פורסם 2010 ביוני 2015 שנים רק עוד חודש להתחייבות של 013 מקווה שעד אז טריפל סי לא יתקלקלו עקב ריבוי לקוחות כי אני מתכנן לעבור אליהם כשתהיה לי אפשרות.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים גם אצלי עוד חודש אצל 013מיד אחרי זה אני מתנתק מהם ועובר לCCC מקווה שיהיה שווה את זה
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר צועקת עלינו זה טוב , מה קורה אם היא מרימה את השפורפרת לחייג ומנתקת אותנו באמצע הורדה!!! תקלות בהורדה. איתנו, גם במאה ה-22
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים תקלות בהורדה. איתנו, גם במאה ה-22 HAHAHAH איך אתה מוצא את הדברים האלו לפי נושא? חיפוש פשוט בגוגל לא מוצאים דברים כאלו
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים צריך כישרון להיות גוגלנאוט™ . אתה תתפלא מה אפשר למצוא בשניות בעזרת המילים הנכונות. ואם אתה רוצה להיות גוגלנאוט™ מקצועי אז תתחיל גם להשתמש גם בחיפוש מתקדם, סימנים מתקדמים וflags (או איך שקוראים לזה). המונח גוגלנאוט™ הוא שם רשום® ומוגן ע"י זכויות יוצרים. אין לעשות בו שימוש ללא אישור בכתב ממני.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר HAHAHAHאיך אתה מוצא את הדברים האלו לפי נושא? חיפוש פשוט בגוגל לא מוצאים דברים כאלודה מוטיבייטור או יין טוב הוא כמו אשה. צריך לשמור אותו במרתף
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים כן, אני על 5M והכל ממש אחלה בנתיים... הפינגים במשחקים סבבה ויכול להיות שיותר טובים מ-018 שהיה לי.ד"א, דיברו על זה מקודם.. אי אפשר להוריד את המחיר של שירות האנטי וירוס וספאם...
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים כתוב שזה בגלל מחיר המבצע זה כלול במחיר, כלומר בחינם אפשר לומר ולא כתוספת על המחיר מבצע.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים למשהו יש מושג ממהירות של 2.5 עד לאן אפשר לשדרג מבלי שהתשתית תצתרך לגבוה ממני מחיר נוסף?איך הולך בתשתית של הוט ההגבלה למהיריות שהספקיות נותנות?מת כבר לעבור מ-012 ל-CCC, גם ככה אין לי כבר מה לחפש אצלהם.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים כן, אני על 5M והכל ממש אחלה בנתיים... הפינגים במשחקים סבבה ויכול להיות שיותר טובים מ-018 שהיה לי.ד"א, דיברו על זה מקודם.. אי אפשר להוריד את המחיר של שירות האנטי וירוס וספאם...בשש... אתה מוכן להסביר לי איך בדיוק ?!אתה בנעורים ואתה על חבילה כזאת ? ה***ה התחילה להזיז דברים שם בחדר הקטן והקר שלה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.