עבור לתוכן

ניתן לכבות מאוורר של כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

::) הוא רוצה שקט, לא לשדרג... אני אומר שבמקום כל ההצעות היקרות של קניית קירור שאולי היו מתאימות ל ti4200 שיסתכן ומקסימום יקנה חדש זול ( mx440 )

• תגובות 35
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

::) הוא רוצה שקט, לא לשדרג... אני אומר שבמקום כל ההצעות היקרות של קניית קירור שאולי היו מתאימות ל ti4200 שיסתכן ומקסימום יקנה חדש זול ( mx440 )

נו נכון הוא לא רוצה לשדרג אבל נאמר פה כמוך שיסתכן כרטיס של 200 שקל מקסימום יהרס שיקנה אחר..

וכמו שאתה אמרת לקחת את הסיכון, אז מה שווה לקחת סיכון? אם אתה יודע שיש סיכוי שיהרס הכרטיס (ואם נראה לך שהסיכויים גבוהים) אז עדיף לך למכור את הכרטיס ועם הכסף להוסיף עוד כסף ולקנות אחד חדש וממוצע עם קירור סבבה וזה גם יהיה יותר טוב וגם יהיה שקט..

אבל בקיצקוץ תנקה טוב טוב את המאוורר ותבדוק מה יקרה אחרי שתנקה אולי הפתרון הפשוט הקל והבסיסי הזה יכול לפתור את כל הדיון הגדול הזה עם הרבה אפשרויות.. ;)

פורסם
  • מחבר

בקיצור לנסות קודם לשמן את המאוורר

אם עדיין ממשיך לעשות רעש אז לעשות לו מתג

נכון ?

פורסם

בדיוק

פורסם

אני הייתי דואג לאיזה סינק נחמד מאלומיניום (של מעבדי אינטל למיניהם/ כל סינק חביב אחר), וככה אתה יכול לנתק את המאוורר לנצח, ולהיות בטוח שלא יקרה לו כלום (אני לא מאמין שעם סינק גדול יכול לקרות משהו ל-GF2 חלשלוש.. הסינק יהיה 100 אחוז יעיל יות מהסינק הנוכחי שיש לו)

פורסם

אני הייתי דואג לאיזה סינק נחמד מאלומיניום (של מעבדי אינטל למיניהם/ כל סינק חביב אחר), וככה אתה יכול לנתק את המאוורר לנצח, ולהיות בטוח שלא יקרה לו כלום (אני לא מאמין שעם סינק גדול יכול לקרות משהו ל-GF2 חלשלוש.. הסינק יהיה 100 אחוז יעיל יות מהסינק הנוכחי שיש לו)

i'm with ya

אם הסינק גדול מדי אל תפחד לחתוך לו תראש :) (להקטין משקל וגודל)

לכרטיס כזה מסכן זה גם ככה לא ישנה ;O

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים