עבור לתוכן

Microsoft DirectX 9.0 והשלכותיו על הביצועים בעתיד

Featured Replies

פורסם

תראו, יש לי כרטיס מסך שלדעתי דיי טוב, ווואלה אני מרוצה ממנו,

ומבחינת יכולות שלא קשורות בתוכנה הוא חזיק עוד הרבה

אבל עכשיו שאני רואה מה הDX9 עושה, ושבעצם זה שורת קוד פשוטה שמאפשרת למתכנתים של משחקים להשתמש בשיידרים באיכות ללא הגבלה בפשטות יחסית, אני מתחיל לדאוג שהכרטיס מבוסס DX8 שלי, ילך לפח זבל.

אני שואל אם זה כל כך קריטי להחזיק כרטיס כזה ?

האם משחקים יעבדו בצורה נורמלית?

האם כל עין תרגיש בהבדל ?

ובקיצור.. האם השיפור הוא כזה מסכן כמו בין בDX7 ל DX8 ?

כי דיי נמאס לי להשקיע כסף בזה, וכל יום יוצא משהו חדש, אין לי כסף ולא כוח לרדוף אחרי זה ואני רוצה לנוח כבר

עד שקניתי כרטיס עוד מעט הוא לא יעלה לי משחק פוקימון של DX9

???

פורסם

יש לך כרטיס מסך פשוט מעולה, הוא יריץ את כל המשחקים של השנה הקרובה בקלילות (כולל HL2).

לגבי תמיכה בDX9 : כל עוד מפתחי משחקים חושבים על אנשים כמוך (דוגמת VALVE בHL2), אין לך מה לדאוג, לא תרגיש בהבדל גדול ...

פורסם

משחקים שמשתמשים באפקטים של DX9 פשוט לא יוכלו להפעיל את האפקטים האלו, דוגמא לכך במקס פיין 2:

Mirrors are supported only by GeForceFX cards. Even then, we recommend keeping them disabled on GeForceFX 5200 for performance reasons.

כרטיסים חלשים שתומכים בDX9 לא מהווים יתרון. אתה תפסיד כמה אפקטים מיוחדים אבל הוא יפעל בסדר גמור כל עוד המשחק עצמו לא כבד מדי, בלי קשר לDX

פורסם
  • מחבר

האפקטים האלה ממש נראים לעין של כל אחד? זאת פריצת דרך כלשהי ?

פורסם

אפשר להגיד שזו פריצת דרך... זה כמו ההבדל בין RIVATNT2 ל VOODOO 3000. למרות שוודוו היה בעל ביצועים טובים יותר לריבה היו אפקטים שניראו לעיין (מניסיון).

כלומר: אתה לא תהנה ב DOOM כמו כל השאר.

פורסם
  • מחבר

אפשר להגיד שזו פריצת דרך... זה כמו ההבדל בין RIVATNT2 ל VOODOO 3000. למרות שוודוו היה בעל ביצועים טובים יותר לריבה היו אפקטים שניראו לעיין (מניסיון).

כלומר: אתה לא תהנה ב DOOM כמו כל השאר.

אתה לא צריך להתלהב שיש לך 9500, יכולת לרשום תגובה יותר עדינה ופחות ילדודית

פורסם

MJ , אל תדאג . יש לך אחלה כרטיס והרבה אנשים בפורומים היו מתים שיהיה להם כרטיס כמו שלך .

פורסם

אתה לא צריך להתלהב שיש לך 9500, יכולת לרשום תגובה יותר עדינה ופחות ילדודית

הממ.... הילדותי פה היה אתה....

אני לא הצלחתי לראות משהו פוגע בהערה שלו גם אחרי קריאה שנייה ושלישית.... ממה בדיוק נפגעת?

לגבי הכרטיס, הוא חזק ויספיק לך לעת עתה. חוסר בתמיכה ב-DX9 פשוט יביא לנטרול אפקטים מסויימים במשחקים. האם שמים לב? אתה לא תדע כיוון שהם לא יהיו שם, אם תראה את המשחק על מחשב עם כרטיס שכן תומך ב-DX9 אתה תשים לב שיש דברים שאצלך נראים שונה. (השתקפות במראות למשל ב-MP2)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים