עבור לתוכן

מחפש קיט זיכרון 1066MHZ DDR2 עם CL5

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני מחפש לקנות את הסוג הזה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_4gb_edition_dual_channel

אבל אני לא מוצא.

אולי מישהו יכול לעזור לי?

כרגע יש לי במחשב: OCZ Titanium 2x2GB @ 1150MHz FSB432x8.0 אני מחפש את אותו הסוג. אם אי אפשר למצוא אז איזה סוג של זיכרון כדי לי להוסיף להרחבה?

הנתונים הם: CAS/RAS= 5 5 5 18 התדר של הזיכרון הוא 1150MHZ אחרי OC. ללא OC התדר הוא 800MHZ.

מדובר בזכרונות DDR2.

פורסם

האם אתה יכול ללמד אותי איך מגיעים עם זיכרון שבמקור-800MHZ ל-1152MHZ

?

פורסם

אתה לא חייב לעבוד בתדר כזה, תרד ל-920~ ועם יחס 2.4 של הזיכרון.. זה יתאים לבאס של 3.45Ghz עם ה-E8400.

free_me_0

על אוברקלוק שמעת?

חוץ מזה שהוא אמר "יש לי X ואני מחפש את אותו סוג", ובמשפט אחר אמר "אני מחפש Y" כש-Y הוא קישור לזיכרונות במהירות 1066Mhz. משתמע ש-X=Y, אז אני לא בטוח שהזיכרונות שלו הם 800, נראה יותר כמו 1066.

פורסם
  • מחבר

אתה לא חייב לעבוד בתדר כזה, תרד ל-920~ ועם יחס 2.4 של הזיכרון.. זה יתאים לבאס של 3.45Ghz עם ה-E8400.

free_me_0

על אוברקלוק שמעת?

חוץ מזה שהוא אמר "יש לי X ואני מחפש את אותו סוג", ובמשפט אחר אמר "אני מחפש Y" כש-Y הוא קישור לזיכרונות במהירות 1066Mhz. משתמע ש-X=Y, אז אני לא בטוח שהזיכרונות שלו הם 800, נראה יותר כמו 1066.

אהלן.

אם הזכרונות לא ב-OC אני יכול לעבוד איתם בתדר של 800 (עד כמה שזכור לי מה-BIOS). התדר המקסימלי שלהם הוא 1150MHZ והלוח אם שלי תומך עד 1200MHZ.

המעבד שלי הוא E8500 לא E8400.

בגלל שאני לא מוצא את הזכרון הספציפי הזה לרכישה, אני מחפש משהו שמבחינת CAS/RAS יהיה אותו הדבר כי אני לא אוכל לעבוד יותר ב-OC. אז אני אוריד את המהירות חזרה ל-800MHZ במקום 1150 כדי שתהיה לי תאימות בין הזכרונות.

אז... אני אשמח לעצה בנושא.

תודה :)

פורסם

האם אתה יכול ללמד אותי איך מגיעים עם זיכרון שבמקור-800MHZ ל-1152MHZ

?

ואני שואל שוב את אותה שאלה.

חחחחחחחחח...אוברקלוק...אתה מוזמן להסתכל בהודעות ותגובות האחרונות שלי...פשפש פשפש בטוח יהיה לך מענין.

פורסם
  • מחבר

ואני שואל שוב את אותה שאלה.

חחחחחחחחח...אוברקלוק...אתה מוזמן להסתכל בהודעות ותגובות האחרונות שלי...פשפש פשפש בטוח יהיה לך מענין.

יכול להיות שאני טועה במספר 800 ... אני יודע בוודאות שזה לא היה על 1150 כברירת מחדל. הזכרון הקודם שלי היה על 800 אז אולי אני לוקח את המספר הזה משם אבל הייתי צריך לעשות OC כדי להגיע ל-1150. אם תרצה אוכל להגיד לך בדיוק את הפרמטרים ששיניתי כדי להגיע לזה.

פורסם

אז... אני אשמח לעצה בנושא.

מצטער, לא הבנתי יותר מידי ממה שרשמת.

אילו זיכרונות יש לך בדיוק? מה הדגם במדויק?

יש לך אוברקלוק ממש קטן למעבד, מ-3.16GHz ל-3.45GHz, אתה לא צריך להגיע לכזה תדר עם הזיכרון.

עוד דבר-

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום אחרת הדיון ינעל

"מחפש זיכרונות" "המלצה למעבד" איזה לוח אם כדאי לי" "שאלה על שני מעבדים".. כל אלו כותרות לא ענייניות.

"מחפש קיט זיכרון 2X4GB DDR3 בתדר 1600MHz" "המלצה למעבד למשחקים כבדים לתושבת AM3 בתקציב 800 שקלים" "איזה מעבד עדיף לאוברקלוק -i5-750 vs E8500" - אלו כותרות אינפורמטיביות.

פורסם
  • מחבר

מצטער, לא הבנתי יותר מידי ממה שרשמת.

אילו זיכרונות יש לך בדיוק? מה הדגם במדויק?

יש לך אוברקלוק ממש קטן למעבד, מ-3.16GHz ל-3.45GHz, אתה לא צריך להגיע לכזה תדר עם הזיכרון.

נכון ה-OC קטן מפני שסה"כ חיפשתי להגיע לתדר המקסימלי של הזכרונות לפי מה ש-OCZ כתבו. אז בשביל להגיע ל-1152MHZ המעבד הגיע למהירות של 3.45GHZ

אני כרגע רוצה להרחיב את הזיכרון ואני לא מוצא את הסוג הזה יותר שנקרא Titanium . חנויות הפסיקו לעבוד עם OCZ אז אני מחפש זיכרון שאפשר יהיה לשלב אותו ביחד רק שאני לא יודע איזה מומלץ לי מבחינת RAS/CAS מתחים ותדר.

אין לי את הדגם המדוייק, רק מה שמצויין בחתימה שלי. אם אני לא טועה היה כתוב על הזיכרון PC8500 או משהו כזה.

פורסם

אבל זה לא נותן לך כלום אם הזיכרון רץ ב-1066, 1150 או 800.. בפועל הבדלי הביצועים כלל לא מורגשים.

האוברקלוק של המעבד עצמו לעומת זאת כן יכול להיות מורגש. אם יש לך קירור טוב ואתה מעוניין, אתה יכול להיעזר בפורום אוברקלוקינג.

לדעתי תוותר על תדר הזיכרון, זה לא נותן לך כלום, קנה את ה-800/1066 הכי זולים שתמצא.

נ.ב- ראה את התוספת שרשמתי בהודעה הקודמת שלי ^^^

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא נותן לך כלום אם הזיכרון רץ ב-1066, 1150 או 800.. בפועל הבדלי הביצועים כלל לא מורגשים.

האוברקלוק של המעבד עצמו לעומת זאת כן יכול להיות מורגש. אם יש לך קירור טוב ואתה מעוניין, אתה יכול להיעזר בפורום אוברקלוקינג.

לדעתי תוותר על תדר הזיכרון, זה לא נותן לך כלום, קנה את ה-800/1066 הכי זולים שתמצא.

נ.ב- ראה את התוספת שרשמתי בהודעה הקודמת שלי ^^^

פתחתי את המחשב והעתקתי את מה שהיה רשום על המדבקה של הזיכרון:

PC2 9200

5 5 5 1 @2.2v

Titanium Serires

OCZ2T11504GK

למה כתוב שם 5 5 5 ואז 1 במקום 18, אין לי מושג.

פורסם

עוד דבר-

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום אחרת הדיון ינעל

"מחפש זיכרונות" "המלצה למעבד" איזה לוח אם כדאי לי" "שאלה על שני מעבדים".. כל אלו כותרות לא ענייניות.

"מחפש קיט זיכרון 2X4GB DDR3 בתדר 1600MHz" "המלצה למעבד למשחקים כבדים לתושבת AM3 בתקציב 800 שקלים" "איזה מעבד עדיף לאוברקלוק -i5-750 vs E8500" - אלו כותרות אינפורמטיביות.

פורסם
  • מחבר

שניתי את הכותרת.

ראית את הפוסט שלי על הדגם הספציפי של הזכרונות?

פורסם

טוב, מצטער שהטרחתי אותך בליקוט כל המידע.. נראה שאין לי תשובה כ"כ עמוקה ומעניינת.

פשוט לך על הזיכרונות הכי זולים שתמצא שעומדים בתדר הדרוש לך, אין צורך בתזמונים הדוקים יותר.

ושוב לדעתי אם ימצא ש-1066 יקר יותר בלפחות 50 שקלים מ-800 זה כבר עושה את העניין ללא כל-כך שווה. אתה לא חייב לעבוד במצב של FSB:DRAM 1:1 כשכמדומני גם כרגע אתה לא בסיטואציה הזו. אפילו שיש לך זיכרון 1150, זה לא סוף העולם אם תרד ל-800/900. אבל אני לא חושב שזה יקרה, אני מאמין שניתן למצוא קיט 1066 זול כמו 800, בעיקר מאחר והמחירים עלו (וממשיכים לעלות) לאחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים