בטוח (לדעתי לפחות) כשזה הכי מיותר שישבמקום להפנות את כל המשאבים לסמים הבאמת קשים שבאמת הורסים חיי אדם (בכל המובנים) הם מתעסקים במריחואנה שאם זאת צרה, אני באמת מאחל אותה לכל אחדזה מיותר, זה לא נחוץ וזה לא מוצדק ואני פשוט רוצה שאחד מנציגי הממשלה שלנו יסביר את ההגיון שבדברכמו כן, פקודת הסמים האסורים לא השתנתה מאז שנות השבעים בערך ככה שבעצם לפי החוק מריחואנה לא שונה מהרואין ושאר הזבל, עזבו את מה שקורה בפועל, אני מדבר על החוקזה אבסורד טוטאלי ואני לא רואה הגיון בדבריםבגלל השטות הזאת, כמו שכבר נאמר בכתבה, כמעט כל אדם שני בישראל יש לו כתם במשטרה ובגלל מה? כי הוא כביכול עבריין? אז כן, המריחואנה נכנסה למחתרת בגלל המדינה והמשטרה, והכי קל למשטרה להראות שהם עושים את העבודה שלהם בזה שהם תופסים סטלנים (ולא מעט)מלחמה בסמים? זין. ולמה זין? אני בטוח שכל אחד רואה את המצב באזור המגורים שלו, נרקומנים גמורים יש בכל מקום - ולא מדובר במריחואנה. מה שבטוח שלהזיק זה לא יכול
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים האם אתה מחפש הצדקה לעישון שלך? זה די מפגר. כנראה שמריחואנה אכן בריאה יותר מלעשות סמים אחרים. אבל כל דבר שמורכב משאיפת עשן לריאות זה בטוח בטוח לא בריא. חוץ מזה אין לי כל ספק שהעישון משמיד תאי מוח לרוב,וחד וחלק יש אחוז מסויים שעשויים להידפק לכל החיים מעישון (אתה לא שומע על זה כי המקרים נדירים אבל זה קורה,גם מגראס). בטח ובטח כשהצמחים מגודלים עם מליון כימיקלים שמרוססים עליהם.לגילזציה? סבבה,זה בטוח יותר טוב מאלכוהול ואני מעדיף על ידי תמיד סטלן משיכור. השפעות חיוביות שיהיו? אולי זה ירגיע אנשים. אולי המשטרה תתעסק במקום בלתפוס פושעים אמיתיים. האם זה טוב לנו? ג'ה יודע.
פורסם 2010 ביוני 1715 שנים מחבר האם אתה מחפש הצדקה לעישון שלך? זה די מפגר. כנראה שמריחואנה אכן בריאה יותר מלעשות סמים אחרים. אבל כל דבר שמורכב משאיפת עשן לריאות זה בטוח בטוח לא בריא. חוץ מזה אין לי כל ספק שהעישון משמיד תאי מוח לרוב,וחד וחלק יש אחוז מסויים שעשויים להידפק לכל החיים מעישון (אתה לא שומע על זה כי המקרים נדירים אבל זה קורה,גם מגראס). בטח ובטח כשהצמחים מגודלים עם מליון כימיקלים שמרוססים עליהם.לגילזציה? סבבה,זה בטוח יותר טוב מאלכוהול ואני מעדיף על ידי תמיד סטלן משיכור. השפעות חיוביות שיהיו? אולי זה ירגיע אנשים. אולי המשטרה תתעסק במקום בלתפוס פושעים אמיתיים. האם זה טוב לנו? ג'ה יודע.חלילה,איני מחפש הצדקה כי איני מעשן.הנקודה שלי להראות שיש פה דבר שמנוגד לטבע ולתבונה,למה לא אוכפים חוק לסיגריות ולאלכוהול באותה המידה של הקאנביס.מובן שאין דין קנביס כדין סמים ממכרים ומזיקים כמו הירואין, ואי אפשר להכחיש את זה.והמלחמה בקנביס היא מלחמה במעמד חברתי נמוך.במקור- זו היתה צורה של התעמרות במעמד החברתי של המקסיקנים שהיו מעשנים קנביס באמריקה של תחילת המאה העשרים.הממסד הלבן העשיר פשוט השתדל לדכא אותם בכל צורה, וזו היתה צורה מסויימת- לקחת להם את צורת הבילוי שיוצרת התגודדות חברתית.אח"כ הקנביס הגדיר מעמד חברתי של תנועת הנגד בשנות השישים, שהתנגדו למלחמה בויאטנם, ולכן הממסד השתלח בו, כמו בסמים קלים אחרים שהגדירו אותו כמו LSD שנחשב מאז ועד היום על ידי אינספור פסיכיאטרים כסם הפלא הפסיכיאטרי האולטימטיבי שמסוגל להוות פריצת דרך באינספור בעיות נפשיות.ובארצנו הקטנטונת יש קבלה אוטומאטית של האג'נדה האמריקאית, אפילו שזה לא תמיד ממש משרת לא את האינטרסים שלנו ולא את של האמריקאים (כי ברור שאין פה שום מקסיקנים וגם ההיפים לא ממש מסתובבים פה ערומים ברחובות).
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים לא נראה לכם מוזר שערוץ ממלכתי כמו ערוץ 2 מעודד שימוש בסמים אסורים,אין להם גבולות יותר?קווים אדומים?או ערכי מוסר?או שערוץ שתיים רוצה להיות ידוע כערוץ ידוע לשימצה.כמה נמוך הערוץ הזה רוצה לרדת
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים קנאביס ,על הנייר לפחות אכן פחות מזיק מרוב (אני לא יגיד כל ,כי מישהו ימצא יוצא דופן) הסמים האחרים ,אבל כך או כך ,עדיף ששום סם לא יגיעה לרחוב ,אתה לא רוצה חברה שבה יש אחוז לא קטן של אנשים שנמצאים תחת השפעה של סם זה או אחר ,זה פשוט לא בריא למדינה בכללי .כן אני תומך בעד ליגליזציה ,אבל הסיבה היחידה היא שאני תומך היא בגלל שאני רוצה שכל הנושא יעבור לפיקוח ממשלתי ,ויתחילו לגדל בצורה טבעית ,ויהיה כמויות חוקיות שמותר להחזיק ,ורק מקומות ספציפיים יכולו למכור ,אבל כמובן במדינה שלנו זה לא אפשרי ,כי עד שיתחילו לאכוף את זה כמו שצריך ,כל המדינה כבר יהיו מסטולים .
פורסם 2010 ביוני 1815 שנים מחבר לא יודע אם בעד או נגד,אבל זה לא עושה טוב להולנד..דווקא לא. בהולנד יש את אחד מאחוזי השימוש הכי נמוכים בסמים בעולם, כאשר הסמים שם חוקיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.