עבור לתוכן

בעיות באוברקלוק לעבור את ה3400

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי חדשות כנראה עצובות או שווינדוס מחורבן ;D

כאשר אני מעלה מעל 3350 המחשב לא מוכן לעלות את הווינדוס בשום אופן ומסך כחול ומיד ריסט כל פעם

העלתי את הקאס ל3 לא עבד העלתי את המתח ל1.75 לא עבד

עשיתי את שניהם לא עבד הורדתי את הPAT לא עבד אינעל אמק!!! אני לא מבין את זה המעבד המחורבן אמור להגיע ל3500 בכיף :-\

אני אולי יקח ממישהו אולי משגיא זכרונות אחרים ואני ינסה איתם אולי פשוט הזיכרון הזה חרא....

ותמיד יש בוט כלומר הווינדוס לא מוכן לעלות זה מוזר...

**עריכה**

אההה דבר ששכחתי לציין הספק שלי ממש מחורבן עכשיו במתחים ובאוברקלוק הזה המתחים למעבד ממש לא יציבים יכול להיות שזה גורם מגביל פה...

פורסם

העלית מתח לזכרונות מתישהו ?

אולי החלפת זיכרון תעבוד . . . מי יודע ...

פורסם

ניסית הכל חוץ מלהעלות את מתח הזכרונות ! יכול להיות שזה מה שיעזור לך ...

פורסם

מה כתוב במסך הכחול? ואני אומר לך ש 100 אחוז זה הזיכרון שלך אתה דורש ממנו יותר מידי ... :-\

פורסם
  • מחבר

ניסית הכל חוץ מלהעלות את מתח הזכרונות ! יכול להיות שזה מה שיעזור לך ...

העלתי את הקאס ל3 לא עבד העלתי את המתח ל1.75 לא עבד

לא זוכר אם זה 2.75 או 1.75 אבל זה היה על auto והעברתי את זה למשהו x.75 או 2 או 1 לא זוכר מה זה...

זה היה אפשרות אחת לפני אחרונה במתחים אחרי זה היה 2.85 נראה לי...

פורסם

זה 2.75, ותנסה את 2.85.

מי שאמר שהוא מבקש הרבה מהזכרונות : הזכרונות שלו נועדו לעבוד בבאס 200 וכעת הם בבאס 158 (מחלק 3:2)

יכול להיות שהזכרונות דפוקים.

תנסה לעשות 1:1, אבל להוריד למהירות שהמחשב עבד בה מקודם (כלומר בסביבות 3300) ולבדוק אם ב1:1 זה עדיין יפעל.

אם כן אז הCPU הוא הבעייה ...

פורסם

It could be your PSU though I doubt it, sounds to me like your CPU is just at his limit.

By the way if the system boots it's still no indication to stability or anything like that.

פורסם
  • מחבר

זה 2.75, ותנסה את 2.85.

מי שאמר שהוא מבקש הרבה מהזכרונות : הזכרונות שלו נועדו לעבוד בבאס 200 וכעת הם בבאס 158 (מחלק 3:2)

יכול להיות שהזכרונות דפוקים.

תנסה לעשות 1:1, אבל להוריד למהירות שהמחשב עבד בה מקודם (כלומר בסביבות 3300) ולבדוק אם ב1:1 זה עדיין יפעל.

אם כן אז הCPU הוא הבעייה ...

התזמון יורד אוטומטית שאני מעלה את הבאס... כאשר הכל במהירות המקורית הזכרונות עובדים על 200 אם אני לא טועה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים