עבור לתוכן

נאום שהוחרם ע"י U.N

Featured Replies

פורסם

תגובות בודדות מישראלים על הסרטון מתוך Youtube:

"שונאי ישראל ימח שמם"

"שימו לב להתעלמות המוחלטת של הנשיא מהנושא עצמו!! חתיכת ******"

"לא להאמין!!! הבן אדם דיבר 3 דקות ואשכרה תימצת את כל האמת ואת מה שבאמת קרה מאז בערך השואה עוד עכשיו על כל עניין ההאשמות נגד ישראל שהפכנו ל"שעיר לעזאזל" ו ה"נשיא" אם אםפשר לקרוא לו כך לא רק שאין לו איך להגיב הוא גם מזהיר אותו מעוד דיונים כאלה בושה וחרפה לעולם ולוועדה הזאת "

"לא יאומן!!! איך הנבלות האלה מתעלמים מהמציאות ולא מתמודדים איתה!!! אין לו מה להגיב אז הוא משתיק אותו...פשוט חוסר הגיון וצדק משווע!

והנואם הזה ממש גוואה לעמ"י!! כן ירבו ושיתחילו להקשיב לנו! ולראות את המציאות כפי שהי..

הגויים האלה חיים בבבועה של עצמם. חתיכת זיוף."

מה אתם חושבים?

פורסם

מה אתם חושבים?

1. שזה ממש ישן.

2. שמאוד קשה לי להיות מופתע.

3. שהוא צודק בכל מילה.

פורסם

מה אתם חושבים?

אנחנו צריכים לחשוב שהנשיא צודק, כי כל מה שהדובר עשה זה לנגח את חברי האו"ם. לא שאני לא מסכים עם עמדת הדובר אבל בחייאת הוא לא יכל שלא לקרוא לחברי המועצה "שקרנים רודנים"? כאילו מינימום כבוד - אולי לא כזה שמגיע להם, אני לא מכיר אותם או את החלטותיהם אז לא אשפוט - אך בהחלט כזה שיעביר מסר.

כשאתה רוצה לשכנע מישהו שאתה צודק, אתה לא קורא לו "סלפן רודן תומך-טרור" (שזה בדיוק מה שהדובר אומר לראש המועצה). זה פשוט לא עובד.

בדיוק כמו שתתווכחו עם בחור בכיתה או במקום העבודה שלכם והוא ירסס עליכם מטף קללות וקריאות-גנאי. האם אתם הייתם עוצרים את עצמכם ואומרים לו "צודק"?

לא ככה מדברים בדיון, לא ככה משכנעים את הצד השני, נקודה סוף.

פורסם

אין מה לנסות לשכנע את הועדה האנטישמית הזו, ש"מביעה דאגה עמוקה" מהמצב בדארפור אבל דופקת 7 הכרזות גנאי מפורשות לישראל. הנאום הזה לא היה מיועד אליהם בכלל, אלא לעולם

פורסם

אין מה לנסות לשכנע את הועדה האנטישמית הזו, ש"מביעה דאגה עמוקה" מהמצב בדארפור אבל דופקת 7 הכרזות גנאי מפורשות לישראל. הנאום הזה לא היה מיועד אליהם בכלל, אלא לעולם

"הוועדה האנטישמית הזו" תהיה אחראית עוד מעט להכרזת מלחמה על איראן.

אז אם אתה רוצה אותם לצידך, אתה צריך לשכנע אותם שאתה לא האויב.

פורסם

"הוועדה האנטישמית הזו" תהיה אחראית עוד מעט להכרזת מלחמה על איראן.

אז אם אתה רוצה אותם לצידך, אתה צריך לשכנע אותם שאתה לא האויב.

מה הקשר בין הוועדה לזכויות האדם לבין המועצה הבטחונית של האו"ם?

פורסם

יואב, אתה מוכיח כאן כל פעם מחדש שהבנתך בנושאים הללו שואפת לאפס. כוונותיך טובות, אבל חוסר הידע\יתר הנאיביות מצידך לא עושים חסד עם הודעותיך.

פורסם

צודקים, טעיתי לחשוב שהוא דיבר במועצת ביטחון. ויק: לא נורא, לומדים מטעויות. לפחות אני מחכים מזה.

אגב הנאום של אותו בנאדם על המשט היה הרבה יותר טוב, הנאום שהבאתם קישור אליו הוא פשוט נפילה התנגחותית שממש לא כדאי לאמץ כחלק ממסע ההסברה שלנו.

פורסם

אני מסכים שזה לא בדיוק "דפלומטי" להגיד את האמת בפנים, אבל כשהאמת לא נאמרת במקום בו היא אמורה להאמר במשך יותר מדי זמן, היא מפסיקה להיות אמת - לפחות בהבנה של האנשים. כל הכבוד לנציג UN WATCH על דבריו, שדאג להזכיר לצופים מה האו"ם היה בהתחלה ולמה הוא הפך עכשיו, ולנוכחים בדיון (בהם הוא השתלח) שעוד יש בעולם אנשים עם מספיק יושר להתנגד למעשיהם הנלוזים.

פורסם

קצת ישן אבל...

פורסם

ישן ומוכר, אבל תמיד כדאי להזכיר.

פורסם

אמרתי לחברים האמריקאים שלי ששמעתי שהטליבאן הוציא להורג איזה ילד והחמאס לא שונה בהרבה מהטאליבאן . מישהו אמר לי רגע תוכיח אז מצאתי את הכתבה על הילד שהחמאס רצחו הם הרגו את אח שלו בן ה5 ואחותו בת ה8 אם אני זוכר נכון. הם פשוט ריססו את האוטו בכדורים כדי להתנקם במישהו. מה זה משנה יש כמה תומכי פלסטינאים מורעלים באתר הזה ואני וויתרתי על להתווכח איתם . מישהו אפילו אמר שבגלל שהדעה שלי שונה ואני באמת גר בישראל זה נראה כאילו עושים לי לינץ'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים