עבור לתוכן

עזרה בקריאת נתונים - מצורפת תמונה

Featured Replies

פורסם

צילמתי תמונה מהתוכנה CPU-Z

אני צריך שתגידו לי מה אומר סעיף "MAX BANDWIDTH"

אני לא מבין מה זה ה-533 כי אני קניתי זיכרונות עם 1333 MHZ

תודה לעוזרים..

שבוע טוב .. !

[attachment deleted by admin]

פורסם

(8500/8)/2=1066

אתה יכול לקרוא בסטיקי על DDR שזה פי שניים מהמהירות משום הטכנולוגיה (בפועל התדר הוא חצי, מתארים אותו כפי שניים רק בעניין שיווקי). ואתה גם יכול לקרוא שם על SPD ולהבין למה רשום 1066 ולא 1333.

בפועל אתה יכול להיות רגוע, זה תקין לחלוטין, ואני מפנה אותך לקרוא רק כדי שתבין במה מדובר. בלשונית Memory בתוכנה CPU-Z תוכל לראות את התדר של הזיכרון בפועל.

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי

גם הסתכלתי בממורי וזה מה שראיתי שם

פורסם

קראת גם על DDR וגם על SPD בשאלות נפוצות: מעבדים, לוחות אם וזיכרונות? (בחלק של הזיכרונות מן הסתם)

אגב תיקון של מה שרשמתי קודם:

8500/8=1066/2=533

הזיכרון שלך רץ כרגע בתדר של 1066~ ולא 1333. אפשר תמונה מלשונית CPU? (הראשונה)

פורסם
  • מחבר

אז למה זה לא עובד במהירות שלו ?

יש לי מחשב תותח..קניתי אותו לפני שנה ולמרות הנתונים המדהימים שלו הוא עובד כמו זבל

במשך חצי שנה הוא נכנס ויצא מאייבורי בלי סוף עד שהתייאשתי

אם יש לכם עצות אני אשמח כי אני ממש כבר מיואש

תמונה של המעבד:

פורסם

ראשית- אל תהיה מיואש, לא מדובר במשהו שמאט לך את המערכת, ההשפעה של זה לא כ"כ מורגשת. אבל אני בכל זאת אעזור לך לקבוע את ההגדרות כפי שהן אמורות להיות. מהשאלה "אז למה זה לא עובד במהירות שלו?" אני מבין שלא קראת את המידע שהפניתי אותך אליו או שכלל לא הבנת. לא נורא, בכל זאת אסביר לך כיצד לקבוע הגדרות נכונות לקיט הזיכרון שלך.

1. אתה ניגש ל-BIOS (מפעיל את המחשב מחדש ובתהליך של זיהוי אמצעי האחסון אתה מקיש DEL.

2. תיגש לתפריט "MB Intelligent Tweaker" ושם בשורה "System Memory Multiplier" אתה בוחר 10 במקום Auto (כרגע אצלך המצב האוטומטי בברירת מחדל הוא 8 ). למען וידוא, בשורה שמתחתיה "Memory Frequency (Mhz)" אתה תראה שהערך מתחלף מ-1066 ל-1333.

3. אתה מפעיל את "DRAM Timing Selectable" וקובע את ארבעת התזמונים הראשונים כ-9-9-9-20 (הראשון 9 והרביעי 20).

4. למטה אתה בוחר ב-"DRAM Voltage" שהמתח יהיה 1.65V.

5. לא לשכוח לשמור את השינויים בעת היציאה מתפריט ה-BIOS.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה..

יש חשש כל שהוא למחשב או שתמיד אפשר לחזור למצב הקודם ?

פורסם

תמיד אפשר לחזור עם האפשרות "Load optimized settings" שבעמוד הראשי ב-BIOS

או בצורה ידנית להחזיר את ההגדרות כפי שהיו

אבל אין סיבה להחזיר לכפי שהיו, שילמת על יותר ואתה פשוט צריך להגדיר את זה. אם תקרא על SPD בסטיקי תבין למה מלכתחילה אתה צריך להגדיר. ומן הסתם שלא תמיד צריך להגדיר זיכרונות, הזיהוי הוא אוטומטי אבל זה תלוי ב-SPD מה שיוגדר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.. !! :yelclap:

יש הבדל בין מערכת למערכת ?

יש צורך לכתוב לך את המפרט של המחשב כדי להתאים את רצף העבודה של הזיכרון ?

פורסם

לא, ההגדרות שהזכרתי הן מהחוברת של הלוח שלך, בדקתי באתר היצרן לפי דגם הלוח שלך.

כנ"ל לגבי הזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

וואי תודה רבה..אין עלייך.. !

אני ממש מעריך את זה.. !

ד"א שמתי לב שיש לי 3 סלוטים לבנים ו3 כחולים, מה ההבדל ואיפה כדאי לשים את הזיכרונות ?

פורסם

תמיד טוב לבדוק בחוברת אבל ככלל.. אם יש לך קיט DC/TC אז פשוט תשתמש בחריצים שבאותו צבע, החל מהסלוט שהכי קרוב למעבד. כלומר אם הסלוט הקרוב למעבד הוא כחול, תתקין בו ובשני הסלוטים הכחולים האחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים