עבור לתוכן

צריך המלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1

Featured Replies

פורסם

היי

אני צריך המלצה על 2 סטים של רמקולים 5.1/7.1 בסיסיים וטובים ולא יקרים מדי.

סט אחד לסלון (3x6 מ' בערך) וסט שני לחדר (3x3 מ' בערך).

טנקס :-*

פורסם

לא ככה פותחים נושא :pissed: :pissed: :pissed:

אי אפשר להבין מזה כלום ומבחינת הפורום זה סתם ספאם

תקן זאת ותגיד מה התקציב האמיתי כי אין מונח כזה כי יש כאלו ש-30 אלף זה לא יקר בשבילם

איזה מגבר אתה משתמש, שימושים וכו'

כמה שתהיה יותר מדויק נוכל לעזור לך יותר

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, למרות שאני מודה לך על ההתייחסות ועל הרצון לעזור - תרגיע את עצמך.

אני לא חדש פה ואני לא ספאמר ואין סיבה לשים סמיילים כועסים ולהאשים אנשים בדברים כי חסר תקציב בשאלה.

ולשאלתך, התקציב לסלוני הוא כ 2000-3000 שקלים, ולחדר כ 1500 שקלים. אפשרי למתוח את התקציבים קצת אם יש משהו שבאמת שווה את זה.

אנחנו לא אודיופילים ואין צורך במשהו מפוצץ אלא בחוויה קצת יותר מהנה מהרמקולים שקבועים בטלוויזיות.

בזמנו הציעו לי סט 5.1 של מיקרולאב לחדר, אבל עבר מאז זמן ואני מניח שדברים השתנו.

אין לנו מגברים וגם אין רצון שיהיו מהסיבה שזה דבר די גדול ולדעתי הרמקולים ברמה שעליה אנחנו מדברים לא יצטרכו מגבר. תקנו אותי אם אני טועה.

מקווה שהייתי ברור יותר הפעם

תודה רבה

פורסם

אז אתה בעצם מדבר על לחבר מערכת של מחשב לטלוויזיה?

כי בלי מגבר זו הדרך היחידה

אם כן אז אחלה קח לסלון Logitech Z5500 או MicroLab H600 לפי דעתי המיקרולב יותר מרשימים כי הם יותר גדולים ומתאים לסלון אבל נראה לי שהם פחות איכותיים וגם הם יותר זולים

ולחדר קח Logitech X540

או אפילו את אותו הסט תלוי בגודל החדר

בכל מקרה:

MicroLab H600

+

Logitech X540

=

2700-2900 ש"ח

לפי התקציב שאמרת זה נכנס יופי

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

ה H600 נראים אחלה לסלון באמת.

איך ה X540 לעומת ה X23 של מיקרולאב? יש לי ניסיון לא הכי טוב עם רמקולים של לוג'יטק.......

פורסם

ה-H600 לא הכי מוכרים בעולם לכן הייתי ממליץ לנסות לשמוע לפני שקונים (למרות שמיקרולאב עושים עבודת קודש כשמדובר במוצרים שלהם, אז אני אישית בא עם ציפיות גבוהות).

ואני לא יודע עד כמה אני אעזור פה, אבל יש לי את ה-X530 וה-X540 הם אותו הדגם רק עם כמה שיפורים קטנים והם מצויינים פשוט. (איכות מעולה למחיר, אמינים ונוחים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים