פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים המחשב שלי עושה הרבה רעש, ורק לאחרונה הבנתי שזה בגלל רעש חזק שבא מהמאוורר של הכרטיס מסך (בטח ניכנס בו מלא אבק).שאני הולך לישון אני בדרך כלל מכבה את המחשב, אבל לפעמים אני צריך להשאיר אותו דלוק וממש קשה לישון עם כזה רעש.אז אפשר פשוט לכבות את המאוורר של הכרטיס מסך (GEFORCE 2 GTS ללא OC) בעת שהמחשב במנוחה ולישון בשקט שלא יקרה כלום לכרטיס מסך ?
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים תוציא את החוט של המאוורר..מהכרטיס.. (אבל תיקח בחשבון שליבה תתחמם קצת..).. :
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים תנקה אותו , אבל אתה יכול גם להוציא את הכבלים שלו וזהו ולא יקרה שום דבר הוא יעבוד בסדר
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים אם הכרטיס לא נשרף כאשר הוא משחק (עם מאוורר), אז הוא לא ישרף כאשר המחשב בIDLE ללא מאוורר ...
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים אם הכרטיס לא נשרף כאשר הוא משחק (עם מאוורר), אז הוא לא ישרף כאשר המחשב בIDLE ללא מאוורר ...אתה מוכן לתת ערבון אישי בקשר לזה? אני לא
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים יש מלאה כרטיסיי מסך בלי מאורורים והם עובדים מעולה אבל יש להם קירור פסיבי די חזקאם תוריד את המאוור מהGF2 הזה מה ישאר?? כלום!
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים לי יש על הכרטיס אבל אני בספק שהוא עושה משהו חוץ מלהסתובב ולדחוף ממש טיפה אוויר כי הוא פיצפון ולא ממש חזק.. : אבל עדיין..עדיף מכלום..מין הסתם.. 8)
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים תכבה אותו, לא יקרה לו כלום אם הוא לא במאמץ, ומאמץ זה משחק, אז אתה יכול להיות רגוע ולישון בשקט
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר גם שהמחשב במנוחה המסך ניכבה אוטומטיתואז בכלל הכרטיס לא מתאמץ... ככה שאני חושב שאני יעשה את זהאני רק צריך לחבר מתג יפה כזה שיהיה מחוץ למארז שאני יוכל והדליק ולכבות את המאוורריש הצעות באיזה מתג להשתמש, איך לעשות את זה ?
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים תבדוק כמה W וכל השטויות האלה, צורך המאוורר ותעשה כמו פאן באס רגיל..עם לד ומתג..או אם יש לך כבר פאן באס תוכל לצרף לו עוד מתג..או אם אתה רוצה בלי לד זה הכי פשוט.., פשוט מתג ותחבר עליו את החוטים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.