פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים אוקי אז ככה בכרטיס יש לי 2 סוגי TV OUTאחד צהוב כזה כמו של ה DVDוהשני זה עיגול שחור עם משהו כמו 5 חורים..בטלויזיה יש לי רק 2 חיבורים מאחורה21 פיניםחיבור של כבלים אנולוגיים העיגול המוזר הזה..ה21 פינים מחובר לממיר של YESשיש בממיר עצמו מאחורה חיבוריםאדום לבן - לאודיוצהוב - לוידאוחיברתי את הצהוב לצהוב בכרטיס מסךעשיתי איתור תצוגות.. או משהו כזה שיש ב nViewוהוא לא מצא כלום.. ניתקתימה עושים ?
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחברים את זה לטלויזיהלממיר אין כניסה, חיברתאת המחשב ליציאה של הממיר.אתה צריך לקנות מתאם מ-scart שזה החיבור של ה-21 פינים ל-3 חיבורי RCA וחיבור s-video אחד (זה פלאג כזה שמתלבש עליו)לחבר ל-s-video או לחיבור הצהוב במתאם את המחשב ולאדום ולבן את האודיו.כל פעם תצטרך לנתק את הממיר ולחבר את המחשב אי אפשר את שניהם יחד
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר טוב קניתי את הסקארט הזה עם 4 יציאותהוצאתי מאחורה בטלויזיה את ה21 פינים של הממיר "יס"וחיברתי את הסקארטחיברתי לו את ה RCA לכרטיס מסךעשיתי איתור תצוגהנאדה!חיברתי S-VIDEOאיתור תצוגהנאדה!מה עושים?נ.ב - יש לי "INPUT\OUTPUT" בסקארטעל מה לשים אותו?
פורסם 2003 באוקטובר 1722 שנים מחבר הפלסטיק עצמו של הכופסא בכבל של היס היה יותר קטן ונכנס בקלות לטלויזיה שליבסקארט הוא טיפה יותר ארוך ועושה רושם שצד אחד נשאר בחוץ ולא נכנס עד הסוףמה עושים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.