עבור לתוכן

שאלה |ראוטר WRT54GL של LinkSys

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום!

אז ככה לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה בעקבות המלצות שקראתי עליו, יש לציין שלפניו היה ברשותי D-Link 524 שעבד בצורה סבירה ותו לא.

לאחר התקנה ראשונית של הראוטר על תשתית הכבלים הכל עבד מצוין עד לפני חודש לערך מאז הראוטר מסרב לשדר אך כשאני מתחבר ישירות למודם ללא הראוטר אני גולש ללא בעיה. המודם שלי הוא של הכבלים והוא מחובר לאינטרנט ללא חייגן עכשיו לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הראוטר הנ"ל בחיבור כבלים בארץ.

מבקש עזרה בקינפוג המכשיר והתאמתו לאינטרנט בכבלים....

בתודה מראש לעוזרים...

פורסם

בBASIC SETUP, בINTERNET CONNECTION TYPE תבחר בAUTOMATIC CONFIGURATION DHCP

אם המודם אצלך עובד ללא חייגן, זה אמור לעבוד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז זה גם מה שאני חשבתי

אבל מסתבר שלא... זה היה עד עכשיו ככה ומשום מה מלפני חודש פתאום הראוטר הפסיק לשדר...

יש אלטרנטיבה? אולי שדרוג/עדכון הקושחה של הראוטר דרך האתר הרשמי של liksys אם יש דבר כזה בכלל

אני כבר אובד עצות....

פורסם

כרגע כשאתה מחבר את המודם ישירות למחשב, יש אינטרנט?

בדקת של א מדובר על טעות בחיבורים בין המודם לראוטר?(מחשבים מתחברים לכניסות של 1-4, המודם מתחבר לכניסת WAN בראוטר עצמו)

אצלך הרשת בין המחשבים חוטית או אלחוטית?

פורסם
  • מחבר

כן כאשר אני מחבר ישירות את המודם למחשב יש אינטרנט בדקתי את זה.

ודבר לא השתנה מאז שחיברתי את הראוטר למודם מלפני חודש, פשוט זה הפסיק לעבוד משום מה החיבורים היו במקום

פורסם

עם איזה קושחה אתה עובד ומה זה "הפסיק לשדר" בדיוק?

פורסם
  • מחבר

אני משער שאתה מתכוון לקושחה של הראוטר ואם זו הכוונה אז הקושחה לא השתנתה מאז קניית הרואטר לפי עדכנתי דבר כי אין לי מושג איך עושים זאת..

ובקשר ל"הפסיק לשדר", הראוטר עובד רגיל אני קולט את האות שלו ואת שם הרשת שנתתי לו במחשבים אחרים אבל ניסיון לגלוש באינטרנט במחשבים לא עולה בהצלחה למרות שאם אני אנסה לגלוש באינטרנט כאשר אני מחובר ישירות למודם וללא הראוטר אני מצליח.

פורסם

קונים את הנתב הזה *רק* בשביל קושחה צד ג'. אחרת הוא שווה בערך שלכל שאר הג'נק שיש.

קודם כל אתה צריך לבדוק שהוא אכן הצליח להתחבר דרך המודם והגישה שלו הוחצה מוגדרת דרכו. אני לא זוכר איך זה בקושחה המקרוית, אבל סביר להניח שיש שם גם אפשרות של clone MAC address וגם ניתן לצפות בצורה מוגבלת בטבלאות הניתוב שלו (לא שיש פה יותר מדי ניתוב, סה"כ ניתוב אחד סטאטי).

פורסם
  • מחבר

תאמת לא כל כך הבנתי מה רשמת פה...

מה אני אמור לעשות?

פורסם

אני לא זוכר איך נראה הממשק המקורי של Linksys, אבל תבדוק אם יש משהו של status שתוכל לראות פרטים על החיבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים