עבור לתוכן

הלך לי הלוח אם כנראה , צריך עזרה לשדרוג.

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד and 400 לוח אם gigabyte. Ma690 שכנראה הלך לעולמו בטרם עת אחרי שנתיים וחצי, אמנם יש אחריות על הלוח אבל אין לי למי לפנות היות והחנות שממנה נקנה המחשב פשטה רגל, הבנתי שיש בעיה למצוא לוח אם למעבד הזה אז צריך להחליף גם מעבד וגם לוח אם, מה מומלץ האם ללכת על אינטל i3 או core2due או אולי אפילו duel core בלבד ,נראה לי שאוותר על amd כי הוא עשה פדיחות והתחמם ונדפק הלוח אם (לנרות שהיו מאווררים).השימושים שלי הורדות , צפיה בסרטי HD , עריכה חובבנית , אינטרנט הורדות צריבות ושוב הורדות.

פורסם

אם המעבד שלך מספיק לך אז תרשום את הדגם וננסה למצוא לך לוח חלופי. אמנם רשמת את הדגם אבל זה לא כ"כ ברור.

במידה ולא נמצא לוח חלופי או שהמעבד/לוח לא מספיק לשימושים שלך, ציין תקציב ונוכל להמליץ על שילוש בהתאם.

אנא פרט גם אילו זיכרונות יש לך.

פורסם
  • מחבר

מעבד amd4000 מעבר לזה אני לא יודע כי הוא לא עולה לי, זכרונות של קינגסטון שני סלווטים של 1 ג׳יגה אני חושב 800 הרץ

תקציב עד 750 ש״ח לשניהם,

פורסם

ב-2011 יצאו מעבדים חדשים הן ל-AMD והן לאינטל.. עדיף לקנות לוח עם תושבת AM3 שיאפשר שדרוג.

בשביל AM3 תהיה חייב זיכרונות DDR3, מה שאני מציע זה שתמכור את הרכיבים שלך (כולל הזיכרונות) ותגדיל במעט את התקציב.

אפשר לקנות למשל MA78LMT-S2 בכ-350 שקלים, זיכרון 2GB DDR3 ב-250 שקלים ומעבד.. תלוי אם אתה מתכנן אוברקלוק.

אפשר לקחת את ה-215 ובקלות להאיץ אותו למהירות של 255 ואף יותר, או שיהיה עדיף משולש ליבות זול.

פורסם
  • מחבר

כן זה הלוח אם שלי , אין לי כל צורך באוברקלוק,

פורסם

בסדר גמור, תלוי מה התקציב שלך לאחר המכירה של החלקים..

כפי שאמרתי לוח וזיכרון בכ-600 שקלים, תלוי בתקציב שלך לגבי המעבד.. ב-250-300 אפשר לקחת כפול ליבה כמו 215-245 וב-400 אפשר לקחת משולש כמו 425

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים