פורסם 2010 ביוני 1015 שנים ולמה בדיוק אתה לא רושם את הפרטים כאן?לפי הבלוג שצ'יפ כל כך רוצה שתכנסו אליו, בזק בינלאומי פרשמה בעמוד 43 בדה מרקר שמחירי האינטרנט שלה עולי ב5 שקל, ושירותים נלווים עולים בעד 2 שקלים.מעניין שדווקא בדהמרקר שכידוע לא בדיוק נקרא בבתי ישראל.עוד מעט אבדוק אם זה מופיע בישראל היום.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים למען האמת הם כן שלחו הודעה במייל...פשוט נראה לי שאף אחד כבר לא טורח לבדוק את התיבה שניתנת לו מהספקיתמקבלים את ההודעה הזו:העלאת מחירים
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אז ההשפעה עלי מינימאלית כי אני כבר משלם להם בסביבות ה100 שקל לחודש לאינטרנט. מישהו שמשלם להם למשל 30 שקל מקבל מחיר גבוה יותר ב16.6% בזמן שההשפעה עלי היא 5% . אילו שמשלמים 20 שקל לחודש (אם יש כאילו) מקבלים קפיצת מחיר של 25% . בקיצור האנשים שמשלמים לשירות הרגיל מסבסדים את אילו שלמשלמים על שירותי פרמיום. אני מקווה שנקבל תמורה ל5 שקל האילו . נחכה ונראה מי עוד יישר את הקו.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אני כרגע משלם להם 15 שקל בחודש (טוב, 14 ומשהו בעצם).עלייה ענקית (באחוזים) במחיר...מבצע של סטודנטים למי שמעוניין לדעת.האמת, במודעה כתובה שרק לחלק מהלקוחות המחיר יעלה,אז אני משער שנחכה ונראה אם זה כולל אותי או לא.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים שלום לכולם,עדכון המחירים בבזק בינלאומי בוצע לחלק מהלקוחות הפרטיים בשירותי הגישה לאינטרנט ובחלק מהשירותים המשלימים לשירותי האינטרנט בעקבות עליית מחירים בשוק התקשורת.הודעה נשלחה ללקוחות שמחירי השירותים שלהם יעודכנו ב- 1.7. באמצעות מייל שנשלח אליהם, הודעה בחשבונית וכן פורסמה היום הודעה בשני עיתונים ארציים.המשך גלישה מהנה,לוטם בזק בינלאומי.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אני גם ככה צריך להתקשר אליהם להתלונן על חוסר יציבות כמו עליה של 20% בפינג . אני מסתקל על זה לאורך זמן ובנתיים מקבל עצבים שאני משלם 100 שקל לחודש על גיימר , לא מוריד באופן כבד (טוב אשתי לפעמים צופה בסדרות ) ועדיין אני לא מקבל את אותו השירות שקיבלתי לפני חודשיים. יש לי גם מדי פעם ניתוקים ואני לא יודע מאיזה צד זה מגיע . כנראה שאני אצתרך לשלם להם קצת יותר מעוד 5 שקל לחודש והם יצתרכו להמציא חבילה חדשה בשבילי . אם הם יעשו לי תעלה קטנה לארה"ב זה אולי יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.