עבור לתוכן

חוות דעת על מערכת קולנוע

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול את דעתכם לגבי מערכת קולנוע זו.

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RW0E95D73E

אני יודע שזו מערכת מעפנה D: אבל אני מחפש משהו במחיר הזה, שכולל גם מגבר וגם רמקולים, שיתן לי את הסאונד הכי טוב במחיר הזה.

המחיר שלי הוא 1000 ש"ח +- 50 ש"ח

ושיהיה מוואלה, כי שם יש 24 תשלומים ללא ריבית, אני ילד ואין לי משכורת רצינית, אז רציתי לא להכביד על עצמי :)

אם מישהו מכיר מערכת אחרת שעולה 1000 ש"ח ואפשר לקנות אותה ב24 תשלומים ללא ריבית, שיראה לי בבקשה :)

פורסם

עדיף לחסוך את הכסף עוד קצת ולקנות מערכת נורמלית, כי אני לא חושב שתוכל להנות מהמערכת הזאת. היא מאוד ירודה והיתרון הכי גדול שלה זה המחיר והשאר רק חסרונות.

אתה יכול אולי לנסות להלוות את הכסף ולהחזיר אותו בתשלומים ולקנות משהו משומש וטוב שיהיה בהרבה יותר טוב מהגרוטאות האלה שהן בזבוז כסף אחד גדול.

פורסם
  • מחבר

תודה על דעתך, זה חשוב לי מאוד.

מה אתה אומר על מערכת הרמקולים הזו ?

בתאכלס אני צריך רמקולים, יש לי רסיבר של HK מטורף, אבל חשבתי לקנות את הכל וזהו. אני צריך רמקולים טובים ב1000 ש"ח יש משו ?

פורסם

קח לך מערכת איכותית של BOSE יש לך סט של חמישה ב1500 שקל אבל תקבל עוצמה ואיכות אני אומר שתקנה לאט לאט את הדברים וככה תבנה לך מערכת טובה גם לעתיד ושל ישב לך משהו זבל לטובות מה אתה צריך את המערכת?

פורסם
  • מחבר

אני צריך את המערכת למחשב.

לשמוע מוזיקה.

יש לי פה הרבה רמקולים, אבל אני מפחד להגביר ולשרוף אותם. רמקולים חדשים וטובים של Pure Acustic.

יש לי 8 רמקולים רצפתיים של PA בהספק של 120W. אבל אני מפחד עלייהם.

יש לי רסיבר של HK בהספק שרשום זה 125W לרמקול קדמי, אבל כפי שאתם יודעים, בHK זה יותר ממה שכתוב, הנתונים שונים.

חשבתי על איזה מערכת רמקולים שתתן לי איכת מקסימלית למחיר הזה, 1000 ש"ח ב24 תשלומים ללא ריבית.

אפשרי למצוא משהו כזה ?

פורסם

במחיר הזה לא.

גם זוג רמקולים קדמיים נורמלים לא תוכל לקנות במחיר הזה. או שתלך על משומש או עדיף שתחבר את מה שיש לך, Pure Acustic זו לא פירמה כל כך איכותית ולא ניצבת ברמה הראשונה של יצרניות הרמקולים, תחבר ואין לך מה להפסיד.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על סדרת הMEGIC של Peerless ?

יש את ה Megic 8 שנראה איכותי מאוד. ושמעתי את הסאונד של Megic 5, נראה לי מאוד איכותי ביחס למחיר.

MEGIC 8:

http://www.ashop.co.il/Product.asp?productid=1264

MEGIC 5:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=RW75CACC7C

זה נראה לי מספיק.

מה אתם אומרים ?

פורסם

פירלס זה גם לא מותג שניצב בשורות הראשונות של יצרני הרמקולים. טוב עולה יקר!

פורסם

אין שום סיבה שמשהו ישרף אלא אם כן המגבר לא תקין . איזה רסיבר זה ?חבל לבזבז כסף על שטויות אם כבר יש לך רסיבר .

אם יש לך גם רמקולים לחבר אליו (גם אם הם של פירלס) זה עדיף כי זה יתן תוצאות הרבה הרבה יותר טובות מהמערכת שצירפת בלינק . תחבר אותם לרסיבר

ותסדר איתם , ביינתים תחסוף לרמקולים חדשים . . איזה רסיבר בדיוק יש לך?

פורסם
  • מחבר

יש לי רסיבר מפלצתי של Harman Kardon

הדגם הוא: DPR2005. זה רסיבר שמפיק 120W לכל ערוץ(7.1 ערוצים, ומה שכתוב בHK זה לא נכון, זה יותר, אז זה קצת יותר מ120W)

ותאמין לי שאם אני אגביר קצת עם הרסיבר הזה. הם ישבקו חיים מהר מאוד !

חשבתי ללכת על הMEGIC 4. יש אותם לחבר שלי, הם מחוברים לרסיבר של Yamaha שמפיק 125W Per channel.

שמענו איתם חזק מאוד, כמעט בכל העוצמה של המגבר, והסאונד היה איכותי וטוב. נראה לי מספיק.

הם מאוד איכותיים לפי דעתי ביחס למחיר שלהם, שהוא 578 שקלים !

פורסם

שמע אחי רמקולים במחיר נמוך כנראה יהיו גם באיכות נמוכה מאוד אפילו בתמונה ששם הם נראים כנראה יותר טוב מבמציאות הם נראים מפלסטיק זול

מה אתה מצפה מרמקולים באלף שקל??

לפתוח מועדון?? אז תמשיך לחלום

עדיף להיות מציאותי

אם אתה לא אודיופיל אז תסתדר איתם

אם אתה כן תחסוך קצת כסף תתבגר תבשיל בהבנה שלך בתחום ותקנה מה שבאמת תהיה מרוצה ממנו

ותאמין לי אין דבר יותר מספר מלשמוע מוזיקה שאתה אוהב באיכות מדהימה במערכת שאתה בנית לעצמך

ובשביל זה צריך כסף

פורסם
  • מחבר

שמע אחי רמקולים במחיר נמוך כנראה יהיו גם באיכות נמוכה מאוד אפילו בתמונה ששם הם נראים כנראה יותר טוב מבמציאות הם נראים מפלסטיק זול

מה אתה מצפה מרמקולים באלף שקל??

לפתוח מועדון?? אז תמשיך לחלום

עדיף להיות מציאותי

אם אתה לא אודיופיל אז תסתדר איתם

אם אתה כן תחסוך קצת כסף תתבגר תבשיל בהבנה שלך בתחום ותקנה מה שבאמת תהיה מרוצה ממנו

ותאמין לי אין דבר יותר מספר מלשמוע מוזיקה שאתה אוהב באיכות מדהימה במערכת שאתה בנית לעצמך

ובשביל זה צריך כסף

אתה קראת את כל התגובות שלי ?

אני מבין בזה מאוד, ואבא שלי מתעסק בזה, למרות שלא שאלתי אותו, לא ביקשתי משהו טוב במחיר הזה. ביקשתי את ההכי טוב למחיר הזה !

אז לפני שאתה תוקף, תירגע ותקרא את התגובות, אתה הבעייתי פה, לא אני.

ותודה על הדעה שלך.

אני יודע שבשביל מערכת איכותית אני צריך להשקיע. יש לי סט של BOSE בסלון עם רסיבר של Herman Kardon ואני יודע מזה לשמוע מוזיקה שאתה אוהב באיכות !

פשוט רציתי לקנות לעצמי משהו קטן ונחמד לחדר שלי.

הרמקולים עשויים מעץ, ולפי שמיעה שלי הם נותנים אחלה סאונד בתמורה למחיר. אז אם אתה לא מכיר את הרמקולים, אל תשפוט.

פורסם

הכי טוב ב1000 שקל שיכול להיות, יהיה מדפיים קדמיים משומשים.

אם יש לך כישורי נגרות וכלים אתה יכול לקנות רמקולים לרכב ולבנות להם תיבה. אני יכול להמליץ על קומפוננט של מורל (מתחיל ב-400 שקל).

פורסם
  • מחבר

העניין של הנגרות זה לא בעיה. אבא שלי מומחה לזה. הוא כבר בנה לנו רמקולים לסלון. העתק מדוייק של הרמקול המקורי.

אותו משקל, אותו הספק, אותו גובה, אותו רוחב והכל בדיוק הכי הכי שאי פעם ראיתי.

אני יכול להראות לך תמונה :)

אבל עכשיו לשאלת השאלות, זה באמת יתן לי את הסאונד שיתנו לי רמקולים ביתיים ?

פורסם

מבחינת איכות כן (זה מאוד תלוי בתיבה), מבחינת עוצמה לא יודע, אני מניח שזה תלוי בגודל של החדר.

בכל אופן, דווקא יש כמה רמקולים שעל פניו אמורים להיות טובים, בתקציב של 1000 שקל.

יש לך Wharfedale, Cerwin Vega, JBL , Polkaudio, Pure Acoustics

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-speaker&db67772=67915

למרות שאלו הסדרות הנמוכות, אלו חברות מוכרות, אז זה לא יהיה דרעק טהור כמו peerless וכל החרא האלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים