עבור לתוכן

איזה מחיר אני יכול לקבל מבזק על 5 מגה תשתית?

Featured Replies

פורסם

כרגע נגמרה לי תקופה של התחייבות ואני משלם מחיר פראי של 120 שקל לחודש..

משיחה עם נציגת שרות היא הציעה לי חבילה של 99.90 לחודש בהתחייבות לשנה , סכום שעדיין נראה לי קצת גבוה ולמרות ששאלתי אותה שוב ושוב אם אין לה הצעה אחרת ,הדבר היחיד שהציעה לי היה להוריד במהירות.

באתר "כמה זה" יש חבילה של 5 מגה ללקוחות חדשים בסכום ממוצע של 60 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה.

אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.

פורסם

לקוח חדש משלם 60 שקל לחודש פלוס 25 שקל אחזקת קו.

יש כמה צורות לחבילה הזאת אבל בממוצע זה 85 שקל לחודש. אין סיבה שלא יתנו לך את זה עם איום להתנתק.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני רואה בהוט לקוח חדש מקבל ב79 שקל לחודש..

אם אני פשוט יגיד להם שזאת ההצעה שיש לי מהוט כי הרי אני יכול לקבל אותה כלקוח חדש שם , יש סיבה שאני לא יקבל את ה85 הזה או אפילו 80 ?

פורסם

יש מצב.

כדאי להיות בטוח תעשה חיפוש בפורום ל "מגלה עתידות"

פורסם

אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.

לא צריך לבלף תתקשר להוט ותשאל אותם מה הם יכולים לתת לך ובכמה גם החלפת קו טלפון. אז תתקשר לבזק ותהיה מצויד בפרטים. עדיין הם כנראה יודעים מי המתחרים שלהם אז לא חובה שהם יתגמשו . אני רק אמרתי "מה אני צריך להתקשר עכשיו להוט?" והנציג שירות התגמש מאוד. עדיין לא כלכך רציתי לקבל מחיר טוב יותר רק רציתי שיתנו לי מה שהציאו לי. כעיקרון קיבלתי 10 במחיר של 5 . אני לא ממש צריך 10 מגה אבל חשבתי שאולי זה יעזור לעבודה במקביל.

פורסם
  • מחבר

כמה מעצבן שבאזור שלי המקסימום שהם יכולים לתת זה 5 מגה..

מצד שני אולי עדיף ככה כי גם ככה לרוב לא באמת מספקים שלישי מזה גם.

פורסם

לא צריך לבלף תתקשר להוט ותשאל אותם מה הם יכולים לתת לך ובכמה גם החלפת קו טלפון. אז תתקשר לבזק ותהיה מצויד בפרטים. עדיין הם כנראה יודעים מי המתחרים שלהם אז לא חובה שהם יתגמשו . אני רק אמרתי "מה אני צריך להתקשר עכשיו להוט?" והנציג שירות התגמש מאוד. עדיין לא כלכך רציתי לקבל מחיר טוב יותר רק רציתי שיתנו לי מה שהציאו לי. כעיקרון קיבלתי 10 במחיר של 5 . אני לא ממש צריך 10 מגה אבל חשבתי שאולי זה יעזור לעבודה במקביל.

צר לי לאכזב אותך אבל 10 ו 5 זה אותו מחיר בבזק

באיזורים לא תומכים אתה תשלם 10 ותקבל 5

פורסם

אני כיום משלם לנזק 91שקלים על תשתית 8מגה.

פורסם

אני משלם בבזק 60 ש"ח על 3Mb לא כולל החזקת קו(עוד 25 ש"ח).

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל 10 ו 5 זה אותו מחיר בבזק

באיזורים לא תומכים אתה תשלם 10 ותקבל 5

בגלל זה שידרגתי מ4. השידרוג מ4 ל5 ממש לא כדאי אבל מ4 ל10 ההבדל גדול יותר. כמו שהוזכר מקודם זה רק "רוחב הצינור" הסיכוי שהספקיות מסוגלות לספק כזה רוחב פס לכולם אפסי ובגלל זה בשעות העומס מרגישים את זה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים