עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס קול עם יציאה אופטית בתקציב של עד 20 דולר

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להפוך את המחשב הישן (מבוסס P4-3000) ל-HTPC, ככל כנראה במקום האקסטרימר. את בעיות הרעש והאצת הווידאו בחומרה פתרתי, עכשיו נשאר לי לבחור כרטיס קול פשוט שיוציא את הסאונד בחיבור אופטי. מצאתי ב-eBay וב-DX שני כרטיסים זולים שיכולים להתאים. אשמח לשמוע איזה מהם עדיף לדעתכם ואם יש אפשרויות אחרות בתקציב דומה:

- כרטיס קול PCI מבוסס VIA VT1723 (‏15 דולר כולל משלוח לארץ)

- כרטיס קול USB מבוסס C-Media CM106 (‏17 דולר כולל משלוח לארץ)

הרסיבר שלי תומך רק ב-5.1 ובקידודים ישנים (DD ו-DTS), כך שאין לי צורך בתמיכה בפורמטים חדשים יותר (ואם אני לא טועה, ממילא אי אפשר להעביר אותם בחיבור אופטי).

אגב, האם יש אפשרות לחבר שני מקורות לכניסה אופטית אחת (למשל באמצעות מפצל)?

תודה! :)

פורסם

לא מכיר אותם כל כך כנראה שבמחיר הזה שניהם יתנו תוצאות דומות אני הייתי בוחר בפנימי

בכל מקרה למה להחליף את האקסטרימר???

לי יש אותו ואני חושב שהוא מכשיר ממש מדהים שמפתיע לטובה מאוד ביחס למחירו

וגם בקרוב יוצא OS2 שלו שאמור להביא מלא שיפורים לא מבין למה להחליף אותו ב-HTPC גדול רועש וישן שלא מצליח להריץ 1080P??[br]פורסם בתאריך: 16.06.2010 בשעה 19:26:24

אגב, האם יש אפשרות לחבר שני מקורות לכניסה אופטית אחת (למשל באמצעות מפצל)?

לא נראה לי כי זה כבל אופטי כלומר הוא חייב להיות ישיר ממקור אחד לשני אם הוא נקטע באמצע הוא לא יעבוד

פורסם
  • מחבר

לא מכיר אותם כל כך כנראה שבמחיר הזה שניהם יתנו תוצאות דומות אני הייתי בוחר בפנימי

כן, זו גם הנטייה שלי.

בכל מקרה למה להחליף את האקסטרימר???

כי HTPC יהיה הרבה יותר וורסטילי, אפשר להתקין עליו כל תוכנה (מדייה פלייר ואחרות), להשתמש בו כשרת, להוסיף תמיכה בפורמטים עתידיים, לגלוש באינטרנט וכו'

לי יש אותו ואני חושב שהוא מכשיר ממש מדהים שמפתיע לטובה מאוד ביחס למחירו

וגם בקרוב יוצא OS2 שלו שאמור להביא מלא שיפורים לא מבין למה להחליף אותו ב-HTPC גדול רועש וישן שלא מצליח להריץ 1080P??

המחשב לא רועש. יש לו ספק יחסית שקט - בסדרי גודל יותר שקט מהמאוורר הרועש שהיה לאקסטרימר לפני שהוספתי קירור פסיבי. גם המאוורר של המעבד שקט מאוד. 1080P הוא מנגן בזכות האצת חומרה בכרטיס המסך (HD3650).‏

אגב, אני בסה"כ די מרוצה מהאקסטרימר (מלבד השלט הגרוע), אבל אני מאמין שמ-HTPC אהנה יותר.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי כי זה כבל אופטי כלומר הוא חייב להיות ישיר ממקור אחד לשני אם הוא נקטע באמצע הוא לא יעבוד

מה לגבי מפצל לחיבור דיגיטלי קואקסיאלי? שילוב של המפצל הזה וה"כרטיס" הזה יכול להתאים?

פורסם

מה לגבי מפצל לחיבור דיגיטלי קואקסיאלי? שילוב של המפצל הזה וה"כרטיס" הזה יכול להתאים?

כן, אבל איך הגעת לזה מחיבור אופטי?

פורסם
  • מחבר

יש לי ברסיבר שתי כניסות דיגיטליות - אחת קואקסיאלית והשניה אופטית. אין לי העדפה לאחת על פני השניה, כל מה שחשוב לי הוא שאוכל לחבר את ה-HTPC לרסיבר בחיבור דיגיטלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים