עבור לתוכן

לפעמים יש רעש מהקירור של המעבד .

Featured Replies

פורסם

מנסיון אישי זה כנראה הדיסק קשיח, אצלך כנראה המארז זול ופשוט נכון?יופי גם אצלי, אז הוא לא בנוי בצורה הכי טובה ומחוזקת ולכן הדיסק קשיח מרעיד את כל המארז, הדפיקות הקטנות שגורמות לרעש להפסיק זה בגלל שאתה דופק במארז והפח קצת זז ואז זה נהיה שקט, אני סבלתי חודשים עד שהחלטתי להעביר את הדיסק קשיח למקום אחר לגמריי.

אל תתפוס אותי במילה, אולי זה בכל זאת מאוורר שקצת נתקע.

פורסם
  • מחבר

מנסיון אישי זה כנראה הדיסק קשיח, אצלך כנראה המארז זול ופשוט נכון?יופי גם אצלי, אז הוא לא בנוי בצורה הכי טובה ומחוזקת ולכן הדיסק קשיח מרעיד את כל המארז, הדפיקות הקטנות שגורמות לרעש להפסיק זה בגלל שאתה דופק במארז והפח קצת זז ואז זה נהיה שקט, אני סבלתי חודשים עד שהחלטתי להעביר את הדיסק קשיח למקום אחר לגמריי.

אל תתפוס אותי במילה, אולי זה בכל זאת מאוורר שקצת נתקע.

למען האמת נשמע לי מאוד הגיוני רק שזה קורא פעם ב ..

פורסם

אם "כמה דפיקות" מסדרות את הבעיה, כנראה שמשהו לא יושב טוב (מאווררי המארז, דפנות המארז, תושבת הקירור וכו') או לא מחוזק כמו שצריך והרעש הוא רעש של רעידות. איך קבעת שזה מגיע דווקא ורק מהקירור של המעבד?

תפתח את המארז כשזה קורה ותנסה לבודד את מקור הרעש. אם זה מגיע מהכלוב של הכוננים הקשיחים או כל מקום אחר תשים עליו יד לראות אם הוא רועד או אם המגע שלך מפסיק את הרעש. פשוט כנראה משהו אצלך במחשב לא מקובע למקומו כמו שצריך או שכן מקובע אבל גורם לרעידות. לא יודע למה החלטת שזה מגיע דווקא מהמעבד. בקיצור, קודם תבודד באופן מדויק את מקור/ות הרעש וכך תדע גם איך לטפל. כל עוד אין מידע אנחנו עוסקים בניחושים חסרי תוחלת.

פורסם
  • מחבר

תפתח את המארז כשזה קורה ותנסה לבודד את מקור הרעש. אם זה מגיע מהכלוב של הכוננים הקשיחים או כל מקום אחר תשים עליו יד לראות אם הוא רועד או אם המגע שלך מפסיק את הרעש. פשוט כנראה משהו אצלך במחשב לא מקובע למקומו כמו שצריך או שכן מקובע אבל גורם לרעידות. לא יודע למה החלטת שזה מגיע דווקא מהמעבד. בקיצור, קודם תבודד באופן מדויק את מקור/ות הרעש וכך תדע גם איך לטפל. כל עוד אין מידע אנחנו עוסקים בניחושים חסרי תוחלת.

העניין שגם לי קשה לדעת כי אני יכול רק לקרב את האוזן למארז ולשמוע ולא לגעת כי אין לי אפשרות להשים את המארז לא במתקן למטה..

פעם שעברה זה קרא פשוט שהקרבתי את האוזן לאזור המעבד הרעש התחזק זה הכל..

פורסם

זה שקרבת את האוזן והרעש התחזק מין הסתם..כי התקרבת עם האוזן..אבל בשביל לדעת מה בדיוק..פתח את דלת המארז..לא צריך לפרק את כל המארז..

אני יכול להגיד לך ולנחש שזה מיליון ואחד רכיבים..אבל אף אחד לא יודע באמת להצביע מה זה..

שוב בדוק את זה בעצמך..

פורסם
  • מחבר

זה שקרבת את האוזן והרעש התחזק מין הסתם..כי התקרבת עם האוזן..אבל בשביל לדעת מה בדיוק..פתח את דלת המארז..לא צריך לפרק את כל המארז..

אני יכול להגיד לך ולנחש שזה מיליון ואחד רכיבים..אבל אף אחד לא יודע באמת להצביע מה זה..

שוב בדוק את זה בעצמך..

לפתוח ו..?אין לי גישה לגעת שם בדברים אז איזה באיזה דרך אתה מתכוון?

פורסם

פתח את דלת המארז..תדליק את המחשב..ותראה מה קורה שם..מאיפה מגיע הרעש החזק..מי עושה רעש.איזה וכו..

ואז תחליט.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פתח את דלת המארז..תדליק את המחשב..ותראה מה קורה שם..מאיפה מגיע הרעש החזק..מי עושה רעש.איזה וכו..

ואז תחליט.. :xyxthumbs:

אבל השאלה איך אני יכול לראות זה מה שאני שואל...איך לדעת מי עושה רעש?

פורסם

יש לך אוזן..תשתמש בה ;D

תקרב את האוזן ותראה לאיזה איזור היא מושכת אותך מבחינת רעש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לך אוזן..תשתמש בה ;D

תקרב את האוזן ותראה לאיזה איזור היא מושכת אותך מבחינת רעש :xyxthumbs:

אחלה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים