פורסם 2010 ביוני 1215 שנים .תקציב:עד 180 ש"ח2.דגם הראוטר הספציפי:TL-WR641G TP-LINK3.מה המחרחק מהראוטר:קומה (כל מחשב בחדר אחר)4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד:לא5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס:נייח6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...)USBאני עכשיו במחשב אחר (יש לי 3) משתמש ב TL-WN620Gואני חושב שהוא די טוב .. חוץ מזה שהוא לפעמים יוצא מהאינטרנטוגם שניסיתי לשים אותו קומה מתחת לראוטר (איפה שאני הולך לקנות את הכרטיס)הוא ממש בקושי קלט.אז אני מחפש לקנות כרטיס טוב שיתאים לדרישות שלי - מקווה שתעזרו אני גר בנתניה ואני מעדיף לקנות את הכרטיס מ IVORYאז אם תוכלו להמליץ לי על הטוב מאלה אני ישמח :כרטיס רשת אלחוטי TP-Linkדגם TL-WN321Gמהירות עד 54Mbpsכרטיס רשת אלחוטי Edimaxדגם EW-7718Unמהירות עד 300Mbpsכרטיס רשת אלחוטי TP-Linkתקן N draft 2.0מהירות עד 300Mbpsכרטיס רשת אלחוטי D-Linkדגם DWA-131כרטיס רשת אלחוטי Linksysדגם WUSB54GCמהירות עד 54Mbpsכרטיס רשת אלחוטי D-Linkדגם DWA-140מהירות עד 300Mbps
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מחבר בבקשה מישהו יכול לעזור ? אני רוצה לקנות היוםההודעה כבר כמה ימים ללא תגובה והיא כבר עברה עמוד.תודה.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים הבעיה שלך היא לא הכרטיס אלא הנתב החלש. עדיף שתחליף אותו לנתב בתקן N ותרכוש כרטיס רשת תואם.
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מחבר מזה נתב תקן N ?היום העברתי מקום את הנתב למקום יותר מרכזי וקלטו מצוין למטה...הבעיה נראה לי היא בכרטיס רשת ...גם בZAP בביקורות אומרים שהוא מתנתק...אז...על איזה כרטיס רשת אתם ממליצים לקנות ?תודה רבה.
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים על ההבדלים בין הנתב שלך (תקן G) לתקן N אתה יכול לקרוא במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htmאם אתה מתעקש להישאר עם הנתב שלך, תרכוש את הכרטיס של EDIMAX. הוא לפחות יתאים לך אם תחליף את הנתב לתקן N.
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים מחבר הבנתי בערך את ההבדלים ...אבל גם שלי שהוא תקן G הוא קורה מהר ..אני מוריד על 670 שזאת המהירות ב5MB , לא ?רק שמדידי פעם הכרטיס מתנתק ואני צריך לחבר שוב..בגלל זה אני מחפש כרטיס טוב...אז אתה אומר שהאדימקס הכי טוב מבין כולם..?ויש איזה נתב תקן N עד 200 שקל שאתה ממליץ לי עליו ?
פורסם 2010 ביוני 1615 שנים נתבים מומלצים יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htmבגדול -- ה6424 של EDIMAX או ה-841 של TP-LINK.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.