עבור לתוכן

מיקום חיישן הBoard Temp בלוחות אביט NF7-S

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם הוא ממוקם בגשר הצפוני.

למה אני שואל?

שמעו פעם (שבוע שעבר) היה לי את המעבד על 2315 מה"ץ מתח 1.7 והכל היה יציב, טוסט רץ 10 וחצי שעות, ולא היו ריסטים

או קיי, החלפתי את הקירור לNB ולSB ושמתי קירור לזכרונותב כרטיס מסך וניסיתי לשים קצת דבק חם עם מוספטים איזה כמה פעמים כדי להדביק סינקים אבל לא הלך.. נדביק אותם מחר עם משהו יותר טוב

בכל מקרה, מאז שעשיתי את כל הפעולות הנ"ל המעבד באותם הגדרות בדיוק שהיו לי לא עושה אפילו חצי דקה בטוסט

בדקתי בביוס שהמתח הוא אותו מתח באמת, בדקתי טמפ' והכל

עכשיו אם החיישן של הלוח ממוקם בצפוני אני יוכל לראות אם זה בגלל החלפת הקירור ( שכן אולי לא חיברתי את החדש טוב)

אז אני מבקש מכל מי שיש לו לוח כזה, שיבדוק בתוכנות כמה מעלות הלוח שלו נותן ואיזה קירור יש לו ואם הוא יודע לענות ישירות על השאלה בכיף

בכל מקרה מה הולך פה...

1. זה לא קשור לזכרון של הכרטיס מסך בטוח

2. זה לא קשור לקירור של הSB וגם כמעט בטוח שלNB

3. [glow=red,2,300]ובקיצור השאלה הכי חשובה, האם לוח יכול "להדפק" סתם ככה מרצונו ולא להתייצב יותר על מתחים שהיו בעבר כיציבים? תענו רק מי שיודע בבקשה, אני צריך עזרה רצינית אני לא מחפש שטויות, מצידי לחכות שבוע רק תעזרו[/glow]

פורסם

שבבים של מחשב נשחקים עם הזמן, וזה נכון לכל הרכיבים של המחשב (שמשמשים להמהרה) , ובעקבות זאת בטוח הם לא יעבדו כמו שהם עבדו לפני שנה (כי הם נשחקו). ובגלל זה צריך לעלות עוד מתח.

פורסם
  • מחבר

שבבים של מחשב נשחקים עם הזמן, וזה נכון לכל הרכיבים של המחשב (שמשמשים להמהרה) , ובעקבות זאת בטוח הם לא יעבדו כמו שהם עבדו לפני שנה (כי הם נשחקו). ובגלל זה צריך לעלות עוד מתח.

גבר, לפני יומיים זה היה יציב על 1.7

ולא ובקושי הדלקתי את המחשב מאז

ניסיתי לסדר את זה איזה חצי שעה ולא הצלחתי, אז כיביתי אותו עד עכשיו כי נשבר לי המוח

פורסם

הטמפ' לפניי יומיים תואמת לטמפ' הנוכחית בOC?

פורסם
  • מחבר

טוב.. זה הסתדר היו לי שאריות של הL12 MOD על הלוח, LOL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים