עבור לתוכן

זקוק לחו"ד עבור מפרט ל HTPC בתקציב של 4K-5K

Featured Replies

פורסם

הרכבתי מפרט עם החומרה הבאה למחשב סלוני, עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים , מוזיקה, והקלטת תוכניות מה TV

העניין הוא שיש לי מספר התלבטויות בחלק מהרכיבים, נראה לי שקצת הפרזתי ולקחתי משהו קצת יקר מידיי לעשות את העבודה ואני מנסה להוריד מהעלות, אשמח לקבל חו"ד אם להוריד או לשנות חלק מהמפרט.

הבסיס:

מארז: SilverStone Lascala SST-LC13S-E - מחיר: 590

ספק: Enermax ECO 80+ 500W Retail - מחיר: 390 , לשקול אולי מותג אחר? או לקחת 400W?

מעבד: האםלהסתפק ב Core i3 530, 2.93GHz - מחיר:545, הוא יסחוב את כל קידודי הוידאו החדשים+תמיכה בהקלטת וידאו? לשקול שדרוג ל Core i5 650 ?

קירור מעבד:Artic cooling Freezer 7 Pro Rev.2‎ - מחיר 120, חיפשתי משהו שקט לסלון

לוח אם: GA-H55M-USB3 <- GIGABYTE - מחיר 595, ראיתי שיש לו תמיכה ב Dolby Digital ,יציאות SDIF , esata,1394 אבל החסרון שאין לו מספיק חיבורי PCI-e x1 , חיפשתי בחנויות את הלוח GA-H55-USB3 שמגיע עם יותר חיבוריPCI-e x1 אבל לא מצאתי בשום אתר. יש רעיונות ללוח אם מבוסס H55 שיוכל לעשות את העבודה כמו שצריך?

זיכרון 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel 1333MHz :4G - מחיר 580, לשקול אולי לרדת בכמות הזכרון ל 2G? או להחליף מותג?

צורב: LG GH22LS50 - מחיר 145

כונן קשיח: 2TB SATA II WD20EARS - מחיר 745, האם לשקול קנייה של כונן נוסף של 2T ולקנפג ב RAID1 לצורך גיבוי? אני מתכוון לשמור את כל אוסף הסרטים, המוזיקה והתמונות של המשפחה עליו.

תוספות:

כרטיס וידיאו מקליט+רדיו: חשבתי ללכת על Avermedia AVerTV Hybrid Speedy PCI-E -מחיר 340, הוא יחסית זול ויש לו תמיכה בהקלטה של 1080i וגם אפשרות ל DVB-T. יש למשהו נסיון איתו עם ה Media Center ? האם לשקול כרטיס אחר של Avermedia או Haguppaue? (רכשתי כבר IR Blaster לשליטה על הממיר )

כרטיס רשת אלחוטי PCI Edimax EW-7727 nMax 802.11n - מחיר 155

מקלדת+עכבר Logitech Cordless Desktop Wave - מחיר 320 ,הסט טיפה גדול מבחינה פיזית, אני מחפש משהו קטן יותר עם טווח קליטה טוב ורצוי שיהיה טיפה יותר זול, יש המלצות?

אלפסק: Advice PRV850 - מחיר 415

הגעתי בערך למחיר של: 4935 ש"ח בשאיפה להוזיל כמה שאפשר

פורסם

אפשר כבר בקלות לראות ש:

1. הספק גדול על המערכת בהרבה.

2. שניהם המעבדים יסחבו הקלטות וקידודי וידאו.

3. נושא הקינפוג של קשיחים תלוי לוח אם, ול H55 אין בקרי RAID מובנים.

4. מערכת מודרנית היום בדרך כלל תלך עם 4GB זיכרון לא כדאי לרדת מזה.

5. קשיח 2TB עולה יותר מזוג קשיחים של 1TB, ולכן בשלב זה לא משתלם במיוחד.

6. ישנם לא מעט סטים משתלמים בהרבה של מערכות אלחוטיות.

7. לשם מה אתה צריך הרבה חיבורי PCIEX1?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים