עבור לתוכן

בעיה בעליית המחשב , רשום לי can't find BIOS Image in Hard disk , מה הולך פה ?

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) :

Scaning Bios Image in Hard Disk

can't find BIOS Image in Hard disk !

מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת .

אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .

פורסם

לא יודע מה הקשר לפורום כרטיסי מסך...

כניראה שהביוס מאיזה שהיא סיבה קרס, אז הלוח אם מנסה לחפש קובץ ביוס מתאים כדי לצרוב באופן אוטומטי...

נסה לאפס את הלוח אם, תוציא את המחשב מהחשמל + שליפת הסוללת גיבוי ( קטנה כסופה ועגולה ) מהלוח אם לכדקה ותחזיר.

במידה ולא הולך תצתרך להוריד מאתר היצרן של הלוח אם ביוס עדכני, אותו תצתרך לשים בדיסק הקשיח שלך / על דיסק ולתת למחשב לסרוק שוב.

פורסם

אם היה לך מפרט מחשב עם דגם הלוח בפרופיל המשתמש, אולי היתה לאנשים אפשרות לעזור קצת יותר בלי לבזבז זמן מיותר על שאלות טריוויאליות.

פורסם

^ ^

לפי דעתי "מפרט מחשב" צריך להיות חלק חובה מתהליך ההרשמה לפורום... :)

אין ספק שזה יכול לחסוך בשאלות וזמן לפותח הדיון...

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם של החברה GIGABYTE P4Titan series :

GA-8S655FXׂ-Lׁ

איזה ביוס צריך להוריד ואני שם אותו אפשהו בארד דיסק ? אבל המחשב לא עולה בכלל בקושי מראה לי את השגיאה אחרי שמלא פעמיים המסך היה מכובה ולא זהה חיבור בכלל עד שניקיתי אותו ואז הופיע לי , ואז שוב שכיביתי אותו והדלקתי המסך הראה NO SIGNAL עד שניתקתי והדלקתי שוב לאחר כמה שעות , יש לכם מושג מה הקשר בין BIUS IMAGE לזה המסך מזהה את המחשב ?

אשמח שתענו לי על השאלות , וגם איזה ביוס צריך לשים בארד דיסק ואיך לשים אותו כי לא עולה המחשב .

תודה רבה.

פורסם

קרה משהו לפני שהבעיה התחילה או שזה בא כמו רעם ביום בהיר ?

בכל מקרה יש לוחות שאפשר להעלות גם אם נדפק הביוס, אבל זה לא המקרה.

כמו שזה נראה הלוח הלך.

פורסם

כל עוד הלוח מבקש קובץ ביוס שום דבר לא הלך סופית.

פותח הדיון, תבדוק באיזה REV מדובר, צריך להיות כתוב בפינה השמאלית למטה בלוח אם

זה אמור להיות או REV 1.0 או REV 1.1.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים