עבור לתוכן

DELL U2410 בפנדה/ אייבורי והאם משלוח עלול להיות פחות מומלץ

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

בעקבות דברים שקראת פה בפורום (תודה על כל המיידע שכתמיד מאוד עוזר) אני עומדת לרכוש את - U2410.

כעקרון אייבורי ופנדה מציעים אותו במחיר מאוד דומה ובתנאי תשלוים דומים (12 תשלומים ללא ריבית)

1. בררתי עם אייבורי והם אמרו שהם מקבלים את המסך מדל ישראל וכעקרון האחריות היא מול דל ישראל (אם כי אני כמובן מוזמנת להפעילה גם דרכם)

בנוסף המוכר אמר לי שבשבועעים הראשונים יש התחייבות ל- 0 פקסלים מתים וכל בעיה שיש אוכל להחזיר ולקבל מסך חדש במקום.

בנוסף ניתן למצא את המסך בסניף קרוב אלי.

מצד שני מעט גרמתם לי להתלבט בקשר לרכישה שם..

2. בררתי עם פנדה שמעט רחוקים לי (קייסריה) והם אמרו לי שבימים הראשונים 0 פקסלים מתים מול דל ישראל.

התהיות שלי..

1. האם באמת יש מניעה לקנות מאייבורי (כלומר במקרה זה) או שאין שום בעיה היות וזה לא מחשב נייד ובטח שלא מחשב מורכב שם + יש אחריות של דל ישראל.

2. אגב, פעם הייתי בסניף ת"א והיה שם קצת בלגן, האם בהנחה שאחליט לרכוש שם עדיף ללכת לסניף רשל"צ או שהמצב שם דיי דומה?

3. היה ואקנה מפנדה, האם עלולה להיות בעיה עם משלוח ועדיף לבא ולקחת אותו פיזית (יום טיול) או שאני יכולה לעשות זאת עם משלוח ללא חשש?

תודה לעוזרים

פורסם

1. אין מניעה, האחריות כאמור היא של דל ישראל בשני המקרים. ולגבי איזו חנות? לשניהם יש רקורד חיובי ושלילי... אז זה לא משנה הרבה

2. הגדירי בלגן? תזמיני ותבואי לאסוף, אי אפשר לסבך את זה יותר מדי

3. משלוח = חברת משלוחים שמביאה לך עד הבית, זה מה שאני עושה מדי פעם למרות שלרוב אני מעדיף לקנות פיזית בחנויות

לדעתי קחי מאיבורי בגלל שזה קרוב לך יותר, במידה ומשהו קורה לא צריך להתרוצץ

4. תתחדשי על המסך, אחלה דגם אחלה חברה... רק חבל שהוא קצת קטן :lol:

פורסם

מצטרף לדעת קודמי.

לפני שאת פותחת את האריזה, תתקשרי ל 1809444688 ותתני להם את ה SERVICE TAG הרשום על האריזה

ותקבלי אישור לאחריות של דל.

אולי אפשר לעשות זאת ישירות מול "יעל פתרונות משולבים" טל' 099527555

תתחדשי

בברכה :jump:

פורסם
  • מחבר

תודה יעקב ורובין

רציתי לעדכן אתכם שאני קוראת אתכם מה - DELL U2410 שלי

אמנם טרם עברתי עליו (ואפילו לא חצי ברצינות) בוודאי שטרם עשיתי לו בדיקות אבל ממבט ראשוני מאוד הוא נראה לגמרי סבבה :cool2:

1. יעקב ורובין - תודה על האישור שנתתם לי. אחרי כל חוות הדעת המפוקפקות שרצו פה באתר הייתי צריכה איזה אישור קטן

2. יעקב - אכן, קטנטן. אני בקושי מצליחה למצא אותו. עזוב שלסחוב אותו היה ממש מסוכן היות וכמעט נפל בין האצבעות (כאמור לא ביקשתי משלוח).

3. רובין - חבל שלא ראיתי את העריכה של ההודעה שלך טרם קניתי. בכל מקרה אתקשר אליהם מחר - בתקווה שהשיחה איתם לא תשנה לי את ההרגשה.

שאלות:

1. כיצד בודקים פקסלים מתים?

2. כיצד בודקים זליגות אור?

3. כיצד בודקים אם יש את ההבהובים הסגולים עליהם קראתי (למרות שאמור להיות REV 01)

4. כיצד מומלץ לכייל אותו באמצאים ביתיים?

טיפים וכל דבר רלוונטי נוסף יתקבל בשמחה.

פורסם

SSIB כל מסך הוא מסך קטן ליד הDELL 2709W שלי, כל מסך (חוץ מה ה30 של דל)

1. בודקים בעזרת העברת המסך כולו לצבע אחד ובדיקה ויזואלית, תשתמשי בזה http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html יש רבים אחרים

2. מסך שחור מלא, רואים איך התאורה מתנהגת בקצוות (לי יש זליגה, האמת? לא ממש מזיז לי בפועל)

3. אין לי מושג

4. לא ממליץ, כיול עושים כמו שצריך או לא עושים בכלל... אבל גם פה יש לך מדריכים באינטרנט ותוכנות שאמורות לעזור

פורסם

קניתי השבוע את המסך הזה, אני מבסוט ורוצה לקנות עוד אחד, כי אני עובד עם 2, ועכשיו אני איתו ועם הישן 19 אינצ' וזה משגע אותי.

לגבי הכיול, הצבעים שלו נראים לי קצת מוזרים ביחס למסך הדפוק השני (NU) וחשבתי שחבל להוציא כ"כ הרבה כסף על מסך איכותי ולא לכייל אותו. בפרט מי שמשתמש בו לעבודה.

לכן דיברתי עם חבר שלי על העניין (יש לו גם מסך כזה) והוא הציע לי לקנות מכשיר כיול ביחד, ולהשתמש בו שנינו. זה עדיין יקר.

אם יש עוד אנשים שרוצים להצטרף, אשמח מאוד.

חשבתי לקנות את ה Spyder 3 PRO

פורסם
  • מחבר

SSIB כל מסך הוא מסך קטן ליד הDELL 2709W שלי, כל מסך (חוץ מה ה30 של דל)

1. בודקים בעזרת העברת המסך כולו לצבע אחד ובדיקה ויזואלית, תשתמשי בזה http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html יש רבים אחרים

2. מסך שחור מלא, רואים איך התאורה מתנהגת בקצוות (לי יש זליגה, האמת? לא ממש מזיז לי בפועל)

3. אין לי מושג

4. לא ממליץ, כיול עושים כמו שצריך או לא עושים בכלל... אבל גם פה יש לך מדריכים באינטרנט ותוכנות שאמורות לעזור

DELL 2709W ? יפה לך :xyxthumbs:

1. תודה אני אנסה לעשות זאת מחר (מקסימום בסופ"ש)

2. גם תודה:)

4. כנראה אתה צודק.. בכל מקרה באופן מקצועי זה כנראה לא יהיה.[br]פורסם בתאריך: 16.06.2010 בשעה 23:02:09

קניתי השבוע את המסך הזה, אני מבסוט ורוצה לקנות עוד אחד, כי אני עובד עם 2, ועכשיו אני איתו ועם הישן 19 אינצ' וזה משגע אותי.

לגבי הכיול, הצבעים שלו נראים לי קצת מוזרים ביחס למסך הדפוק השני (NU) וחשבתי שחבל להוציא כ"כ הרבה כסף על מסך איכותי ולא לכייל אותו. בפרט מי שמשתמש בו לעבודה.

לכן דיברתי עם חבר שלי על העניין (יש לו גם מסך כזה) והוא הציע לי לקנות מכשיר כיול ביחד, ולהשתמש בו שנינו. זה עדיין יקר.

אם יש עוד אנשים שרוצים להצטרף, אשמח מאוד.

חשבתי לקנות את ה Spyder 3 PRO

תתחדש (אוטוטו תתחדש פעמיים? :) ) + שיהיה לכם בהצלחה.

בכל מקרה, איני מעוניינת לרכוש מכשיר כיול (לא במשותף וגם לא לבד)

פורסם

הי,ביס,תתחדשי!

אם בא לך לכייל אותו ללא מכייל חומרתי,את יכולה לנסות פרופילי ICC של אחרים.

אין כאן ביטחון שזה יעבוד,כי הפרופיל נקבע ע"י כרטיס המסך הספציפי והמסך הספציפי של

בעל המסך.

אבל יש פרופילים כאלו שמסתובבים ברשת,ויתכן שאחד יתאים לך.

אפשר לנסות למשל את זה של tft central:

http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm

אגב,לי זה נפתח רק עם אקספלורר,פירפוקס פותח לי שורות קוד במקום להוריד את הפרופיל.

ואפשר לחפש בגוגל "u2410 icc " ולחפש עוד פרופילים.

חוץ מזה,ספרי קצת איך ההתרשמות שלך,באיזה mode את עובדת,

איפה קנית,ומהם תנאי האחריות שנאמרו לך.

אגב,האם את שומעת זימזומים מן המסך כשאת מורידה/מעלה בהירות?

פורסם
  • מחבר

תודה llime :)

אתה אומר שהכיול קשור לכרטיס המסך. אם כך, היות ואני אוטוטו מחליפה כרטיס מסך (ורכיבי חומרה נוספים) נראה שבכל מקרה אמתין עם העניין (עדיין לא בטוח אם כלל יעשה - כנראה אקרא עוד בעניין)

מה שכן, תודה על הלינק וההסברים (אשמח להסברים וטיפים נוספים כמובן)

מה עוד: כרגע יש בעיה / אי בהירות מסויימת לגבי האחריות/ שירות שקצת מעיבה על החוויה (מצטערת זה מעט הורס לי וכרגע אין לי חשק להרחיב) אולי בהמשך - וכמובן דיי קשור לאן אראה שדברים הולכים - מקווה שיתברר שהכל היה בעיקר כלום.

לגבי זמזומים - בהמשך ובעיקר לאחר שארכיב את המפרט החדש שאולי יהיה שקט יותר כך שאוכל לשמוע טוב יותר רעשים מכיון המסך.

לגבי השאר - שוב, אשמח אבל בהמשך (כעת סתם מבאס לי שבראשית החוויה איתו לא הכל הולך חלק).

מקווה לעדכן בהמשך עם חיוך

פורסם

אני גם מעוניין בקניית המסך ומתלבט בין שני החנויות, אשמח אם תמליצי לי ותייעצי לאחר שקנית..

גם בקשר למסך אם את מרוצה ממנו.

שלחתי לך הודעה פרטית בנוסף

פורסם
  • מחבר

עניתי לך לך בפרטי ספרטן.

פורסם

אני שמתי לב שהמסך פולט חום "אדיר" יחסית.

אחרי שהוא עובד זמן מה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים