עבור לתוכן

בחירה בין 2 כרטיסי מסך- HD 5850 VS GTX 465

Featured Replies

פורסם

שלום כולם :hi:

אם היה עליכם לבחור כרטיס מסך משתי אופציות- HD5850 או GTX465, במה הייתם בוחרים?

המחיר שלהם זהה, אבל האם הביצועים זהים?

עניין הPHYSX אצל הGTX465 מאוד מושך אותי, אך אולי הGTX465 חלש יותר מHD5850?

אני מעוניין בכרטיס החזק ביותר, מה תהיה הבחירה הנכונה?

מה יהיה יחס ביצועיהם לאחר OC לשניהם?

נ.ב: אני משחק על מסך 20 אינץ' ברזולוציה של 1600X1200

פורסם

למסך שלך יקבלו כניראה כל מה שתזרוק עליהם... ( ואפילו יהיו אובר )

ה 5850 חזק יותר מה GTX465.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לCF של HD4890? האם הוא כדאי יותר משניהם?

לפי מה שקראתי הוא מנצח בקלות את הHD5870.

בנוסף קראתי שדרוש ספק כוח של 600W על מנת להריץ CF שלו (יש לי 600W איכותי)

אני אוכל לוותר על הDX11

פורסם

זוג 4890 יהיו חזקים יותר... אבל יצרכו הרבה יותר חשמל וכל העסק יהיה מסורבל יותר... לבחירתך...

אני בספק שהספק שלך יחיה טוב עם זוג 4890, לי היה זוג 4890 עם OCZ 720W, ב OC + מאמץ המחשב היה פשוט נכבה...

פורסם
  • מחבר

זוג 4890 יהיו חזקים יותר... אבל יצרכו הרבה יותר חשמל וכל העסק יהיה מסורבל יותר... לבחירתך...

אני בספק שהספק שלך יחיה טוב עם זוג 4890, לי היה זוג 4890 עם OCZ 720W, ב OC + מאמץ המחשב היה פשוט נכבה...

אז למרות הירידה בביצועים אתה ממליץ על HD5850.

מעניין... נראה כי בספק הישן שלך היו פחות AMPS על כל מסילת 12V (בOCZ שלך היו 16A ובשלי 18A)

פורסם

אור כהן, לדעתי אם תמצא 4890 במחיר של 720~ תקח בלי לחשוב פעמיים, הכרטיס מציג ביצועים מאוד קרובים לGTX465 ובחצי המחיר.

בקשר לספק אז לקרוספייר הוא די גבולי, לדעתי יעבוד. 48A למסילות זה לא רע בכלל. אבל לא יודע אם הייתי לוקח את הסיכון.

אם אתה רוצה NVIDIA, אז לפחות GTX 470, בשביל שבאמת תוכל להנות מדיירטקס 11, בביצועים נורמיים, אחרת פשוט תקח 4890 אחד וזהו.

ה5850 בחירה לא רעה בכלל גם כן.

פורסם
  • מחבר

מה בנוגע לרעש שכרטסי הHD4890 בCF יפיקו?

האם הוא יהיה בלתי נסבל? (עד עכשיו עבדתי בSLI של GIGABYTE 9800GT עם קירור צד שלישי)

גם הHD5850 יהיה רועש באותה המידה?

פורסם

ה4890 בהחלט רועש, לפחות האחד שיש אצלי, ואני מניח שבקרוספייר יהיה רועש עוד יותר.

אבל הוא לא מגיע לטמפרטורות ההזויות שהGTXים מגיעים אלייהם.

לדעתי תקנה אחד עכשיו, ותראה אם מספיק לך (אני עובד ברזולוציה דומה לשלך ולא רואה עדיין צורך לשדרג).

ואם תרצה תוכל לקנות כרטיס שני עוד שנה או חצי שנה משומש בחצי המחיר..

פורסם
  • מחבר

ה4890 בהחלט רועש, לפחות האחד שיש אצלי, ואני מניח שבקרוספייר יהיה רועש עוד יותר.

אבל הוא לא מגיע לטמפרטורות ההזויות שהGTXים מגיעים אלייהם.

לדעתי תקנה אחד עכשיו, ותראה אם מספיק לך (אני עובד ברזולוציה דומה לשלך ולא רואה עדיין צורך לשדרג).

ואם תרצה תוכל לקנות כרטיס שני עוד שנה או חצי שנה משומש בחצי המחיר..

הבעיה היא שאני חייב לרכוש משהו בתקציב שנע בין 1200-1500, אני לא אקבל זיכוי או כסף חזרה במקרה שאקנה HD4890, אז אני חייב למלא את התקציב

פורסם

אם כך, אז תקח את ה5850, או את הGTX470. אבל לא את הGTX 465.

שני 4890 יהיו חזקים, אבל אתה תתבאס בכל פעם שתפעיל משחק שתומך בדיירטקס 11, או בפיזיקס. ולא תוכל להפעיל אותם.

פורסם
  • מחבר

אם כך, אז תקח את ה5850, או את הGTX470. אבל לא את הGTX 465.

שני 4890 יהיו חזקים, אבל אתה תתבאס בכל פעם שתפעיל משחק שתומך בדיירטקס 11, או בפיזיקס. ולא תוכל להפעיל אותם.

אני רואה שהGTX470 חורג מהתקציב המוגבל (1200-1500) אז אתה בעצם ממליץ על HD5850.

הבעייה היא שאני עדיין אתבאס שלא אוכל להפעיל PHYSX :\

פורסם

(עד עכשיו עבדתי בSLI של GIGABYTE 9800GT עם קירור צד שלישי)

אם אני זןכר נכון, אתה יכול להריץ את אחד ה-9800GT במקביל ל-HD5850 והוא יבצע את ה-PHYSX (ואם אני לא טועה פעם שניה, גם סלוט X4 יספיק).

תבדוק את העניין - אני לא בטוח 100% וודאי שאין לי ניסיון בעניין.

מה שבטוח שלביצועים נטו בתקציב שלך אין תחרות ל-HD5850, במיוחד עם ה-OC הפסיכי אליו הוא מגיע.

תוסיף לזה יחס עלות/תועלת עדיף, צריכת הספק מזערית (פחות מ-HD4870) וטמפרטורות נמוכות ותקבל עסקה שקשה להביס.

פורסם

אז למרות הירידה בביצועים אתה ממליץ על HD5850.

מעניין... נראה כי בספק הישן שלך היו פחות AMPS על כל מסילת 12V (בOCZ שלך היו 16A ובשלי 18A)

הספק שלי היה 4 ריילים של 18 אמפר כל אחד...

עם מעבד E8500 שכסכוני יותר מהמעבד שלך... הייתי אומר שזה גבולי בכל מקרה...

פורסם
  • מחבר

הספק שלי היה 4 ריילים של 18 אמפר כל אחד...

עם מעבד E8500 שכסכוני יותר מהמעבד שלך... הייתי אומר שזה גבולי בכל מקרה...

אתה בטוח?

17-341-005-S03.jpg

בכל מקרה אם מה שאתה דובר הוא נכון, אז באמת לא אוכל לשלב CF של HD4890 במערכת שלי, למרות שאני דיי בטוח שלספק שלך היו רק 16A על כל מסילה.

אם אני זןכר נכון, אתה יכול להריץ את אחד ה-9800GT במקביל ל-HD5850 והוא יבצע את ה-PHYSX (ואם אני לא טועה פעם שניה, גם סלוט X4 יספיק).

תבדוק את העניין - אני לא בטוח 100% וודאי שאין לי ניסיון בעניין.

מה שבטוח שלביצועים נטו בתקציב שלך אין תחרות ל-HD5850, במיוחד עם ה-OC הפסיכי אליו הוא מגיע.

תוסיף לזה יחס עלות/תועלת עדיף, צריכת הספק מזערית (פחות מ-HD4870) וטמפרטורות נמוכות ותקבל עסקה שקשה להביס.

מה יהיה הכרטיס הזול ביותר שיתן ביצועים טובים לphysx? (אולי משהו בסגנון הGT240 או משהו כזה?)

בנוסף, האם רוחב הפס של הכרטיס הראשי יושפע מרוחב הפס המוגבל של כרטיס הphysx? (כמו בCF/SLI?)

במקרה הזה לא כדאי כבר להוסיף כמה מאות שקלים ולקחת GTX470?

הPhysx עד כדי כך חשוב? לא יהיה מנוע דומה מובנה בDX11?

אני חושב שאוכל לוותר על הPHYSX הזה.

עכשיו אני סה"כ מתלבט בין הGTX 465 לבין הHD5850, מפני שלGTX 465 יש את הPHYSX והדריוורים שלו לא בשלים עדיין כדי למצות את היכולות שלו?

פורסם

* 700W

יש כמה וכמה דגמים ל OCZ...

זה היה שלי...

1212yk.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים