עבור לתוכן

מחפש המלצה לקניית samsung galaxy s - איפה ואיך

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רוצה לקנות galaxy s. יש לי כמה שאלות

1. מישהו יודע כמה יעלה לעשות הזמנה מחו"ל לארץ, כולל משלוח ומכס?

2. כדאי לקנות בחו"ל באירופה בהנחה שאני שם עוד כמה שבועות ולהביא לארץ?

3. בהנחה שאני ברשת פלאפון- אני צריך להיזהר מהתדרים? הבנתי שהיא לא תומכת בכל התדרים.

4. התקנה של עברית תגרום לי לאבד אחריות?

• תגובות 38
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבנתי שאין תמיכה בפלאש באינטרנט - זה משהו שניתן להתקין או שאפשר להסתדר בלעדיו?

תודה מראש.

פורסם

ברור שניתן להסתדר בלי פלאש

אבל ברגע שיהיה עדכון לפרויו (2.2) בסמסונג אז יהיה גם פלאש

פורסם

מזה אומר עדכון לפרויו? גירסה 2.2 של אנדרואיד?

חשבתי שאחרי שהיא יצאה אפשר להוריד אותה חופשי...

פורסם

כן, פרויו aka פרוזן יוגורט = 2.2

היא עדיין לא יצאה רשמית, יש רק בטא (או rc) כרגע, בכל יום היא כנראה תצא.

בכל מקרה, זה עדכון ספציפי למכשיר, רק כאשר סמסונג יוציאו רום שלהם ל2.2 תוכל לעדכן

(או שיפרצו את הבוטלודר כך שתוכל לשים רומים לא רשמיים שבישלו אנשים של גירסה 2.2)

פורסם

אוקיי... (אני מתנצל מראש על הבורות...)

רום זה הגירסה של המערכת הפעלה שברשותי?

מזה בוטלודר?

אם אני קונה את המכשיר בחו"ל האם תהיה לו תמיכה מלאה בעברית?

פורסם

בקשר לרשת פלאפון-

לי יש נקסוס לא מהגרסא של 2100\900 (לא תמיכה מלאה בפלאפון) ואני ברשת פלאפון.

יש לי קליטה כשאני מחוץ לבית באופן מלא ורמת קליטה גבוהה מאד באזור רעננה-הרצליה.

כשאני בבית יש קליטה קצת נמוכה אבל עדין קליטה ורק פעם אחת נקטעה לי שיחה וזה כשהיתי בממ"ד אצלי בבית.

בוא נגיד-

חוץ ממדי"ם, חניונים תת-קרקעים ומקומות שכוחי אל אין סיבה שלא תיהיה לך קליטה.

פלאפון פרסה באופן רישמי את תדר 2100 בכל הארץ.

פורסם

^^^

המושב שאני גר בו לא מסכים איתך בכל הקשור לפריסה ארצית :P

פורסם

למעקב

פורסם
  • מחבר

32% משלוח ומכס? תוספת די יקרה...

אם ככה, אז מישהו יודע אם המכשיר כבר יצא רשמית באירופה? זה אומר שאני אוכל לקנות מאירופה בהנחה שאני שם עוד כמה שבועות?

מישהו יכול לתת טיפים על קנייה של סלולרי מחו"ל ?

פורסם

http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?product=F2D9CCC2-695B-4BF3-BAB6-010D64B31860

385 פאונד המכשיר+24 פאונד משלוח

לפני מיסים זה כ2300 ש"ח

תוסיף לזה 32% מכס ומע"מ

שאלה לגבי העניין הזה - כשאתה קונה מחנות בחו"ל, אתה לא משלם את המע"מ? ברור שברמה העקרונית אתה לא אמור לשלם (כי אז אתה משלם מיסים לשתי מדינות על המוצר, משלם כפול בעצם) אבל עדיין -איך הם יודעים אם לגבות או לא לגבות, מה הולך שם?

נתת פה את המחיר ללא ה-VAT, איך אני באמת דואג לקבל אם המחיר הזה כשאני מזמין מהם?

פורסם

Can I remove VAT from my order?

All UK orders will have VAT applied to them. For customers with UK VAT numbers, VAT will be shown on the invoice and charged, but you can use the invoice to claim the tax back through the normal methods.

When delivering to the EU, VAT will be removed if an EC/EU VAT number is supplied or if your country within Europe is exempt from the tax. Orders shipping to the UK will have VAT applied, even if the invoicing address is outside the UK.

Customers outside of the EU are not charged VAT on any order.

http://www.clove.co.uk/ordering.aspx?department=Ordering%20FAQ%27s&category=C69BF00D-8619-4075-898B-23B22398BB9D

כשתסמן משלוח לישראל, תראה שהמחיר אוטומטית יהיה ללא VAT

פורסם

יפה, יצאתי טמבל ;D

זה מעודד, הייתי בטוח שנדפקים בקטע הזה... תכלס להביא את זה לארץ בצורה חוקית ב-3000 שקל נראה כמו דיל לא רע בכלל.

אני כבר כמה חודשים מתלבט מה לקנות. אני 100% רוצה אנדרואיד, אבל לא התלהבתי מהנקסוס/Desire, ומוטורולה גם לא ממש עושים לי את זה...

הסמסונג מסתמן כאופציה הטובה ביותר בינתיים.

קלטתי את זה רק עכשיו -

32% משלוח ומכס? תוספת די יקרה...

אם ככה, אז מישהו יודע אם המכשיר כבר יצא רשמית באירופה? זה אומר שאני אוכל לקנות מאירופה בהנחה שאני שם עוד כמה שבועות?

מישהו יכול לתת טיפים על קנייה של סלולרי מחו"ל ?

אם אתה קונה את המכשיר הזה באירופה אתה משלם את המע"מ שם, זה 452.38 פאונד בחנות הזאת + משלוח מקומי כלשהו.

להזמין לפה יוצא 532.2 פאונד כולל הכל.

400 שקל זה אמנם הפרש, אבל לא כזה נוראי. ברור שאם מישהו נוסע לאירופה אוטוטו זה אחלה, אבל אם מישהו נוסע עוד 3-4 חודשים כבר ממש לא שווה לחכות לדעתי...

פורסם
  • מחבר

אחלה. אז נראה באמת הבדל זניח לגבי משלוח בחו"ל לארץ (בהנחה שחוסכים את המע"מ שלהם). 2800 שח זה המחיר של הנקסוס פה בארץ (ביזיון), והגלקסי יותר טוב ממנו, וההפרש זניח.

1. לגבי רשת פלאפון - ממה שראיתי מהתגובות זה נראה סוג של סיכון. לא נראה שאפשר לדעת בוודאות שבאיזור שלי הקליטה תהיה טובה. זה סיכון שכדאי לקחת? מישהו יודע בוודאות איך זה עובד?

2. יש מדריכים להתקנת עברית בצורה פשוטה, או שזה משהו למומחים?

3. ועוד משהו קטן: חושבים שכדאי להישאר עם גירסה 2.1 עם ממשק של סמסונג או לשדרג ל2.2 כשתצא הפירצה - עם כל החידושים והשיפורים אבל בלי הממשק?

יש פורום כזה למכשירי סמסונג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים