עבור לתוכן

האם הוספת חלון שקוף ואולטרה למארז מהווה בעיה למתחילים?

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל כפי שהבנתם ואני מעונין בעיקר במודינג שקשור ביופי

רציתי לדעת האם הוספת חלון שקוף לצד המארז והוספת נורה יכולה להוות בעיה למתחילים..

תודה מראש

פורסם

תראה בעיה בהשגת החומרים לא צריכה כל כך להיות..אתה צריך פרספקס..ומין הסתם לקנות נורת קתודה קרה..

ובעניין של לחתוך את המארז זה יכול להיות לך פה בעיה תלוי מה הניסיון שלך בלחתוך ברזל, פח וכו'..

אם יש לך ניסיון מתישהו חתכת זה יכול כבר לעזור לך בנסיון קודם..

אם אין לך ניסיון זה לא צריך להיות כל כך קשה אבל מתאמנים מנסים על משהו שלא צריכים ובודקים את היכולות..

בעיה ממש רצינית אני לא רואה פה..אם יש לך שאלות יותר לעומק איך בדיוק חותכים איך בדיוק מדביקים וזה אתה יכול לקרוא פה מדריכים..וגם לשאול שאלות אם עדיין משהו לא ברור לך.. ;)

אגב..לא חייבים לחתוך את דלת המארז כדאי לעשות חלון שקוף אתה יכול להחליף את כל הדלת בפרספקט אחד גדול..

שזה יוצא גם יפה וחוסך לך המון בעיות בקשר לחיתוך..אבל זה כבר לשיקולך לפי מידת היופי/הקושי..

בהצלחה! ;)

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך..

יש לי בעיה עם המארז כי הוא ATX משהו מ KSP והוא נפתח יעני צריך לפתוח את הגג ואז הצדדים נשלפים כזה..

הבעיה היא קודם כל שבצד השמאלי של המארז (החשוב מבחינתי בו הייתי אמור לשים את החלון השקוף) יש חריצים כאלה למטה...

בצד ימין זה לא יהיה משהו יפה :\

חוץ מזה מכיוון שהם נשלפים לא בפשוט אלא שצריך לפתוח את הגג והכל יש מצב שזה יישבר הרי זה עדין לא?

פורסם

לא ממש הבנתי..אתה מתכוון לחורי איוורור?

יש כאלה מלא חריצים קטנים כאלה..לזה אתה מתכוון?

כי אם אתה לא אוהב אותם אתה יכול לחתוך אותם גם ואז יהיה לך חלון יותר גדול גם..

ובקשר למשפט האחרון שלך :

"חוץ מזה מכיוון שהם נשלפים לא בפשוט אלא שצריך לפתוח את הגג והכל יש מצב שזה יישבר הרי זה עדין לא?"

אז לא ממש הבנתי את מה שאתה מנסה להעביר לי פה..אתה מתכוון שהמארז יכול להשבר?

אני לא חושב שזה יכול לקרות..כאילו זה יכול אבל זה נדיר..אבל מכיוון שלא כל כך הבנתי אותך אז אני לא רוצה להטעות אותך בטעות אז תנסה להסביר לי טיפה יותר זה יעזור.. ;)

פורסם

הפרספקט הוא לא כל כך עדיין .

לדעתי אתה פשוט צריך לדעת מה אתה רוצה קודם כל לעשות , כי אתה נראה לי מבולבל .

אם אתה רוצה להוסיף פרספקט לדלת הצדדית , פשוט תיקח מידות של גודל חלון שאתה רוצה תחתוך וזהו ...

אם יש לך בעיה בתהליך הביצוע אנחנו כבר פה ונשמח לעזור .

אבל כמו שאמרתי תתאפס על עצמך . ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים