עבור לתוכן

מחפשת נייד עד 5K ש"ח, פחות מ-2 קילו, וחזק מאוד (עב&#1

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כבר כתבתי פה הודעה בעבר, אבל אז טווח המחירים הרצוי היה שונה, ועכשיו אני מחפשת נייד עד 5000 ש"ח - ורצוי פחות, אז אני מניחה שההמלצות ישתנו בהתאם.

אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח, במשקל של 2 קילו ומטה, ומאוד מאוד חזק.

אורך החיים של הבטרייה פחות חשוב לי, יותר חשוב שהוא יהיה מאוד חזק כדי לאפשר עבודה על המון חלונות במקביל, ועם יכולות גרפיות שיאפשרו עבודה על פוטושופ ואילוסטרייטור מדי פעם - אבל לא הרבה אז זה לא הדבר המרכזי.

* מטרות המחשב?

בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), אבל עבודה על המון חלונות במקביל - הרבה מחשבים לא ממש מסוגלים לעמוד להתמודד עם זה טוב. מעבר לזה מעט עריכה גרפית בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור) ומעט מאוד צפיה בסרטים.

* גודל המסך?

לא מאוד חשוב, יותר חשוב המשקל, אבל נניח בין 11" ל-15". זה מקום שבו אפשר מבחינתי להתפשר.

* משקל רצוי?

בשאיפה לא יותר מ-2 קילו.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?

לא. אפשר להתפשר על זמן הסוללה (כמובן, יש מינימום שקשה לרדת ממנו, אני מעריכה שכשעתיים)

* בלוטות?

כן

* גודל מינימלי של כונן קשיח?

320GB

* צורב DVD?

כן.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא, מספיקה אחריות בארץ.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

מעדיפה את אחת מהגדולות (Lenovo, Dell, HP, Sony), אבל זה לא קריטי.

תודה מראש,

אורית.

פורסם

משקל עד 2 ק"ג וכונן DVD מגביל אותך למסך 13" בלבד. (הסתייגות קטנה בסוף)

הנה דוגמה למחשב מומלץ:

http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Vostro+3300.htm

אני מניח שכרטיס המסך האינטגרלי של אינטל יהיה מספיק טוב לפוטושופ - אם לא, יש גם אופציה לכרטיס טוב יותר.

ישנם גם מחשבי 14" במשקל עד 2 ק"ג כמו ה dell inspiron 14z אבל לא ראיתי שהוא נמכר בארץ, וגם הלנובו T400s אם יד 2 בא בחשבון מאחר וחדש (אם אפשר להשיג, יש כבר מחליף- T410S) יקר להחריד ...

בכלל, מציע לבדוק אם כרטיסי המסך X4500 של אינטל כמו של שני המחשבים האחרונים שציינתי מספיקים לך מבחינת יכולות גרפיות.

פורסם

שווה לך לחשוב שוב על כדאיות ה-DVD בתוך המחשב. אפשר לקנות נייד נתיק עם USB ואז לא חייבים לסחוב אותו לכל מקום והכונן שמיש גם למחשבים נוספים (לעיתים אף לחיבור ישיר לטלויזיה עם מחבר מתאים).

בכל מקרה, ויתור על כונן DVD קבוע יפתח אפשרויות חדשות בהיצע המחשבים במגבלת ה-2 ק"ג שרצית

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

האופציה שלי היא רק למחשב חדש.

אשמח כמובן לשמוע עוד הצעות.

[br]פורסם בתאריך: 16.06.2010 בשעה 10:25:06

שווה לך לחשוב שוב על כדאיות ה-DVD בתוך המחשב. אפשר לקנות נייד נתיק עם USB ואז לא חייבים לסחוב אותו לכל מקום והכונן שמיש גם למחשבים נוספים (לעיתים אף לחיבור ישיר לטלויזיה עם מחבר מתאים).

בכל מקרה, ויתור על כונן DVD קבוע יפתח אפשרויות חדשות בהיצע המחשבים במגבלת ה-2 ק"ג שרצית

האמת שקשה לי לראות איך אני מסתדרת בלי כונן, אבל תוכל בבקשה לתת לי דוגמאות לדגמים מתאימים?

פורסם

אורית שלום.

למעשה כל מה שאת עושה עם כונן DVD את גם יכולה לעשות עם כונן USB DISK ON KEY

אם את בכל זאת רוצה כונן חיצוני לצריבות,ההשקעה לא יקרה,משהו בסביבות ה 200 ש"ח אולי אפילו פחות.

אני יכול להמליץ לך על המחשב נייד שאני קניתי

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm

מחשב מצויין וחזק,את יכולה להרחיב לו את הזיכרון ל 4 ג'יגה.המשקל שלו כמעט 2 ק"ג

מסך 13 אינץ,דיסק קשיח 500 ג'יגה,מעבד חזק.

אבל מגיע בלי צורב.אני ממש לא מרגיש צורך לצורב כי יש לי גם מחשב נייח שבו אני צורב,אבל שוב אם את ממש צריכה,את יכולה לרכוש צורב חיצוני..

בהצלחה

פורסם

מה שהתכוונתי זה לא לוותר על כונן אלא רק שלא יהיה בילט-אין במחשב.

פשוט לקנות כונן DVD נייד וכשתצטרכי תחברי אותו עם כבל USB לכל מחשב שהוא/טלויזיה או היכן שתצטרכי.

דוגמא למחשבים: Dell Vostro 1320 (דיסק מהיר, כ. מסך טוב, 3 שנות אחריות בבית)

Toshiba Satellite U500-1EZ (תקשורת מצוינת, אחריות טוטאלית, כולל גנבה, קפה שנשפך עליו וכל דבר) לדגם הזה יש מבחר צבעים.

בכל מקרה, מאוד מומלץ לראות בעינים ולחוש בידים לפני שתחליטי (לקנות הכי כדאי באינטרנט) ולשים לב טוב שהדגם שתקבלי הוא אכן זה שהזמנת, כולל התכולה שבו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אני רק אציין שכל המחשבים פה בתכלס שוקלים יותר מ2 קילו

פורסם
  • מחבר

למה? כי המשקל עם הבטריה גבוה יותר?

אם ככה - אשמח לקבל המלצות למחשב שכן שוקל פחות מ-2...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים