פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים היי אני בונה מארז והנה מה שחשבתי לעשות בו ואם יש לכם עוד רעיונות אז תודה אני רוצה אם הלמעלה לעשות משהו יפה עם לדים אולי חריטה אבל אני זקוק לתמונה בת *****.הנה התכנון לעכשיו
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים From the looks of it you left no place for even one front fan, when you build your case you really should consider the air circulation aswell.
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים From the looks of it you left no place for even one front fan, when you build your case you really should consider the air circulation aswell.זה מה שאמרתי מקודם אתה חייב להתחשב באוורור , מאוורר קדמי לפחות אחד , אחד בצד אחד עליון אחד אחורי ...
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר יש רווח בין היו אס בי הוב ומסך הלסידימרווח של מרווח 10 ס"מ המארז עצמו בנוי מפרספקס ( שכבר אני קניתי )נ.ב אם למשהו יש קתודה כחולה (UV) בזול אז תשלחו לפרטי בבקשה
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים בהצלחה בבניית המארז אבל הדרך עוד רחוקה.התכנון הוא ללא ספק החלק היותר בעייתי. פיאות המארז הן החלק הקל, סה"כ פלטות עם חורים. החלק הבעייתי הוא מה שבפנים, כלובי הכוננים, המגש של לוח האם, היציאות של כטיסי ההרחבה וה-I/O
פורסם 2003 באוקטובר 1822 שנים מחבר אני אומר זול זה עד 50 ש"ח (משומשת אפשר אבל במצב טוב )כל החלקים שמרכיבים את כלובי הכוננים והחלק האחורי הוא כבר מוכן בגלל זה אני לא הראתי אותו בסרטוט שאלה חשובה יש לי חובה שיהיה ללוח אם מגש??????????????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.