עבור לתוכן

ניתן לכבות מאוורר של כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

לדעתי אל תתקין מפסק ולא כלום .

פשוט תוציא את המאוורר של הכרטיס מסך תנקה אותו , תשמן אותו בשמן מכונות או גריז( אבל רק בציר שלו ) .

תרכיב אותו חזרה ושיעבוד כל הזמן .

אנשים אני מתפלא עליכם אתם אמורים להיות מנוסים .

כאשר הכרטיס מסך בא עם מאוורר צמוד מקורי זאת אומרת שהכרטיס דורש את זה .

לא ניתן לדעת איך הסניק שלו עובד ואיך פיזור החום שלו עובד ואיזו טמ"פ יש לו בכרטיס מסך .

אז אל תתנו לו עצות שיכולות להרוס לו את הכרטיס מסך , כי בסוף זה הוא שישלם את הנזק .

עצה מאוד ידידותית - או שתשמן את המאוורר ותנקה אותו וזה יפחית את הרעש שלו , או שתקנה מאוורר חדש .

זה עולה ממש גרושים כי זה מאוורר של 30 מ"מ או 40 מ"מ ......

• תגובות 35
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי אל תתקין מפסק ולא כלום .

פשוט תוציא את המאוורר של הכרטיס מסך תנקה אותו , תשמן אותו בשמן מכונות או גריז( אבל רק בציר שלו ) .

תרכיב אותו חזרה ושיעבוד כל הזמן .

אנשים אני מתפלא עליכם אתם אמורים להיות מנוסים .

כאשר הכרטיס מסך בא עם מאוורר צמוד מקורי זאת אומרת שהכרטיס דורש את זה .

לא ניתן לדעת איך הסניק שלו עובד ואיך פיזור החום שלו עובד ואיזו טמ"פ יש לו בכרטיס מסך .

אז אל תתנו לו עצות שיכולות להרוס לו את הכרטיס מסך , כי בסוף זה הוא שישלם את הנזק .

עצה מאוד ידידותית - או שתשמן את המאוורר ותנקה אותו וזה יפחית את הרעש שלו , או שתקנה מאוורר חדש .

זה עולה ממש גרושים כי זה מאוורר של 30 מ"מ או 40 מ"מ ......

הציעו לו פה גם את הפתרון של לשמן ולנקות..וגם את הפתרון לנתק את החוט..הוא רוצה לעשות מתג ושאל איך לעשות..אז עוזרים לו לפי הבקשות שלו.. ::)

פורסם

אוקיי אולי הוא לא מבין את הסיכון שהוא לוקח בניתוק המאוורר של הכרטיס מסך אז צריך לתת לו הסבר הולם .

ואם כבר הצעתם לו לשים מפסק למאוורר של הכרטיס , אז לפחות תדריכו אותו טוב .

פורסם

אוקיי אולי הוא לא מבין את הסיכון שהוא לוקח בניתוק המאוורר של הכרטיס מסך אז צריך לתת לו הסבר הולם .

ואם כבר הצעתם לו לשים מפסק למאוורר של הכרטיס , אז לפחות תדריכו אותו טוב .

אם לא היה לו ניסיון בזה או הוא אף פעם לא הסתכל בסכמת חיבורים כזאתי או שהוא לא יודע..אז הוא יגיד תוכל להסביר לי יותר..

ואז נסביר יותר..חבל להסביר סתם יותר ואחר כך לגלות שהוא יודע את כל זה.. D: ובקשר להסבר ההולם אמרו לו בהתחלה שיכול לקרות משהו כנראה לא הסבירו את זה באמת בצורה טובה כמו שאמרת ואתה צודק בקשר לזה..שכנראה עדיין הוא לא הבין את הסיכונים..אז אחי לפי דעתי כדבר ראשון עדיף להשאיר את המאוורר דולק כל הזמן זה לא מזיק רק תשמן אותו טוב טוב תנקה אותו טוב טוב ואני בטוח שאם זאת לא בעיה רצינית הוא יחזור להיות שקט ואפילו יותר טוב..אם אתה מתעקש על מתג אז שיהיה לך בהצלחה ואם אתה רוצה פירוט איך להרכיב כזה מתג תבקש.. (כמו שאמרתי חבל סתם להסביר אולי הוא כבר יודע..).. 8) ;)

פורסם

אפשר לעשות underclock עצבני ביותר לא? ואז הוא לא יתחמם כלכך....

פורסם

חיחי..אפשר..אני לא הייתי עושה..

:S

אבל אחלה הצעה חחח 8) ::):P:D;)

פורסם

אפשר לכבות אותו למשל בהורדה, עם המחשב מציג 2D הבעיה היא שיש סיכוי שתשכח להדליק את המאוורר שתפעיל משחק והכרטיס ילך קפוט.

פורסם

אפשר לכבות אותו למשל בהורדה, עם המחשב מציג 2D הבעיה היא שיש סיכוי שתשכח להדליק את המאוורר שתפעיל משחק והכרטיס ילך קפוט.

;D ;D

חיחיחי,

אהבתי את הביטוי ילך קפוט..אבל לא בטוח שהוא ילך הרי שהוא מתחמם הוא יתחיל לעבוד לאט ולעשות בעיות אז אם הוא שכח לחבר את המאוורר והוא ישחק במשחק והכרטיס יתחמם..אז הכרטיס יתחיל לעשות קצת שגיאות והמשחק יעבוד לו בצורה מסריחה והוא יבין שמשהו מוזר אז הוא בטח ישר יבדוק/יחבר את המאוורר..זה לא ישר הכרטיס הולך קפוט..(תקנו אותי אם אני טועה..)..וכדאי גם להפסיק את המשחק ולשים עוד מאוורר ליד הכרטיס ממש לכמה דקות שהכרטיס ירגע קצת..ואז להמשיך כרגיל.. ::)

פורסם

שניכם צודקים בעניין שקודם כל הכרטיס יתחיל לעשות לו בעיות של תצוגה ותקיעת משחקים .

אבל העניין ההתחממות החד פעמית הזאת יכולה לגרום לו נזק לכרטיס .

הריי אנחנו מדברים פה על רכבי אלקטרוניקה אין לדעת מה יגרם להם עם התחממות מעבר למותר ( יכול להיות שהם יחזיקו יכול להיות שלא ).

ואת הסיכון הזה אני לא ממליץ לו לקחת ...

פורסם

שניכם צודקים בעניין שקודם כל הכרטיס יתחיל לעשות לו בעיות של תצוגה ותקיעת משחקים .

אבל העניין ההתחממות החד פעמית הזאת יכולה לגרום לו נזק לכרטיס .

הריי אנחנו מדברים פה על רכבי אלקטרוניקה אין לדעת מה יגרם להם עם התחממות מעבר למותר ( יכול להיות שהם יחזיקו יכול להיות שלא ).

ואת הסיכון הזה אני לא ממליץ לו לקחת ...

אני איתך אחי..

צודק ;) ;)

פורסם

פתרון טוב זה לקנות קירור שקט ואז לא תתעסק עם שטויות.

פורסם

כרטיס מסך לא ישרף בשניה, עבדתי זמן מסויים עם GF4TI ללא מאוורר ואפילו שיחקתי במשחקים כבדים ושום דבר לא נשרף. אבל!!! זה לא משהו שכדאי לעשות לזמן ארוך כי אז יש סכנה לכרטיס. עדיף לנקות את המאוורר או לדאוג לקירור אחר

פורסם

אם יש לך חורים בשביל ברגים על הכרטיס אז כדאי להיפתר מהמאוורר הזה וגם אני לא חושב שאפשר להשיג כאלה מאווררים קטנים

אני ממליץ על איזה קירור פאסיבי טוב

פורסם

זה כרטיס של 200 שקל.... עדיף לקחת את הסיכון ומקסימום לקנות חדש מאשר להשקיע בקירור.

פורסם

יותר עדיף למכור את זה בזול לחבר או משהו מאשר לא להרוויח ממנו כסף..ואז לקנות כרטיס חדש..

עדיף לא? ::)

לפחות תנסה למכור.. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים