עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר ארגונומי (מועמדים: Logitech mx performance, Microsoft natural )

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עובד כל יום שעות רבות מול מחשב, ואחר כך בבית עוד קצת. אני משתמש בעבודה בעכבר פשוט של HP ובבית יש לי מיקרוסופט אלחוטי.

לאחרונה החלו לי כאבים בפרק היד ורציתי לקנות עכבר ארגונומי יותר שלא יגרום לי נזקים.

ראיתי באינטרנט שיש כל מיני עכברים מוזרים (עכברים אנכיים, למשל) ואני כנראה לא אלך על אחד כזה. שני המועמדים העיקריים שראיתי הם:

1. Logitech MX performance (or the older revolution)

2. Microsoft natural mouse 6000

הראשון נראה יותר "רציני" אבל מחירו קצת גבוה בשבילי ואני לא בטוח לגבי היותו ארגונומי ונוח.

ואז ראיתי את העכבר השני שמצהיר על היותו ארגונומי ונוח מאד ובמקביל עולה הרבה פחות. מצד שני הוא פחות יפה וגם לא נטען.

מה אתם ממליצים לעשות ? האם העכבר של מיקרוסופט שווה משהו ? האם למתוח את התקציב וללכת בכל זאת על הלוג'יטק ?

האם למישהו יש ניסיון עם העכבר של מיקרוסופט ויכול לתת חוות דעת ?

אם למישהו יש המלצה על עכבר נוסף חוץ משני אלה אני גם אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

ממליץ בחום לעבור לTracball. לי יש את הTrackball Explorer של מיקרוסופט כבר כ10 שנים ואני נמצא המון זמן מול המחשב והיד שלי אפילו לא מתעייפת.

פורסם

עכבר ארגונומי אנכי

לעכבר ארגונומי אנכי שני יתרונות מרכזיים: עקב המבנה שלו והאחיזה שלו אין שבירה בכף היד, דבר המוריד עומס מכף היד, יתרון שני: בעכברים הרגילים בזמן האחיזה שלהם נוצר פיתול בכתף ובעכבר אנכי עקב האחיזה אין פיתול בכתף, דבר המאפשר זרימת דם טובה יותר.

אולם, חייבים לזכור שעל מנת לנצל את יתרונותיו הבריאותיים של העכבר האנכי יש צורך ליצור תמיכה לאמה, אחרת שום עכבר לא יעזור לך במניעת הכאב.

אני מציע לך לחפש בגוגל עכבר ארגונומי אנכי ותמצא מספר דגמים מעניינים.

פורסם

באשר לעניין ה"נטען":

אמנם זה לא זהה, אבל ניתן לפתור חלקית את העניין ע"י סוללות נטענות חיצונית.

אני משתמשת בהן לעכבר לוג'טק זולל הסוללות שלי.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתך, אבל אותי הסוללות הנטענות הרגילות (GP ודומיהן) איכזבו מאד.

בהתחלה הן טובות אבל אחרי 5-6 מחזורי טעינה הן מתחילות לזייף ולהיגמר מהר מאד. לאחר יותר מ 10 מחזורי טעינה הן כבר לא שוות כלום - אני טוען אותן במלואן ולאחר יום וחצי הן ריקות (סוללות מיצרנים טובים, לא זבל). היצרנים מבטיחים עד 1000 טעינות אבל אין לזה שום אחיזה במציאות.

בקיצור, אני התייאשתי מהן.

פורסם

רכשתי לפני כחצי שנה סוללות נטעות חדשות. בינתיים, טרם עברתי איתן 10 הטענות כך שנותר לי רק לקוות שאינך צודק.

מה שכן, לא בדקתי כראוי וחבל שלא התעקשתי לקנות סוללות ליתיום שאם הבנתי נכון (ואשמח אם יתקנו אותי ) אמורות להיות טובות בהרבה והן מהסוג בו משתמשים לטלפונים הנטענים.

היות ואתה כרגע ב"שוק" הייתי ממליצה לך לבדוק את הנושא.

ולעדכן אותי ;)

פורסם

אני מתכנן חודש הבא לרכוש Logitech mx performance, ממה שראיתי אחלה של ביקורות באינטרנט .

בנוסף מנסיון אישי שלי , אין כמו Logitech .

  • 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי, אם עוד לא קנית עכבר, אז אני יכולה להמליץ לך בחום על עכבר ארגונומי אנכי שקניתי לפני מספר חודשים. זה עשה שינוי מאוד משמעותי בחיי, והכאבים ממש פסקו! קוראים לו EZ mouse, והוא הדגם הזול יחסית, ועושה את העבודה!

בהצלחה! אשמח לדעת אם יש לך עוד המלצות בתחום.

פורסם

לכל מי שבונה על Logitech mx performance

שלא תתאכזבו מהגלגלת שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים