עבור לתוכן

חוות דעת על מחשב חדש שקניתי

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם!!!

קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך משהו כזה והיו לו כמה תקלות אבל סידרתי אותם רציתי לשמוע מה אתם אומרים עליו עם הוא יחזיק את CRYSIS 2 כמו גדול ואת המשחקיים העתידיים לשנתיים הקרובות?

המפרט של המחשב בחתימה רק החלפתי את הזכרונות ל-KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL9

מעבד:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY

לוח אם:GIGABYTE GA-P55-US3L

זכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ

כרטיס מסך:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI

מארז:LANCOOL K56WB NPS

ספק כוח:Thermaltake TR2 RX 550W

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

כבר קנית אותו (ועוד לפני חודש) אז איזה דעה אתה כבר רוצה היום?

הפורום הזה נועד לעזור לאנשים להרכיב מפרטים למחשבים שהם הולכים לקנות.

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת עם הוא יריץ את המשחקים העתידיים שהולכים לצאת בשנה הבאה כמו גדול ול-2 שנתיים הקרובות?

פורסם

תשאל את Oracle (הדמות, לא החברה).

אני חושב שאתה קופץ פה קצת מעל הפופיק...

פורסם

במילים אחרות - השד יודע.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה רשמתם לי ושנה הבאה אני מתכנן לחליף מסך במחשב כרגע אני על 19' אינץ' של LG ושנה הבאה אני מחליף ל-24 אינץ' השאלה שלי היא האם יהיו הבדלים בביצועים מבחינת טוב ורע

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

יהיה, רע

פורסם

קרייסיס הראשון היה משחק פורץ גבולות בדרישות מערכת, ולמען האמת, ברזולוציות של מסכי 24" גם כיום מעל שנתיים וחצי לאחר יציאתו, יש צורך במחשב יקר למדי ע"מ להריץ אותו בFPS גבוה ובהגדרות מלאות. מאחר וטרם הושק המשחק קרייסיס 2 ו/או אפילו פורסמו דרישות המערכת שלו, קשה להגיד איך המחשב שלך יתמודד איתו.

עכשיו, מה שכן אפשר לומר כבר כמעט בודאות:

1. כרטיס המסך שלך ייתן ביצועים משביעי רצון בקרייסיס הראשון עד 1050X1680 עם לא מעט פשרות בהגדרות. ברזולוצת FHD האופיינית לצגי 24" הביצועים כבר לא טובים.

2. משחק ההמשך סביר שיהיה כבד מהמשחק הקודם, כי יתבסס על מנוע גראפי כבד וחדיש יותר.

3. משילוב של 1 ו2, רק מתבקש שבFHD המערכת שלך לא תוכל להריץ את המשחק בצורה שמשביעה רצון.

4. הספק שרכשת הוא בחירה לא מוצלחת, שכן הוא ידוע בניצולת לא גבוהה במיוחד, לכן כאשר תחפוץ לבצע שדרוג מהותי של כרטיס המסך, ייתכן ותאלץ לשדרג גם את ספק הכוח.

פורסם
  • מחבר

אז מי מה שאתה אומר עם אני ישדרג למסך FHD אז המחשחקים כגון CRYSIS 2 והמשחקים החדשים לא יעבדו טוב על FHD שנה הבאה אני מחליף אולי למסך 24 אז אתה אומר שאני יצטרך להחליף לכרטיס מסך ולאיזה ספק כוח כדי יהיה לשדרג ואיזה כרטיס מסך?

פורסם

אתה שוב מבקש לחזות את העתיד. מי יודע מה הליין של הכרטיסים שיהיה אז, ומה תהיה צריכת החשמל של האחד שיתאים לך?

פורסם

...

עכשיו, מה שכן אפשר לומר כבר כמעט בודאות:

1. כרטיס המסך שלך ייתן ביצועים משביעי רצון בקרייסיס הראשון עד 1050X1680 עם לא מעט פשרות בהגדרות. ברזולוצת FHD האופיינית לצגי 24" הביצועים כבר לא טובים.

...

איך אתה אומר ש5770 יצטרך להתפשר על ההגדרות ב1680X1050 כשה4850 שלי מתמודד עם קרייסיס בלי שום בעיה והוא אמור להיות חלש ממנו?

פורסם

זה דיון לפורום "משחקים" אולי - לא לכאן.

קיבלת תשובות לעניין וכשתקנה מסך FHD נשמח אם תחזור אלינו להתייעץ על השדרוג אם יהיה צורך (ויהיה).

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים